![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Fratilor atatea discutii aiurea, ca pesu e mai tare , ba ca fifau e mai tare, ba ca ala e mai tare si ala sucks.Pana la urma discutiile de genu asta isi au locu in threadu fifa vs pes. Hai sa nu ne mai certam . Threadu asta e pt fifa world cup deci hai sa vb despre el. Treb sa il joc si eu in noaptea sta da am uitat dvdu la un prieten si inca nu imi pot da cu parearea :| . Deci pana la urma care sunt plusurile si minusurile lu nepotu world cup 2006?
__________________ YM! bazamzis | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
PLUSURI - AIul nu mai tine atat mingea ca in 06 (foarte enervant) si ataca frontal daca are spatii, mai imprevizibil - jocul curge mai frumos decat la fifa 06 - au aparut din nou voleurile/suturile din prima intra f bine (erau rarisime in 06) - suturi mai realiste de la distanta si lovituri cu capul (in 06 dadeai cu capul peste portar si marcai la greu de la 20m din unghi) - reflexele portarului - putin mai realiste (sau cel putin mai variate) + acum scapa mingea si poti marca din recuperare - grafica (in primul rand jucatorii - asta ma intereseaza cel mai mult) - se marcheaza mai greu ca in 06 (poti rata singur cu portarul) MINUSURI - deposedezi mai greu adversarul (tacklingul cu a ramane la fel - aproape inutil) - jucatorii se schimba relativ greu (cu S) - pasele printre sunt mai asemanatoare cu cele din uefa 05 (mai usor de executat, mai greu de combatut) - gazoanele (majoritatea) sunt infecte - gen ghencea, mingea arata ca naiba - in single player portarul compului e MULT mai bun ca al tau, atacantii lui suteaza INIMITABIL uneori , au disparut totusi suturile din afara careului ale lui ![]() - in multiplayer e la fel ca 06... cu ceva lag astea au fost in gameplay... in meniu: PLUSURI: - penalty shootout - meniu mai frumos ca precedentele ca aspect - challengeuri interesante - nici acum nu am reusit sa completez suedia vs brasil in finala - cred ca o sa fac repriza mai mare ![]() - lounge MINUSURI: - confirmarile f stresante de save profile ![]() - lipsa lui MUTU ![]() - nu se mai poate juca de pe acelasi calc cu 2 oameni in CUPA (decat daca ai gamepad)
__________________ romania | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
In sfarsit am jucat si eu. Gamplayu e mai bun ca la fifa 06 dar nu mult peste , se putea mult mai bine. Chestie care ma enerveaza la culme si nuinteleg de ce nu fac un pas inainte cei de la ea easte faptu ca mingea sare/se misca/zboara pe aceeasi traiectorie fixa;parca ar fi de plumb si terenu este un magnet urias. Control greoi al jucatorului, dar totusi peste cel din fifa 06 etc in mare este gameplayu cu care ne-am obisnuit cu totii. Imi place ca la freekick nu mai exista la bara de putere nivelu optim pt un sut perfect.Meniul si modurile de joc ..chiar ti-e drag de ele.Comentariul' este excelent (pana te plictisesti de el ) Multe echipe bune (ca rating), si f echilibrate.NU sunt doar 4-5 tari f bune si gata. din punct de vedere grafic, totu pare f f plastic , lucios si nefiresc.Jucatorii arata ok.In mare jocu este f arcade dar nu prea iti ofera libertatea de control vruta de mine. Asta ar fi cam prima impresieQuote:
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Pt cine joaca Wc 2006 online , am creat un campionat de World Cup 2006 , astept sa va inscrieti sa jucam : http://wc2006.lx.ro .
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
atunci cand trebuie sa te aperi sau sa recuperezi mingea, jucatorii mei de ce alearga ca bunica? Cu E nu pot sa dau sprint - deci cum ii ajung pe aia? In afara de Q simplu mai am si alte driblinguri? Unde gasesc o lista cu toate combinatiile de taste? multzam anticipat.
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
lol, foarte interesanta discutia insa imi pare rau sa spun dar si nivelul perfect e usor de combatut....tot ce trebuie observat si pus in aplicare sunt golurile pe coltul scurt...in mare parte daca sutezi pe scurt e gol....mare diferenta dom'le in fifa'06 dadeai pe lung non stop si acu are portaru reflexe....aiurea dai gol pe coltu scurt si bati cu 5-0 la world class.. sunt un jucator inrait fifa din '98 si sincer...este o mare dezamagire FIFA WC2006....sry...asteptam fifa 07 ca difera ![]() numai bune | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | fifa wc
e un jeg de joc sa nu zic de meniu care zici ca e de aku 5 ani da difera wc de fifa care e scos in fiecare an la unu se lucreaza 1 an la altu 3 luni sau poate mai putin , daca a-ti avut sansa sa jucati un joc tare e fifa street si 1 si 2 care e numai pt playstation da o sa-l faca pt pc o sa fie tare da nu o sa se intample ca cica nu au cum sa il faca pt tastatura .
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
incearca aici: http://beta.yousendit.com/ @suk - el vb de perfect, tu zici de world class... diferenta e mare la ai intre cele 2 nivele... cand scapa singur se duce la poarta ceea ce e f bine, nu cum facea in fifa 06 suturile pe lung inca merg mult mai bine ca pe scurt... @el_cid - cu shift sigur ca driblezi, mai ai z si c.... dar shift e de baza
__________________ romania | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
TUD_BOSS fifastreet e o ruptura de joc.In primu rand ca e cu totu altceva fata de fifa wc. fifa 06,wc sunt simulatoare de fotbal iar streetu e un arcade soccer. Il am si eu pe ps2 si am fost f entuziasmat cand l-am luat dar rpd dupa ce prinzi ideea devine monoton cu tot su milioanele de driblinguri existente.E cam sec dupa parerea mea si a altora.
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
la reluari era singura salvare care am facut-o
__________________ section moved | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |