![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
spuneti si voi un joc misto in single player ca nu mai am ce ma juca. Quake 3 l-am sters, cs merge numai cand vrea serverul go ... am nevoie de idei. Please do ... ------------------ MUTATED Gfx ©
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Aveam de gind sa-ti recomand un zeus ceva, dar asta nu e pentru quakeri nervoshi ... Mai tre' sa shi gindeshti din cind in cind ... deci n-o sa-ti placa ... [This message has been edited by [Panzer] (edited 15 Ianuarie 2001).]
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
[panzer] cine a zis ca sunt un quaker nervos ... eu ma joc orice joc care merita. am notat ... si mai astept idei ------------------ MUTATED Gfx ©
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Are o grafica super dar dificultatea nu se poate seta... try it!
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
le-am pomenit pentru ca erau singurele care inca le mai aveam pe hard (quake is now gone). O sa incerc si sudden strike ... ps: 10x to all pentru sugestii ------------------ MUTATED Gfx ©
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ia si Baldur's Gate 2 sau Call to Power 2,sau The Longest Journey. ------------------ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.Wild C.A.T.S.
__________________ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.The Grifter | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
![]() Ce draq tot aberezi tu acolo mah punisher? In alta ordine de idei ... Call to power 2? Marfa!! nu shtiam ca a aparut! kum e? ------------------ Zimbeshte, miine va fi mai rau ...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
CTP 2 este excelent. Daca te uiti asa, cu juma' de ochi, si esti un pic pilit zici ca e CTP 1. E, nu e chiar asa, dar puteau si ei sa bage mai multe imbunatatiri. In rest, se misca MAI prost ca originalul, ai un "mod nou de final", tech-uri noi, ma rog, toata gama de chestii binevenite intr-un addon si nu intr-un sequel. ------------------ NoName. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest |
Star Trek Voyager: Elite Force Nu te uita ca e joc pt trekkeri... nu prea ma pasioneaza serialele, mai prindeam cite un episod cu mult timp in urma, mai mult de curiozitate. In single player e beton, plin de cutscene-uri, nu e foarte greu (adica lipsesc fazele stupide cu care sa-ti bati capul citeva ore). L-am terminat, deci... Are engine de Q3, banuiesc ca ar merita incercat si in mp. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
adi parca tu aveai nu stiu ce proxy pus si nu mai puteai sa te joci cs pe go . In plus programul e pana la 6.30 ... am facut rost de swat3, rainbow6 urban ops (rogue's spear l-am terminat) si inca cateva jocuri misto ... in sfarsit am ce sa ma joc. ps: firma nu e de web design e de software development si web design ![]() ------------------ MUTATED Gfx ©
|
| | #18 (permalink) | ||
|
unde!?!? ------------------ MUTATED Gfx ©
|
| | #20 (permalink) | ||
| Wingate mah, dar acuma s-a rezolvat, s-a mapat portul de CS ![]() and the good old klantza iz back in bizniss . In alta ordine de idei: joaca shi tu un Delta Force 3 Land Warrior, Starship Troopers, Proiect IGI (sau Gigi, cum vrei)
__________________ I'm sorry but i didn't know that buttwalking is a crime. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |