![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
trebuia sa mutam discutia de pe topicul demo aici ![]() jocul are destule buguri, e facut la repezeala si se cunoaste... nu intru in detalii, vreau doar sa intreb pe cine poate a aflat: vreau o lista cu stelutele, sa vad fiecare de ce e in stare ma gandesc ca a aparut pe vreun forum, ceva...
__________________ romania | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
e marfa am jucat cu ROMANIA si la sf. meciului se intoneaza imnul ce mistoooooo....................eu nu stiu dak voi ati auzit dar am jucat de cateva ori cu echipa nationala si parca!!!!???? se aude un sunet strigator "Plecati acasa" cam asa ceva . E fictiv sau chiar realitate ??? (mentionez ca i-am dat la max . la soobwoofer pt. ca am sistem 5.1 channel pe PC )
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Va spun eu ce inseamna atmosfera: -joaca STEAUA-FCM Bacau e 10% stadionu plin -joaca STEAUA-DINAMO stadion full -e finala CM stadion da p-afara -e un friendly match intre 2 echipe kk vin cativa gura casca LA fifa,orice meci ar fi tot acceasi atmosfera o vezi.Ca e finala cupei mondiale sau friendly match.Mi se taie chefu numai cand vad asa ceva. Iar pt cel (Cei ) care se plangea ca atmosfera la PES e de rahat, joaca si tu o finala de cupa si sa vezi atunci atmosfera.E normal ca la un practice sa fie stadionu gol.Mai justificativa si voi afirmatiile ca sunteti toti pe langa drum pe langa gard. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Gazonul arata mai bine in FIFA si statioanele la fel, la PES gazonul este cam puricos. Si mai e ceva... uitati-va si voi la mingea din FIFA si la cea din PES . Mingea din PES parca nici nu are unbra, plus ca de multe ori cand dai o pasa lunga, inainte sa ajunga mingea jos, stii unde se va duce, pentru ca iti arata un semn galben pe gazon. Faza asta chiar e nashpa... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
cum sa lauzi mingea din fifa, care in 06 era excelenta, dar in wc e de tot rahatu... gazonul iar arata infect mai putin pe vreo 2-3 stadioane... dortumnd e unul din ele cred la libere incearca cu shift plus sageti pt pozitionarea jucatorului apoi tintesti vinclul ca la 06edit: am gasit un bug la libere de la distanta (cu 2 jucatori in zid ) dau gol in 95% din suturi
__________________ romania | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am sa rog pe toti PES5 maniacs sa mai taca din gura ...poate nu avem bani sa ne cumparam si PES5 , pe langa FIFA 2006 +WC ....am cumparat Fifa 2006 pt k desi nu e grozav ofera un standard de calitate cat sa merite.Voi stati pe sectiunea de PES5 si lasati threadul acesta in pace, k ne-am saturat de voi care tot veniti si ne bateti la cap "Haideti la PES5/PES5 e mai tare!! ". O fi, dar sunteti off-topic
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
O fi mai tare - in their dreams. Cu toate imbunatatirile aduse (patch'uri) si tot nu se ridica la nivelul FIFA. Tine cont ca FIFA il joci exact asa cum a fost el scos pe piata. Daca ai juca PES, versiunea originala (fara patch'uri) te-ai plictisi de el dupa doua jocuri. E genul de joc caruia i se tot aduc imbunatatiri in fiecare luna, prin aceste patch'uri ca sa poata tine pasul cu FIFA. Eu cred ca sunt mai multi cei care prefera PES din cauza ca vor ceva nou, nu neaparat mai bun. FIFA a ajuns intr-un stadiu unde nu prea mai ai ce sa aduci nou ... si atunci ei vazand ca de la an la an apar doar schimbari minore, au incercat altceva, adica PES. Foarte bine, si eu le am pe amandoua ... doar asa de fun. Dar nu ma agit dupa nici unul in mod special. I'm into snooker, golf and nba. edit: Exact ca in semnatura mea ... Oricat de bun ar fi FIFA, tot ai nevoie de o schimbare. Si in cazul de faţă, schimbarea se numeste PES5. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
YORKS6 ...LOL ))). Fifa e un joc cu faze TIP, mobilitatea jucatorilor e minima,gameplayu sucks , suturile la poarta sunt de 2lei usori, portarul repinge tot timpu la fel , dc esti pe mijlocu portii nu poti suta pe colturi ca da pe langa, l;a lovituri libere dai gol tot timpu(ultima oara cand am jucat fifa 2006 am dat 4 goluri dion lovitura libera dupa ce nu ami jucasem fifa de un an) si multe multe alte minusuri. Fifa world cup nu l-am jucat dar sunt curios sa vad cum e. Prietene pes/we este cel mai bun simulator de fotbal la ora actuala.Asta o spun ca un mare jucator de fifa (am fost cel mai mare fan fifa pana cand am pus mana pe pes, iar dupa nu am mai putu juca fifa pt ca ma umplea de nervi )PEs aste un joc super dinamic, sunt zeci de combinatii,gameplay incredibil etc. dar sincer mi-e lene sa explic la toata lumea chestiile astea. Cand fac aceste afirmatii le fac ca un mare fan football sim.Patchurile pt pes se fac de obicei pt licente etc. Iar dc ai fi fan fifa ai sti ca si pt fifa exista zeci de patchuri .Singurele aspecte care sunt peste pes la fifa sunt comentariu' si kiturile. IN rest NIMIC , de ce crezi ca baietii de la ea sports au inceput sa copie de la konami. Hai ca am obosit, ia si documenteaza-te:http://www.gamespot.com/ps2/sports/w...n9/review.html http://www.gamespot.com/ps2/sports/w...nning%20eleven citez din reviewul celor de la gamespot :"World Soccer Winning Eleven 8 International is KCET's best soccer game to date, which basically makes it the best soccer game ever made." Oricum sunt f curios sa joc si world cupu, pana nu vad cu ochii mei nu imi fac o parere
__________________ YM! bazamzis | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Problema celor de la EA Sports e gameplay-ul.Aceleasi faze se repeta de cate ori apesi aceeasi combinatie de taste.Gol dai din aceleasi pozitii.Pase printre la fel, aceleasi faze repetitive.Eu joc FIFA din 98 si nu tin neaparat cu PES dar cei de la Konami au facut un joc mai bun pentru ca e foarte greu sa faci aceleasi faze de 10 ori pe meci care la FIFA se poate doar sa exersezi putin, ca sa nu mai zic de bug-uri cu gramada.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Lasa ca nici cu PES nu mi-e rusine. Am dat niste goluri ca m-am mirat si eu ... e adevarat jucam la primul nivel, o stea. Dar parca la Fifa nu e atat de usor. Plus ca PES are multe bug'uri. De ex. dau gol, jucatorul ramane uimit in fata portii dupa care isi da seama ca e gol si se bucura. Ce sa mai zic de comentatori , care repeta aceleasi chestii, la cateva secunde dupa ce faza trece si nu mai are nici un sens. Cel putin in privinta comentariului PES este cu mult in urma. Dar nu exista joc perfect, fiecare are plusuri si minusuri. La FIFA mi se pare ca se da fault prea repede.... La PES mi se pare ca jucatorii adversi nu ataca destul, abea daca trec de centrul terenului... si atunci cand o fac de multe ori paseaza in spate sau plimba mingea fara sa atace. Vorbesc de primul nivel, o stea. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |