![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Stie cineva cum se numeste Jocul?--Fotbal
Am vazut ieri la Stiri un trailer de la un joc de fotbal car includea tot felul de schimbari de cluburi meciuri gen MAn UTD VS Brazil , Ronaldinho care juca pe banda rulanta si multi chiar si Romania printre ei. Vream sa stiu daca este un din clasicele Fifa sau PEs dar eu nu am gasit nici un trailer asemator
__________________ FALSE ADVERTISING | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Va rog sa ma ajutati ! Caut un joc ( putin mai vechi ).
Salut, caut un joc ( mai vechi ) de ceva vreme si nu reusesc sa imi aduc aminte numele lui. Poate stie cineva totusi sa ma scape de chinuri .Jocul era de genul unui Tycoon, actiunea se desfasura intr-un oras iar tu erai patronul unei linii gen "RATB" in care controlai autobuzele,troleibuzele,maxi taxi,tramvaiele. Mai tin minte ca ele erau de culoare rosie ( stiu ca e stupid dar poate ajuta ). Am dat numai peste Transport Tycoon, acela de 20 mega dar nu este ce caut. Help , totusi poate isi aduce cineva aminte despre ce vorbesc | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
daca nu e TG, si am impresia ca nu e , cred ca stiu despre ce vorbesti. Din pacate am uitat si eu cum se numeste jocul respectiv.Din cate tin minte, era ceva mai putin complicat decat sim-urile gen TG.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Traffic Giant http://www.trafficgiant.com/home/Shot_002.JPG http://www.steveng.pwp.blueyonder.co...mes/giant1.jpg
__________________ "Why can't you be a non-conformist like everyone else ?" | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
da, ala e (pe care mi-l aminteam eu). Cel putin pe mine m-ai rezolvat . thx
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Caut un joc
Salutare, am jucat acum vre-o 3 luni un joc, 3rd person, in genul lui max payne dar povestea era cu totul alta era in spania undeva, trebuia sa impusc chioscuri cu burito si avea o gramada de combouri mai stiti cum se numea?
__________________ 0762675123 | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Total Overdose ?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
anytime..
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
am vazut acum doi ani la un tov. un joc care mi-a placut si vreau sa-l gasesc pt. baiatul meu,dar nu stiu cum se cheama.actiunea se petrece pe autostrazile din AMERICA ,ex:un accident de masina,chemi politia apoi paramedicii ,pompierii samd.Daca puteti sa-mi spuneti si mie cum se numeste ca sa pot sa-l caut,cat de vechi este nush.
| ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
jocul descris de marius75scorpio este emergency3 cel mai probabil ![]() daca il vrei, da-mi un pm si mai discutam ![]() in alta ordine de idei: vreau si eu jocul SWAT2!!! va rog mult de tot, este fff vechi, dar pe mine m-a captivat acum vreo 2-3 ani cand il jucam daca il are cineva, plm postati aici sau dati un pm
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |