![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
bah .. vreau si eu .... nu-l gasesc pe nici un warez ... blah ... il vreeeau si eu ... si mai vreau si Thief I si II ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Jocul e misto, se misca bine pe un Celeron 500, 128 Mb, V3. Am facut si eu misiunea cand trebuie sa omori politistul ala in cafenea si am mai omorat vreo 6 politai dupa aia. M-a penalizat cu 5000$ la fiecare mort. M-a rupt chestia. Nu mai spun ca plata era mai mica de 30000$, deci presupun ca le-am ramas dator. Oricum, vreau sa refac misiunea. Ca nu se poate salva e enervant: de ex. trebuie de fiecare data sa astepti sa apara cei pe care trebuie sa-i omori. Oricum, jocul e bun, insa sunt de-abia la inceput. ------------------ http://www3.infoiasi.ro/~sile
__________________ Just little old me | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
cuvintele .. "il vreau si eu" va zic ceva ... c'mon ... o imagine ceva .. pliiiiz ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Solutie alternativa la misiunea cu politistul.Intri in bar, descui WC-ul, lasi un gun acolo. Il omori pe gangster INAINTE sa ajunga la intalnire. Ii iei toalele, ii ascunzi cadavrul. Te duci la bar, indivizii cred ca esti gangsterul, te perchezitioneza, intri. Daca aveai gunul la tine, ramaneai fara. Intri in WC, iei gunul, ii razi pe aia doi si FUGI. Fara sa mai omori politisti. Si uite asa scapi de penalizari. ------------------ NoName. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
simpaticule, vezi cum mai spui preturi de astea ca o cam pui cu Oby One... Sau BAN is the only way... ![]() ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Am scapat fara penalizari si prin alta posibilitate, evident nu asa de migaloasa... Prin efectuarea loviturilor de departajare... Sunt curios cum ati trecut prin detectoru de metale cu armele pre voi. ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Chiar ca e calumea jocul Simpaticul nu are de ce sa o puna cu mine decat daca nu imi auduce anul asta cd urile si vezi mai man ca mai sunt cateva zile deci te invit sa poftesti pe la mine si sa le lasi ANUL ACESTA SI ATTENTIE SIMPATICUL ESTE UN MARE NESERIOS CA NU ADUCE CD URILE INNAPOI si aici vb de ordiunul lunilor cam 4 5 ------------------ A Jedi's strength flows from the force
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 |
La misiunea cu militzianul, puteti folosi cu succes fereastra de la toaleta. Intrati in restaurant, vorbiti cu barmanul, va da cheia de la buda, intrati in respectiva si iesiti pe geam. Apoi il panditi in capul strazii pe emisarul Red Dragon si il aruncati in canalizare dupa ce l-ati zugrumat in prealabil si i-ati luat hainele si amuleta. Va intoarceti in restaurant prin fereastra toaletei iar asasinarea celor 2 devine pura formalitate. Trebuie omorat si barmanul, ca sa nu vada smecheria cu amuleta. Si cam atat. Anyway, faza cu inexistenta salvarii este super stresanta, mai ales la misiuni gen asasinarea lui Lee nustiucum, unde aveti de umblat o groaza. Eu la ea ma chinui acum. Simpaticu, poti da detalii in legatura cu numarul de telefon ? E ceva gen zona77 ?
__________________ Once a girl lover, always a girl lover. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Viracocha, e super solutia care ai gasit-o. Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit la ea. Dar omul cat traieste invata. Am sa o incerc cat mai repede. Insa intre timp m-am apucat si de SeaDogs. ![]() ------------------ http://www3.infoiasi.ro/~sile [This message has been edited by Silviu Mihaila (edited 05 Decembrie 2000).] [This message has been edited by Silviu Mihaila (edited 05 Decembrie 2000).]
__________________ Just little old me | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Ba poti sa treci de detector... Arunci armele langa gard si le iei dupa ce treci...Ce zici? Acum ma chinui sa fac sauna ![]() ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
|
| | #39 (permalink) | ||
|
o sa fie cel mai marfa joc dupa d2 si counter-strike binenteles!
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
nu m-as aventura sa spun asa ceva... Oby, ce sa intamplat cu biznisu? Acte de caritate? Bine...Si nu ca te invinovatesc... Stai sa apara addonu de D2...Free 4 everybody ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |