![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #361 (permalink) | ||
|
vin diesel ar fi cel mai potrivit ...a fost propus si pt primul film dar nu s-au inteles la bani. A fost mai low budget filmulcu jocurile nu prea au ratat asa ca abia il astept
__________________ You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs | |||
|
| | #362 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Da, jocurile au fost bestiale pana acum. Toate, nu doar prima serie, cum se mai intampla cateodata. Si filmul a fost destul de bun. Cred ca mi-ati facut pofta si ma pun sa mai joc o data Bloodmoney ca a trecut ceva vreme de cand l-am jucat, si numai bine ca am cam uitat ce ii de facut prin misiuni. Vin Diesel e bun in rolurile de personaje cu forta bruta, nu stealth shooter....iti spun eu, Wentworth Miller din Prison Break ar fi cel mai tare. Chiar urmaresc serialul si s-ar potrivi perfect personajului 47. Eu pana acum asa stiam, ca el a fost in filmul Hitman, pana sa nu vad aici pe forum ca a fost Timothy Oliphant. Cine o fi, o fi, numai bun sa fie. | ||
|
| | #363 (permalink) | ||
| Ala cu voce de muiere? Sa fim seriosi
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |