![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pentru ca mi-e lene sa scriu din nou, uite un ctrl-v de pe mirc: (NoName sunt eu) <razvi> si si s?? <razvi> detalii man <NoName> pai fi atent <NoName> misiune: <NoName> trebe sa asasinezi seful politiei si un mafiot care se intalnesc la restaurant <NoName> peste tot politie....nici o sansa de atac in forta <NoName> astepti mafiotul sa apara <NoName> il omori cu coarda de pian, ii iei hainele <razvi> aaaaaa <razvi> ce vrea , ce proc ? <NoName> il arunci intr-un canal (sa vezi ce bestial, ramane pe jumatate suspendat, i se balangane un picior, aluneca) <NoName> super fizici are jocu <NoName> intri in restaurant facand pe mafiotul *** chupy has joined #xtrempc <Sad-Man> BEALEAAAAAAAAAAAA <Sad-Man> vreau si io joku <NoName> inainte de toate astea intri in restaurant, te duci la wc si lasi un gan <Sad-Man> NoName ce vedere are? <razvi> uuu <NoName> 3d person <razvi> marfa <NoName> cand intri in restaurant te perchezitioneaza aia <NoName> vorbesti cu gaborul :"excuse me , i must go freshen up" <NoName> iei gunul <NoName> un glonte in cap <NoName> sari pe geam <NoName> toata politia pe tine <NoName> alergi la masina <razvi> e, asta da joc <NoName> SUCCES <Sad-Man> belea de belea <NoName> iar la cerinte de sistem, la mine (v3, 128 ram celeron, zboara in 1024( <NoName> si grafica e super <NoName> misiunile sunt beton <NoName> faze gen comandos <NoName> si sa vezi cu sniperul <NoName> daca o iei, mergi cu valiza dupa tine <NoName> te sui pe bloc <NoName> asamblezi gunul, BUM! ------------------ NoName. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Adeverim. Pacat ca nu are multi-player, dar cred ca era imposibil.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| download manager Join Date: Nov 2000 Location: nu am nici una ca nu vrea cubuletz :) |
Idea jocului e crima pacat de 3rd person-ul ala da tot c@c@tul... ------------------ Some people tell me that i need help. Some people can fuck off and go to hell!
__________________ silence! i'm hunting lamers... please stand still... yes , you... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
o sa-l downloadez si eu .. pare misto ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
E cam varza jocul, pe un pentium III 600 cu 128 ram si TNT2 se misca greu. Astia care au facut jopcul au incercat o vedere ala Tomb Raider care sincer ma seaca, si in prima misiune(strategica chipurile) ai obiectivele, cam idioate ce-i drept: 1- omoara-l pe "nu stiu cine" 2- omoara-i pe toti membrii ??? Hmm un fel de macel care nu prea poate fi jucat intr-un stil Virtua Cop la care tre sa mai misti si personaju' idependent de tinta.Daca nu pun si vederea "first person" o sa fie cam naspa de jucat si cam greu sa te adaptezi. ------------------ [KX]Phender
__________________ Phender | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Domnii de la gamespot sunt cretini. Daca va mai aduceti aminte aceeasi gamespoti au catalogat Ultima 9 dezamagirea anului. Hmmm Incearca jocul coane, e superb. Obiectivele nu sunt ele prea originale. Modalitatile de a ajunge la ele sunt. Mai ales ca aproape tot timpul sunt mai multe modalitati de rezolvare a unei misiuni. Phender, probabil ai jucat doar demoul. Altfel nu-mi explic. ------------------ NoName. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Il am io full cd... Pantera@k.ro ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Il am si io full cd. E bestial! Sunt la misiunea aia dupa cea cu seful politiei la restaurant. Lucurile se complica rau la asta... Jocul e original si dupa cum s-a mai spus, modalitatile de a face treaba sunt nenumarate, e ca-n filme, ce mai, un super joc...dar greu al naibii daca nu te chinui sa vezi ce si cum. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Bun, update. Au inceput sa ma enerveze cateva chestii. In primul rand, specificul misiunilor. Prea seamana cu "special ops", "CIA agent stuff" decat cu niste obiective cu adevarat demne de un Hitman. Exemple: kill the drug lord, kill the Triad chief, kill the weapons merchant, etc. Vroiam niste obiective mai sadice, ce sa zic asa. Cum ar fi fost o misiune in care trebuie sa il asasinezi pe Papa ?. Aberez desigur, dar vreau sa subliniez faptul ca misiunile trebuiau sa fie un pic mai "evil". Salvarile: crapau daca bagau si ei macar un save point prin misiunile mai lungi ?. Deja nu mai imi vine sa ma joc cand ma gandesc ca trebuie sa stau cel putin jumatate de ora la misiunea a 9-a numai ca sa ajung unde am murit data trecuta. And, like, it sucks, you know... ------------------ NoName. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |