Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2006, 09:25   #1 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

Red face Fifa 06 World Cup

trebuia sa mutam discutia de pe topicul demo aici

jocul are destule buguri, e facut la repezeala si se cunoaste...

nu intru in detalii, vreau doar sa intreb pe cine poate a aflat: vreau o lista cu stelutele, sa vad fiecare de ce e in stare ma gandesc ca a aparut pe vreun forum, ceva...

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2006, 13:55   #2 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

mie mi-a placut. seamana cu predecesoarele, dar are ceva interesant: atmosfera!

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 12:50   #3 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

ce atmosfera ma? Ca baga ai hartiute colorate...lumini....vaaaai ce atmosfera...ma simt ca Ronaldo...

PET is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 12:53   #4 (permalink)
Registered User

drago_jake's Avatar

Thumbs up

e marfa am jucat cu ROMANIA si la sf. meciului se intoneaza imnul ce mistoooooo....................eu nu stiu dak voi ati auzit dar am jucat de cateva ori cu echipa nationala si parca!!!!???? se aude un sunet strigator "Plecati acasa" cam asa ceva . E fictiv sau chiar realitate ??? (mentionez ca i-am dat la max . la soobwoofer pt. ca am sistem 5.1 channel pe PC )

drago_jake is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 13:39   #5 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

OMG...unu care zice ca-i place atmosfera, unu care deja "aude chestii"...
nimeni in schimb nu discuta despre gameplay...da...canta imnu...very cool and uniq...

Old 04-05-2006, 13:46   #6 (permalink)
Registered User

fantomel00's Avatar

Quote:
Originally Posted by one_step_closer
mie mi-a placut. seamana cu predecesoarele, dar are ceva interesant: atmosfera!
Halal atmosfera.Vezi confetii aruncat la greu si stadioane pline.Altceva?Aia nu inseamna atmosfera.Asteptam cu nerabdare FIFA'07 in care sa vezi si mai atmosfera:arbitrul chiar o sa schiteze ceva pe teren.WOW (ya right!!!).
Va spun eu ce inseamna atmosfera:
-joaca STEAUA-FCM Bacau e 10% stadionu plin
-joaca STEAUA-DINAMO stadion full
-e finala CM stadion da p-afara
-e un friendly match intre 2 echipe kk vin cativa gura casca
LA fifa,orice meci ar fi tot acceasi atmosfera o vezi.Ca e finala cupei mondiale sau friendly match.Mi se taie chefu numai cand vad asa ceva.
Iar pt cel (Cei ) care se plangea ca atmosfera la PES e de rahat, joaca si tu o finala de cupa si sa vezi atunci atmosfera.E normal ca la un practice sa fie stadionu gol.Mai justificativa si voi afirmatiile ca sunteti toti pe langa drum pe langa gard.

fantomel00 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 13:48   #7 (permalink)

Gazonul arata mai nasol ca ala din PES5. Cand au vazut ca lumea apreciaza mai mult jocul celor de la Konami, s-au gandit sa le fure reteta succesului. Gazonu'. gg ea

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 14:24   #8 (permalink)
Registered User

io cred ca l-eau furat si cornerele si loviturile libere - fara sageti, si faza cu off side-ul, si faza cu legea avantajului, or mai fi

vladuzzz is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 22:07   #9 (permalink)
Nick anterior: hs206vm

LaLa's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladuzzz
io cred ca l-eau furat si cornerele si loviturile libere - fara sageti, si faza cu off side-ul, si faza cu legea avantajului, or mai fi
Apropo de loviturile libere...dak stie careva cum tre' sa te pozitionezi cand bati loviturile libere sa scrie aici.
Multumesc

LaLa is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 22:22   #10 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Gazonul arata mai bine in FIFA si statioanele la fel, la PES gazonul este cam puricos.
Si mai e ceva... uitati-va si voi la mingea din FIFA si la cea din PES . Mingea din PES parca nici nu are unbra, plus ca de multe ori cand dai o pasa lunga, inainte sa ajunga mingea jos, stii unde se va duce, pentru ca iti arata un semn galben pe gazon. Faza asta chiar e nashpa...

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 22:50   #11 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

cum sa lauzi mingea din fifa, care in 06 era excelenta, dar in wc e de tot rahatu...

gazonul iar arata infect mai putin pe vreo 2-3 stadioane... dortumnd e unul din ele cred

la libere incearca cu shift plus sageti pt pozitionarea jucatorului apoi tintesti vinclul ca la 06

edit: am gasit un bug la libere de la distanta (cu 2 jucatori in zid ) dau gol in 95% din suturi

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2006, 23:00   #12 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Am sa rog pe toti PES5 maniacs sa mai taca din gura ...poate nu avem bani sa ne cumparam si PES5 , pe langa FIFA 2006 +WC ....am cumparat Fifa 2006 pt k desi nu e grozav ofera un standard de calitate cat sa merite.Voi stati pe sectiunea de PES5 si lasati threadul acesta in pace, k ne-am saturat de voi care tot veniti si ne bateti la cap "Haideti la PES5/PES5 e mai tare!! ". O fi, dar sunteti off-topic

alex_reluarea is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2006, 01:38   #13 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

O fi mai tare - in their dreams.
Cu toate imbunatatirile aduse (patch'uri) si tot nu se ridica la nivelul FIFA.
Tine cont ca FIFA il joci exact asa cum a fost el scos pe piata. Daca ai juca PES, versiunea originala (fara patch'uri) te-ai plictisi de el dupa doua jocuri. E genul de joc caruia i se tot aduc imbunatatiri in fiecare luna, prin aceste patch'uri ca sa poata tine pasul cu FIFA.
Eu cred ca sunt mai multi cei care prefera PES din cauza ca vor ceva nou, nu neaparat mai bun. FIFA a ajuns intr-un stadiu unde nu prea mai ai ce sa aduci nou ... si atunci ei vazand ca de la an la an apar doar schimbari minore, au incercat altceva, adica PES.
Foarte bine, si eu le am pe amandoua ... doar asa de fun. Dar nu ma agit dupa nici unul in mod special. I'm into snooker, golf and nba.

edit:
Exact ca in semnatura mea ...
Oricat de bun ar fi FIFA, tot ai nevoie de o schimbare. Si in cazul de faţă, schimbarea se numeste PES5.

Old 05-05-2006, 14:20   #14 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

cred k e "cool" sa joci PES5 ..sau asa ceva ...pff ...

Old 05-05-2006, 18:45   #15 (permalink)
Registered User

nikolais's Avatar

YORKS6 ...LOL ))). Fifa e un joc cu faze TIP, mobilitatea jucatorilor e minima,gameplayu sucks , suturile la poarta sunt de 2lei usori, portarul repinge tot timpu la fel , dc esti pe mijlocu portii nu poti suta pe colturi ca da pe langa, l;a lovituri libere dai gol tot timpu(ultima oara cand am jucat fifa 2006 am dat 4 goluri dion lovitura libera dupa ce nu ami jucasem fifa de un an) si multe multe alte minusuri. Fifa world cup nu l-am jucat dar sunt curios sa vad cum e. Prietene pes/we este cel mai bun simulator de fotbal la ora actuala.Asta o spun ca un mare jucator de fifa (am fost cel mai mare fan fifa pana cand am pus mana pe pes, iar dupa nu am mai putu juca fifa pt ca ma umplea de nervi )PEs aste un joc super dinamic, sunt zeci de combinatii,gameplay incredibil etc. dar sincer mi-e lene sa explic la toata lumea chestiile astea. Cand fac aceste afirmatii le fac ca un mare fan football sim.Patchurile pt pes se fac de obicei pt licente etc. Iar dc ai fi fan fifa ai sti ca si pt fifa exista zeci de patchuri .Singurele aspecte care sunt peste pes la fifa sunt comentariu' si kiturile. IN rest NIMIC , de ce crezi ca baietii de la ea sports au inceput sa copie de la konami. Hai ca am obosit, ia si documenteaza-te:
http://www.gamespot.com/ps2/sports/w...n9/review.html
http://www.gamespot.com/ps2/sports/w...nning%20eleven
citez din reviewul celor de la gamespot :"World Soccer Winning Eleven 8 International is KCET's best soccer game to date, which basically makes it the best soccer game ever made."
Oricum sunt f curios sa joc si world cupu, pana nu vad cu ochii mei nu imi fac o parere

nikolais is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2006, 23:19   #16 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Nikolais, aproape ca m-ai convins lol.

Old 05-05-2006, 23:23   #17 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea
Am sa rog pe toti PES5 maniacs sa mai taca din gura ...poate nu avem bani sa ne cumparam si PES5 , pe langa FIFA 2006 +WC ....am cumparat Fifa 2006 pt k desi nu e grozav ofera un standard de calitate cat sa merite.Voi stati pe sectiunea de PES5 si lasati threadul acesta in pace, k ne-am saturat de voi care tot veniti si ne bateti la cap "Haideti la PES5/PES5 e mai tare!! ". O fi, dar sunteti off-topic
Acum vorbeste..."TU" romanul curact care cumpara jocuri originale...of vai...n-ai bani sa joci PES.

Old 06-05-2006, 00:56   #18 (permalink)
Registered User

alex_reluarea's Avatar

Nu am cumparat toate jocurile pe care le am jucat, asta e clar, dar imi plac jocurile sa le am originile si mai cumpar si eu din magazin anumite jocuri care cred eu k merita, altele le mai am de pe la reviste k Level. Nu vad ce e neobisnuit in asta.

Old 08-05-2006, 19:22   #19 (permalink)
Registered User

bireescu_alin's Avatar

Problema celor de la EA Sports e gameplay-ul.Aceleasi faze se repeta de cate ori apesi aceeasi combinatie de taste.Gol dai din aceleasi pozitii.Pase printre la fel, aceleasi faze repetitive.Eu joc FIFA din 98 si nu tin neaparat cu PES dar cei de la Konami au facut un joc mai bun pentru ca e foarte greu sa faci aceleasi faze de 10 ori pe meci care la FIFA se poate doar sa exersezi putin, ca sa nu mai zic de bug-uri cu gramada.

bireescu_alin is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2006, 00:10   #20 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Lasa ca nici cu PES nu mi-e rusine. Am dat niste goluri ca m-am mirat si eu ... e adevarat jucam la primul nivel, o stea. Dar parca la Fifa nu e atat de usor.
Plus ca PES are multe bug'uri. De ex. dau gol, jucatorul ramane uimit in fata portii dupa care isi da seama ca e gol si se bucura.
Ce sa mai zic de comentatori , care repeta aceleasi chestii, la cateva secunde dupa ce faza trece si nu mai are nici un sens. Cel putin in privinta comentariului PES este cu mult in urma.
Dar nu exista joc perfect, fiecare are plusuri si minusuri.
La FIFA mi se pare ca se da fault prea repede....
La PES mi se pare ca jucatorii adversi nu ataca destul, abea daca trec de centrul terenului... si atunci cand o fac de multe ori paseaza in spate sau plimba mingea fara sa atace. Vorbesc de primul nivel, o stea.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules