![]() |
| | #65 (permalink) | ||
|
nu mai deschid acelasi topic....mai caut un joc.... ceva asemanator cu Hostile Waters, sa aibe ideea aia de strategie in el...cu resurse, construit nave...sau gen battlezone .....stie cineva vreun joc in genul astora, dar mai recent? thx edit: battlezone e Sci-Fi Real-Time Strategy
__________________ Walk softly, and carry a big gun | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | Caut un joc
Tin minte de un joc pe care il aveam acu 3 ani , nu mai tin minte numele dar stiu urmtoarele : tu erai capitanul unei nave de razboi , care fusese oprita din functiune , si acum tu trebuia sa o repui in functiune , puteai sa construiesti elicoptere , tancuri , lansatoare de rachete montate pe punte , puteai sa alegi ce tip de arma puneai pe fiecare elicopter/tanc
| ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Quote:
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Am jucat mai demult un joculet cu motociclete de teren (kinda) unde trebuia sa treci de anumite obstacole, de genul mers pe cuburi imense, busteni, trecut dintr-un loc in altul printr-un fel de sarituri, intr-un anumit interval de timp parca...cam fuzzy dar sper ca-si aduce cineva aminte
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| era un joc cu masini
era un joc cu masini, si masinile astea mergeau pe circuite cu zapada, cu lava, acceleratia si top speed-ul erau in dreapta-jos. parca echipele de masini semanau cu cele din screamer 2...stie cineva cum se numeste? ![]() LE: parca a fost si pe thread-ul ghiceste jocul, dar nu mai stiu acum cat timp | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
rollcage?
__________________ Walk softly, and carry a big gun | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |