![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
era cumva Battlezone sau Uprising ?!?
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi | Quote:
Simulatoare cu avioane am eu . Daca vrei , o sa revin in weekend cu niste titluri . Cu tancuri : Pocket tanks , Tank racer | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
tocmai mi-am adus aminte inca un tank din joc. era un tank asa transparent care plutea si avea o mica tureta. battlezone----nu prea imi dau seama ce e acolo dar nu cred sa fie ala. Eu am jucat varianta demo si tot ce era, era un camp deschis pe care intrau n tankuri si se kill-eraru intre ele petren fraguri la fel ca la quake. uprising----vad pe acolo oameni, in zocul descris de mine era doar tankuri recoil---- siur nu e jocul meu | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
nu stiu daca erau mai multe tankuri cert e ca. un tank era asa transparent, unu se nmea nemesis, si mai era inca unu cu o singura teava nemesis find cu 2. Anul l-ai zis bine si cred ca de acolo am avut si jocul, de pe un cd level. In timpul gameplay-ului gasesi tot felul de arme precum minigun etc. si o data la 3 minute de ex se auze o voce "a nuke has arive" moment in care pe harta repspetiva aparea si o racheta nuclera. intra cu tancul in ea, se atasa si pe tanc, trageai cu clic si BUM, 3 fraguri deodata. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Deci am o mare problema ! Nu`mi aduc aminte cum se numea un joc, un joc al carui DEMO era pe un CD pe care l`am cumparat in `97 de la C.E.R.F, un C.E.R.F ce a avut loc in Casa Poporului, pentru cine ishi mai aduce aminte ! Tot ce imi mai aduc aminte este ca CDu` ala era roshu shi avea cateva DEMO`uri de la nishte jocuri noi la vremea aia, printre ele DEMO`ul de la Little Big Adventure 2 shi MDK, dar mai erau cateva... ![]() Pe acel CD era DEMO`ul unui joc tip adventure, in DEMO actziunea se petrecea intr`un tren shi avea loc o crima shi trebuia sa descoperi cine e ucigashu`... parca ! Ceva de genu` asta. Eu pana in ziua de azi am crezut ca`i vorba de "The Longest Journey" insa asta a aparut abia in 2000 ! Deci sigur nu e asta. Da` parca tot ceva cu "Journey" era ! Deci am nevoie de ajutoru` vostru, sa`mi zicetzi titlu` acelui joc sau in cel mai MINUNAT caz, poate mai are cineva CDu` ala ! Pe mine ma gasitzi 24/24 pe Yahoo Messenger, ID: tzapinferno ! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |