![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
a terminat careva jocul? Ca io sunt la ultima misiune si ma intreb CUM POOLA MEA SE FACE KURU ASTA DE MISIUNE!!!!! ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
btw, pentru aia care au ajuns la ultima misiune: mardesc toata gashka aia de clone prin urmatorul bug: te bagi dupa primul grilaj pe dreapta dupa fmv si aia raii te vad insa nu trag... ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Pantera, scuze, dar amicul meu m-a rugat sa-ti spun ca ala-i meniul care nu-i merge (cel apelat cu click dreapta). Problema e ca eu chiar vorbesc in necunostinta de cauza, deoarece n-am vazut jocul la fata pina acum (sper sa se schimbe acest lucru in curind ) si n-am putut pune informatia asta in topicul anterior pt ca nu mi-a zis. El spune ca ar fi ceva in neregula cu cd-ul, dar vrea sa fie sigur ca asta e inainte de a-l cere sa i-l schimbe (si cind te gindesti ca l-a primit cadou ).PS In legatura cu sfatul dat, a zis ca e mai incapatinat si nu vrea sa se lase
__________________ | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
ia zi bre de resolvu ala ca am innebunit... ------------------ In god we trust... the others will have to pay cash
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Pai dupa ce il omori pe ala de sta de garda te duci direct la camera aia de unde ies aia. Prima clona o sa iasa pe usa cealalta, tu repede te duci pe usa laterala (care face legatura cu coridorul pe care se afla usa care s-a deschis de-a iesit clona), intri in camera aia cu scaneru dar nu te pune sa te scaneze ca te gazeaza! Smecheria e ca tebuie sa omori pe clona ala cat mai aproape de camera de scanare. De ce? Pentru ca dupa ce il omori, ii iei arma si il tarasti pana in camera si il pui sa-l scaneze pe el (il tarasti pe deasupra locului unde trebuie sa stea). Dupa ce-l scaneaza, se deschide usa care da in holul ala unde sunt toate clonele. Smecheria e sa le omori una cate una fara ca ele sa te vada (stai mai dupa colt si trage-le cu MP5-ul luat de la prima clona in cap cate 2 - DOUA - gloante pt ca 1 nu-i de-ajuns). Dupa ce-i omori pe toti, intri in camera din spatele lor si o sa iasa doctorul (taticul). Tu il impusti si gata jocu' (sa vezi ce frumos moare nea doctoru'). [This message has been edited by Slasher (edited 22 Decembrie 2000).] | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
bah care latzi terminat ca eu dupa misiunea cu asasainarea doctorului ainstain din spitalu de nebuni ma trimite pe sub un lift si ajung in niste laboratoare secrete ceva de genu asta si tre sa ma bat cu niste clone de ale mele eh aici este buba mai departe cum trec frate plus ca pe dr enstain nu lam gasit .parerea mea este ca jocu este super beton mie in special miau placut misiunile din jungla sa trag cu teava cu ace deala de trag pigmei cu ele cine vrea sa treaca de misiunea cu dezamorsarea nuke misile sa-mi spuna pentru ca este chinuitoare pana o dibuiesti cum tre facuta
__________________ Nu am voie cu semnatura in culori | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
SUPER!!! Is la misiunea in "Kill the little chinese with a big fuchin' sword" si Liu Ling Ai foarte multe alternative de abordare a unei misiuni... _____________________________________________"Death is so permanent. Be careful"
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Ia si citeste frate...Rabdare sa ai, ca in rest e ok )Inregistrat: Jun 2000 Mesaje: 34 Eu il am doar de trei zile[ multam, qaz ], si mi se pare un super joc.Abia am ajuns la misiunea a treia, dar imi place sa il joc pe indelete, pt ca am impresia ca este genul de joc ce o data il termin, o sa imi lase impresia aia de gol in stomac, u know what I mean.E vreunu dintre voi care sa-l fi terminat, sau macar sa ii placa la fel de mult ca si mie? 16-02-2001 10:55 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 Ce ziceti de asta, ma? Bre, da si tu un search (in coltul din dreapta sus)si o sa gasesti de nu demult un topic de fo 60 si ceva de posturi pe subiect hitman... Suntem o gramada care l-au terminat... Nu insa ca ne-a si placut... __________________ In god we trust... the others will have to pay cash 16-02-2001 11:45 PM IP: Logged spitfire Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 295 e un joc pretty cool; sunt curios daca te prinzi de unul singur cum sa-l termini 18-02-2001 12:08 AM IP: Logged INFERNO Member Inregistrat: Jun 2000 Mesaje: 57 Misto joc,cam greu la sfarsit. __________________ See you in Hell 18-02-2001 02:27 AM IP: Logged THUNDER Member Inregistrat: Jun 1999 Mesaje: 347 greu ?! 18-02-2001 02:29 AM IP: Logged dacicus Member Inregistrat: May 1999 Mesaje: 312 Ma repet:controlul lasa de dorit.In rest e beton. __________________ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.Wild C.A.T.S. 18-02-2001 12:31 PM IP: Logged slick Senior Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 920 L-am jucat,l-am terminat,mi-a placut. 18-02-2001 12:37 PM IP: Logged dragos075 Senior Member Inregistrat: Jul 2000 Mesaje: 947 la mine la sala se joaca in draci __________________ ™©®™No Problem C@fe™©®™ 18-02-2001 06:45 PM IP: Logged Smartguy Member Inregistrat: Dec 1999 Mesaje: 66 Cand o sa-l termini o sa zici ca toti care au facut asta deja: E muult prea scurt __________________ Don't blame malice for what can be adequately blamed on stupidity 18-02-2001 10:46 PM IP: Logged elis Junior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 21 no problem ) pas de problemes, mes amis, Mafia is coming ) urmeaza un sequel pe motorul de hitman, care PROMITE (imho, cel putin). luati si voi pc games, este un film acolo pe tema asta. __________________ "One may say that evil does not exist for subjective man at all, that there exist only different conceptions of good. Nobody ever does anything deliberately in the interests of evil, for the sake of evil. Everybody acts in the interests of good, as he understands it. But everybody understands it in a different way. Consequently men drown, slay, and kill one another in the interests of good." (Gurdjieff) Idea jocului e crima pacat de 3rd person-ul ala da tot c@c@tul... ------------------ Some people tell me that i need help. Some people can fuck off and go to hell! 28-11-2000 01:29 AM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Daca nu era 3rd-person, nu il jucam. Ar fi fost complet aberant sa nu iti vezi personajul (care e super meserias btw) in momentele cheie ; strangulat, taiat, impuscat ------------------ NoName. 28-11-2000 02:00 AM IP: Logged razvi Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 1003 ihi 28-11-2000 02:55 AM IP: Logged ThExpert Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 528 apropo cine are jocu`...ca din cate ziceti voi pare interesant si il vreau si eu... ------------------ iNtZeLeGi cE vReAu Sa zIc... 28-11-2000 11:58 PM IP: Logged Colonelu' Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 578 vreau si eu - care sare cu o imagine? 29-11-2000 02:26 AM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Colonele, check your mail. ------------------ NoName. 29-11-2000 03:02 AM IP: Logged THE SLAYER Senior Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 1411 o sa-l downloadez si eu .. pare misto ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx 29-11-2000 10:13 AM IP: Logged [Phender] Member Inregistrat: Jun 2000 Mesaje: 58 E cam varza jocul, pe un pentium III 600 cu 128 ram si TNT2 se misca greu. Astia care au facut jopcul au incercat o vedere ala Tomb Raider care sincer ma seaca, si in prima misiune(strategica chipurile) ai obiectivele, cam idioate ce-i drept: 1- omoara-l pe "nu stiu cine" 2- omoara-i pe toti membrii ??? Hmm un fel de macel care nu prea poate fi jucat intr-un stil Virtua Cop la care tre sa mai misti si personaju' idependent de tinta.Daca nu pun si vederea "first person" o sa fie cam naspa de jucat si cam greu sa te adaptezi. ------------------ [KX]Phender 29-11-2000 04:24 PM IP: Logged Colonelu' Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 578 p2 450, 128 ram, tnt2 (cei mai mica - de 16 m) si merge beton in 800X600 mersi hitman pentru joc 29-11-2000 11:22 PM IP: Logged Raiden Senior Member Inregistrat: Mar 1999 Mesaje: 634 bai , nu stiu cum e jocu , da cand am vazut la Gamespot nota 5.2 am zis ca nu-i de mine ..... 29-11-2000 11:28 PM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Domnii de la gamespot sunt cretini. Daca va mai aduceti aminte aceeasi gamespoti au catalogat Ultima 9 dezamagirea anului. Hmmm Incearca jocul coane, e superb. Obiectivele nu sunt ele prea originale. Modalitatile de a ajunge la ele sunt. Mai ales ca aproape tot timpul sunt mai multe modalitati de rezolvare a unei misiuni. Phender, probabil ai jucat doar demoul. Altfel nu-mi explic. ------------------ NoName. 30-11-2000 02:22 AM IP: Logged simpaticu Guest Inregistrat: Not Yet Mesaje: N/A cine il are sa bage aici mailu sa-l luam si noi ca pare tare marpha 01-12-2000 11:55 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 Il am io full cd... Pantera@k.ro ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 02-12-2000 12:11 AM IP: Logged Colonelu' Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 578 e genial jocu'. are niste faze in el de te doare mintea... binoclul si luneta sint adevarate rau de tot. eu il am de la viracocha 02-12-2000 12:31 AM IP: Logged spitfire Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 295 dupa mine ar fi trebuit sa fie mai putin masacre in masa si mai multe asasinari cu luneta; cel putin asa am vazut in filme. oricum e mese.. ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down 02-12-2000 11:46 PM IP: Logged Colonelu' Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 578 faza geniala: termin misiunea cu brio dupa care ma dau afara pentru ca "metodele mele de lucru sint prea singeroase". omorisem in plus un civil si 3 politisti... 03-12-2000 01:46 AM IP: Logged Slasher Member Inregistrat: Aug 1999 Mesaje: 261 Il am si io full cd. E bestial! Sunt la misiunea aia dupa cea cu seful politiei la restaurant. Lucurile se complica rau la asta... Jocul e original si dupa cum s-a mai spus, modalitatile de a face treaba sunt nenumarate, e ca-n filme, ce mai, un super joc...dar greu al naibii daca nu te chinui sa vezi ce si cum. 03-12-2000 01:55 AM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Bun, update. Au inceput sa ma enerveze cateva chestii. In primul rand, specificul misiunilor. Prea seamana cu "special ops", "CIA agent stuff" decat cu niste obiective cu adevarat demne de un Hitman. Exemple: kill the drug lord, kill the Triad chief, kill the weapons merchant, etc. Vroiam niste obiective mai sadice, ce sa zic asa. Cum ar fi fost o misiune in care trebuie sa il asasinezi pe Papa ?. Aberez desigur, dar vreau sa subliniez faptul ca misiunile trebuiau sa fie un pic mai "evil". Salvarile: crapau daca bagau si ei macar un save point prin misiunile mai lungi ?. Deja nu mai imi vine sa ma joc cand ma gandesc ca trebuie sa stau cel putin jumatate de ora la misiunea a 9-a numai ca sa ajung unde am murit data trecuta. And, like, it sucks, you know... ------------------ NoName. 03-12-2000 02:18 AM IP: Logged Colonelu' Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 578 enervanta treaba cu salvarile ... poate apare un patch sau ceva de genul asta ... 03-12-2000 04:17 AM IP: Logged THE SLAYER Senior Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 1411 bah .. vreau si eu .... nu-l gasesc pe nici un warez ... blah ... il vreeeau si eu ... si mai vreau si Thief I si II ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx 03-12-2000 01:06 PM IP: Logged Silviu Mihaila Member Inregistrat: Mar 1999 Mesaje: 116 Jocul e misto, se misca bine pe un Celeron 500, 128 Mb, V3. Am facut si eu misiunea cand trebuie sa omori politistul ala in cafenea si am mai omorat vreo 6 politai dupa aia. M-a penalizat cu 5000$ la fiecare mort. M-a rupt chestia. Nu mai spun ca plata era mai mica de 30000$, deci presupun ca le-am ramas dator. Oricum, vreau sa refac misiunea. Ca nu se poate salva e enervant: de ex. trebuie de fiecare data sa astepti sa apara cei pe care trebuie sa-i omori. Oricum, jocul e bun, insa sunt de-abia la inceput. ------------------ http://www3.infoiasi.ro/~sile 04-12-2000 08:40 AM IP: Logged THE SLAYER Senior Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 1411 cuvintele .. "il vreau si eu" va zic ceva ... c'mon ... o imagine ceva .. pliiiiz ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx 04-12-2000 10:09 AM IP: Logged simpaticu Guest Inregistrat: Not Yet Mesaje: N/A 40.000 - 1 CD full e belea jocu' azi l-am luat ! 092.444.205 04-12-2000 03:23 PM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Solutie alternativa la misiunea cu politistul.Intri in bar, descui WC-ul, lasi un gun acolo. Il omori pe gangster INAINTE sa ajunga la intalnire. Ii iei toalele, ii ascunzi cadavrul. Te duci la bar, indivizii cred ca esti gangsterul, te perchezitioneza, intri. Daca aveai gunul la tine, ramaneai fara. Intri in WC, iei gunul, ii razi pe aia doi si FUGI. Fara sa mai omori politisti. Si uite asa scapi de penalizari. ------------------ NoName. 04-12-2000 11:09 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 simpaticule, vezi cum mai spui preturi de astea ca o cam pui cu Oby One... Sau BAN is the only way... ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 04-12-2000 11:11 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 Am scapat fara penalizari si prin alta posibilitate, evident nu asa de migaloasa... Prin efectuarea loviturilor de departajare... Sunt curios cum ati trecut prin detectoru de metale cu armele pre voi. ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 04-12-2000 11:16 PM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Simplu, nu am trecut. Poti lua doar coarda de pian, care e taman buna pentru body guarzii lu' nea Gigel teroristul. Si dupa ce i-ai omorat, ai facut rost si de arme. ------------------ NoName. 04-12-2000 11:19 PM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 Chiar ca e calumea jocul Simpaticul nu are de ce sa o puna cu mine decat daca nu imi auduce anul asta cd urile si vezi mai man ca mai sunt cateva zile deci te invit sa poftesti pe la mine si sa le lasi ANUL ACESTA SI ATTENTIE SIMPATICUL ESTE UN MARE NESERIOS CA NU ADUCE CD URILE INNAPOI si aici vb de ordiunul lunilor cam 4 5 ------------------ A Jedi's strength flows from the force 05-12-2000 12:25 AM IP: Logged razvi Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 1003 Bey acestia, ia nu va mai luati de nenea jocu'... E gigea si gata. 05-12-2000 01:14 AM IP: Logged Ulukai Member Inregistrat: Oct 2000 Mesaje: 71 La misiunea cu militzianul, puteti folosi cu succes fereastra de la toaleta. Intrati in restaurant, vorbiti cu barmanul, va da cheia de la buda, intrati in respectiva si iesiti pe geam. Apoi il panditi in capul strazii pe emisarul Red Dragon si il aruncati in canalizare dupa ce l-ati zugrumat in prealabil si i-ati luat hainele si amuleta. Va intoarceti in restaurant prin fereastra toaletei iar asasinarea celor 2 devine pura formalitate. Trebuie omorat si barmanul, ca sa nu vada smecheria cu amuleta. Si cam atat. Anyway, faza cu inexistenta salvarii este super stresanta, mai ales la misiuni gen asasinarea lui Lee nustiucum, unde aveti de umblat o groaza. Eu la ea ma chinui acum. Simpaticu, poti da detalii in legatura cu numarul de telefon ? E ceva gen zona77 ? 05-12-2000 07:01 AM IP: Logged Silviu Mihaila Member Inregistrat: Mar 1999 Mesaje: 116 Viracocha, e super solutia care ai gasit-o. Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit la ea. Dar omul cat traieste invata. Am sa o incerc cat mai repede. Insa intre timp m-am apucat si de SeaDogs. ------------------ http://www3.infoiasi.ro/~sile [This message has been edited by Silviu Mihaila (edited 05 Decembrie 2000).] [This message has been edited by Silviu Mihaila (edited 05 Decembrie 2000).] 05-12-2000 10:14 AM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 Ba poti sa treci de detector... Arunci armele langa gard si le iei dupa ce treci...Ce zici? Acum ma chinui sa fac sauna ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 05-12-2000 06:43 PM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Presupun ca te-ai prins cum il omori pe individul din sauna. Tipul are o cheie de care ai nevoie mai incolo. Si nu, nu stiam faza cu aruncatul peste gard. Cool. ------------------ NoName. 06-12-2000 12:29 AM IP: Logged Madu Member Inregistrat: Jun 2000 Mesaje: 115 baaa vreau si io!!! jocu adica !!!! cine il are si cat vrea pa el ???? ------------------ MAY THE GOD OF INSANITY PROTECT ME ! 06-12-2000 01:17 AM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 Uite numai de al draq il dau pe gratis vi cu hdd ul la mine sau cu un blank obyone@home.ro ------------------ A Jedi's strength flows from the force 06-12-2000 03:29 AM IP: Logged razvi Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 1003 bravoooo Oby ! that's the spirit ! keep the warez free 06-12-2000 04:04 AM IP: Logged Reaper_kt Member Inregistrat: Aug 2000 Mesaje: 56 o sa fie cel mai marfa joc dupa d2 si counter-strike binenteles! 06-12-2000 11:45 AM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 nu m-as aventura sa spun asa ceva... Oby, ce sa intamplat cu biznisu? Acte de caritate? Bine...Si nu ca te invinovatesc... Stai sa apara addonu de D2...Free 4 everybody ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 06-12-2000 03:38 PM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 Ce s-a intamplat ????????? Pai m-am ofiticat Adica vine omul frumos ii dau x cd uri si uita cu lunile sa le mai aduca Asta e nesimntire curata Ai nu imi zice mie ca in 4-5 luni nu a avut timp 15 minute sa vina pana la mine pa 3 blocuri distanta ------------------ A Jedi's strength flows from the force 08-12-2000 01:48 AM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 da nici tu sa te duci si sa ii scrii pe usa sau masina :Give me the cd`s back or DIE !!! ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 08-12-2000 03:28 PM IP: Logged slick Senior Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 920 Deocamdata nu am apucat decat sa intru in el putin,si pare f.interesant si se misca excelent si pe un v3!!!Cred ca e un candidat la game of the year!!! 08-12-2000 04:07 PM IP: Logged THE SLAYER Senior Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 1411 baaaa il vreau si eu ------------------ Be ready for a major change in vision MUTATED Gfx 08-12-2000 05:28 PM IP: Logged razvi Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 1003 BlackOut here bai, eu am trecut de misiunea cu hotelu a fost super-geniala mi-a luat vreo 4 ore in total, cu tot cu jucatu la misto 9(omorat tot ce iese in cale, pana se termina munitia) acum sunt la aia cu traficantii de arme, am jucat 20 min, si m-am prins ca trebuie sa fac ceva cu niste trenuri, nu stiu inca ce ------------------ 08-12-2000 11:29 PM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 Pantera il vezi cum tace ? Nu zice nimic Nici mail de la el nu am primit nici pe forum nu a zis nimic Continua sa intinda atza Bine mai simpaticule cum ziceam mai ai 22 de zile pana nu o sa mai fi simpatic ci antipatic 09-12-2000 03:17 AM IP: Logged razvi Senior Member Inregistrat: Sep 1999 Mesaje: 1003 Told ya. 10-12-2000 03:29 AM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 AMR 20 POti sa aduci doar blakurile ,asta ca sa nu zici ca sunt bulangiu sau STRESANT ------------------ A Jedi's strength flows from the force 10-12-2000 06:56 AM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 se simte cu musca pe caciula??? Asa am dat si io o gramada de cduri dar am uitat cui si date au ramas... I-as impusca pe astia. ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 10-12-2000 01:30 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 Voi la ce misiune ati ajuns? Io tocmai am terminat-o pe aia cu dezamorsarea nukului de pe vapor ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies T.J.-utk Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 98 HitMan? Da. e un joc super....... Motoru' fizic e facut super, parca ar fi Max Payne........ Si-ti da un feeling... 10-12-2000 07:31 PM IP: Logged slick Senior Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 920 Bai e enervant rau sistemul asta de salvare,la misiunea la care am ajuns mereu gresesc in parti diferite si trebuie sa o iau de la inceput!!! 11-12-2000 05:29 PM IP: Logged SOREL Junior Member Inregistrat: Nov 2000 Mesaje: 19 Minigun-ul RULEZ SOREL 11-12-2000 09:23 PM IP: Logged a1 Junior Member Inregistrat: Jan 2000 Mesaje: 40 Un prieten de-al meu are o problema si va roaga sa-l ajutati. Are jocul full (dar nu chiar atit de original ), l-a instalat, a intrat apoi direct in tutorial, s-a plimbat pe-acolo, s-a imbracat, a sarit peste niste scari si, intr-un final, a ajuns la un lift care ar trebui sa-l duca la un alt nivel. Problema lui este ca acel lift nu porneste (a apasat pe butoane, a cautat alte iesiri etc.). Daca aveti vreo idee nu ezitati sa o impartasiti aici. PS Eu n-am vazut jocul si am scris aici ce mi-a spus el la telefon. 12-12-2000 10:54 AM IP: Logged IQz3r0 Member Inregistrat: Nov 2000 Mesaje: 69 Care vrea o copie dupa cd original??? Plus patchu care introduce multiplayeru + ceva bugs eliminated ca bonus(36megi) sa bage un mail......e gratis daca venitzi cu blanku daca nu va dau e unul de la mine (tdk d-view)..hai ca trag cu plextor 12x...cu harduri nu ma complic ca am atatea pe masa aia si mi-e lene sa-l desfac..... 12-12-2000 12:01 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 vezi ca daca ii dai right click pe butonu de la lift iti apare un meniu cu optiuni...Alegi cu un buton pe care si l-a assigned tipul respectiv si alege optiunea dorita...Si vezi, spune-i sa se lase de Hitman ca vad ca s-a incurcat pana si in tutorial... ) ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 12-12-2000 08:01 PM IP: Logged IQz3r0 Member Inregistrat: Nov 2000 Mesaje: 69 Mea culpa.......ma gandeam la Deus Ex.......anyway cu patchu respectiv poti sa joci pe net si e asa de misto........nici nu stii cand mori 12-12-2000 09:13 PM IP: Logged veXX Senior Member Inregistrat: Aug 1999 Mesaje: 888 Bey. A aparut un patch.Ideea e ca dupa ce instalez patchul, care modifica executabilul, nu mai porneste jocul. What am I doin' wrong? 13-12-2000 08:18 PM IP: Logged Viracocha Member Inregistrat: Nov 1999 Mesaje: 448 Banuiesc ca patchul baga vreo protectie, ceva, si cum am o banuiala ca varianta ta este mai putin originala.....Bum. Oricum, patchul nu corecteaza nimic major, asa ca nu merita deranjul. ------------------ NoName. 13-12-2000 11:09 PM IP: Logged veXX Senior Member Inregistrat: Aug 1999 Mesaje: 888 Banuiam.Da' stii mania aia cu sa ai la totul ultima versiune, driver, etc...Oricum, sa inteleg ca mai este lume la care face aceeasi figura? 14-12-2000 10:47 PM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 a terminat careva jocul? Ca io sunt la ultima misiune si ma intreb CUM POOLA MEA SE FACE KURU ASTA DE MISIUNE!!!!! ------------------ Don`t make me angry...I`m running out of places to hide the bodies 14-12-2000 11:09 PM IP: Logged spitfire Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 295 btw, pentru aia care au ajuns la ultima misiune: mardesc toata gashka aia de clone prin urmatorul bug: te bagi dupa primul grilaj pe dreapta dupa fmv si aia raii te vad insa nu trag... ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down 15-12-2000 12:13 AM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 AMR 14 mai simapticule te astept ------------------ A Jedi's strength flows from the force 16-12-2000 01:46 AM IP: Logged a1 Junior Member Inregistrat: Jan 2000 Mesaje: 40 Pantera, scuze, dar amicul meu m-a rugat sa-ti spun ca ala-i meniul care nu-i merge (cel apelat cu click dreapta). Problema e ca eu chiar vorbesc in necunostinta de cauza, deoarece n-am vazut jocul la fata pina acum (sper sa se schimbe acest lucru in curind ) si n-am putut pune informatia asta in topicul anterior pt ca nu mi-a zis. El spune ca ar fi ceva in neregula cu cd-ul, dar vrea sa fie sigur ca asta e inainte de a-l cere sa i-l schimbe (si cind te gindesti ca l-a primit cadou ). PS In legatura cu sfatul dat, a zis ca e mai incapatinat si nu vrea sa se lase 18-12-2000 12:21 PM IP: Logged sradu Member Inregistrat: Jun 1999 Mesaje: 432 Daca foloseste tastele jocului, atunci meniul functioneaza cu PgUp si PgDn. Intrebare pt meseriasi: la misiunea cu Gps-ul, cum ii dai valiza lu' Ivan? 19-12-2000 01:50 AM IP: Logged Oby One Senior Member Inregistrat: Mar 2000 Mesaje: 1090 Gata am rezolvvat totul mai simpaticule totul e ok ape calme ------------------ A Jedi's strength flows from the force 19-12-2000 02:50 AM IP: Logged spitfire Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 295 meseriasu: o iei (valiza) in brate si si-o ia singur ------------------ I can set you free... rather hear the sound, of your body breaking as I take you down 20-12-2000 12:23 AM IP: Logged Slasher Member Inregistrat: Aug 1999 Mesaje: 261 Io am terminat jocu'. La ultima misiune mi-a spus un prieten cum sa fac ca io nu prea am rabdare si oricum cred ca nici nu-mi trecea prin cap. Daca vreti solutie spuneti ca mi-e lene sa scriu de pomana... 20-12-2000 11:56 PM IP: Logged dragos075 Senior Member Inregistrat: Jul 2000 Mesaje: 947 mai bine mai tirziu decit niciodata , in seara asta l-am inceput si eu ... e super ... 21-12-2000 02:02 AM IP: Logged Pantera Senior Member Inregistrat: Feb 2000 Mesaje: 985 ia zi bre de resolvu ala ca am innebunit... ------------------ In god we trust... the others will have to pay cash 21-12-2000 11:24 PM IP: Logged Slasher Member Inregistrat: Aug 1999 Mesaje: 261 Pai dupa ce il omori pe ala de sta de garda te duci direct la camera aia de unde ies aia. Prima clona o sa iasa pe usa cealalta, tu repede te duci pe usa laterala (care face legatura cu coridorul pe care se afla usa care s-a deschis de-a iesit clona), intri in camera aia cu scaneru dar nu te pune sa te scaneze ca te gazeaza! Smecheria e ca tebuie sa omori pe clona ala cat mai aproape de camera de scanare. De ce? Pentru ca dupa ce il omori, ii iei arma si il tarasti pana in camera si il pui sa-l scaneze pe el (il tarasti pe deasupra locului unde trebuie sa stea). Dupa ce-l scaneaza, se deschide usa care da in holul ala unde sunt toate clonele. Smecheria e sa le omori una cate una fara ca ele sa te vada (stai mai dupa colt si trage-le cu MP5-ul luat de la prima clona in cap cate 2 - DOUA - gloante pt ca 1 nu-i de-ajuns). Dupa ce-i omori pe toti, intri in camera din spatele lor si o sa iasa doctorul (taticul). Tu il impusti si gata jocu' (sa vezi ce frumos moare nea doctoru'). [This message has been edited by Slasher (edited 22 Decembrie 2000).] 22-12-2000 12:39 AM IP: Logged Umbra[cc] Junior Member Inregistrat: Oct 2000 Mesaje: 21 bah care latzi terminat ca eu dupa misiunea cu asasainarea doctorului ainstain din spitalu de nebuni ma trimite pe sub un lift si ajung in niste laboratoare secrete ceva de genu asta si tre sa ma bat cu niste clone de ale mele eh aici este buba mai departe cum trec frate plus ca pe dr enstain nu lam gasit .parerea mea este ca jocu este super beton mie in special miau placut misiunile din jungla sa trag cu teava cu ace deala de trag pigmei cu ele cine vrea sa treaca de misiunea cu dezamorsarea nuke misile sa-mi spuna pentru ca este chinuitoare pana o dibuiesti cum tre facuta 26-12-2000 07:55 AM IP: Logged Umbra[cc] Junior Member Inregistrat: Oct 2000 Mesaje: 21 uf ca nu mam uitat si pe a doua pagina ca vedeam din prima rezolvarea multzam snif snif parca sa terminat prea repede nui asa ca are cam putzine misiuni 26-12-2000 08:04 AM IP: Logged piciu_cv Junior Member Inregistrat: Oct 2000 Mesaje: 20 salut! HitMan e cel mai belea si are niste spiluri de mare clasa.......... 30-12-2000 12:14 PM IP: Logged T.J.-utk Member Inregistrat: Apr 2000 Mesaje: 98 SUPER!!! Is la misiunea in "Kill the little chinese with a big fuchin' sword" si Liu Ling Ai foarte multe alternative de abordare a unei misiuni... _____________________________________________"Death is so permanent. Be careful" | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Bucuresti |
De mult asteptam un joc de genul, sugrumi oamenii pe strada..GENIAL suficient de realist (daca era mai realist devenea imposibil) Un pic cam arcade dar e un joc de 4 stele | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |