![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am vazut un review mai de mult la un joc adventure in care actiunea se petrecea (cel putin la inceput) intr-o pestera. Din cate tin minte avea si ceva horror in el jocul si puzzle-uri destul de grele. Nu cred ca au trecut mai mult de 3 ani de cand a aparut dar nu imi pot aduce aminte de loc cum se numea. Daca stie cineva despre ce vb, plssss... replay!
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cumva asta? Echo: Secrets of the Lost Cavern | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu e asta. P-asta l-am jucat un pic. E ca Return To Misterious Island. Jocul de care zic avea ceva horror in el in sensul ca era putin mai dark, actiunea se intampla ori in zilele noastre ori un pic in trecut (nu mai stiu exact) dar cel putin la gameplay, personajul se misca exact ca intr-un joc obisnuit, nu ca in Echo: Secrets of the Lost Cavern sau Return To Misterious Island in care dai click pe anumite zone din fata si personajul se duce automat acolo. In jocurile astea doua tu practic nu te misti..poti numai sa te uiti in jurul tau in anumite zone unde i-ai dat sa se duca. In jocul pe care il caut eu personajul se misca normal ca in orice joc adventure. Poti sa ii dai sa se duca oriunde.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Astea sunt adventure-urile care au apărut din Martie 2003 până acum. Ia-le pe rând şi vezi care e ![]() Dreamfall Keepsake Myst 5: End of Ages Fahrenheit Voyage: Inspired by Jules Verne NIBIRU: Age of Secrets ECHO: Secrets of the Lost Cavern Rhem 2 Still Life Obscure Moment of Silence Shade: Wrath of Angels Sentinels: Descendants in Time Legacy: Dark Shadows Leisure Suit Larry : Magna cum Laude Myst 4 : Revelation Aura: The Fate of Ages Syberia 2 Midnight Nowhere Jack The Ripper Broken Sword 3 : Sleeping Dragon Runaway : A Road Adventure
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Bossman tot nu l-am gasit nici intre astea. O fi mai vechi sau nu stiu. ![]() Din lista asta am luat Myst V. Eram curios in special pt grafica dar ma deranjeaza rau gameplay-ul. Si mi se pare si aiurea la unele faze. Daca tot nu imi gasesc jocul ala, poate cineva sa-mi recomande un adventure horror frumos si pt care sa nu-mi trebuiasca cine stie ce racheta de calculator? Sa zic..duron la 850, 256 RAM, placa video de 32 MB. Am tot cautat in special pe gamespot dar sunt multe rau si in general nu sunt deosebite. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Adventure Horror? Alone in the Dark ? sau nu e Adventure?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Silent Hill ?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Siberia?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Obscure cumva ? http://www.gamespot.com/pc/action/ob...reenindex.html | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
da...primul parca
|
| | #17 (permalink) | ||
|
@ultra pain & fallen, primu soul reaver incepe intr-o pestera dar din cate stiu eu si sillent hill are ceva "la bord" nu-i aparut numa acuma, de la primu sillent hill au mai aparut vreo cateva din serie, iar acuma se pregateste din cate stiu eu sillent hill 5 (sau tu poate te refereai la film, ocelot)
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Joc cu tancuri
Sa ma scuze cei ce ii deranjez dar am mare nevoie de ajutor. Acum 3 ani (cam asa, nu stiu exact) jucam un joc cu tancuri futuristice. Camera era 3D din spatele tancului si cu mousul controlai turenta. Ca sistem de joc era ca intra pe o platforma impreuan cu alte tancuri si faceai fraguri. Gaseai si tot felul de arme secundare care se atasau pe tanc precum si arme de distrugere in masa precum bomba nucleara. Singurul lucuru pe care mi-l mai amintesc este ca atunci cand alegeai tancul din meniu o voce ii spunea si denumirea si tot ce-mi amintesc este ca unu din tancuri se nume NEMESIS. Poate ma ajuta si pe mine cineva si imi spune numele acestui joc ca tare ash vrea sa-l pot juca din nou. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Vai ce ma nervati . Si eu caut ceva cu avioane si ceva cu tancuri da sa nu se vada cutii de chibrituri ci ceva cat de cat mai bine desenat. Si chiar subscriu si eu la cererea lui Pirania.
__________________ amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |