![]() |
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Pai jocu nu era foarte mare si e cam vechi. Asa stiu ca numele jocului continea si cuvantu Monkey. Deci intrai in joc era fundalu asa cu verde in fine intrai in level 1 si na erai o nava si tot inaintai si din fatza iti tot veneau nave, pe jos tancuri, si cand mai distrugeai nave iti aparea niste chestii pe care le luai si iti faceai arma mai buna, laser ... etc.
| ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Vezi mesajul asta. Cat despre care sunt "misto"... stii cum e, toata lumea asculta "muzica buna" Orienteaza-te dupa review-urile din link-uri, oricum le poti incerca usor pentru ca sunt fisiere mici, si multe sunt free iar restul au demo.
| |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Donkey Kong
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Joc cu pirati
Salutare! Am apelat la acest forum ptr ca nu stiu unde sa ma caut(practic eu zic ca am cautat peste tot unde am stiut).este vrb despre un joc cu pirati.Se facea reclama la el pe Antena1 parca la o emisiune de "calculatoare". In joc era vrb despre o tipa care afla ca mama ei a murit fiind ucisa de niste "pirati rai"-maicasa fiind si ea pirat.Ea descopera undeva o cutie cu niste chesti care i apartineu lu decedata imprena cu o harta care tre sa duca bineinteles la o mare comoara.Si de aici ince toata povestea. Jocul este RPG si prezinta scene de lupta atat pe uscat marea majoritate cat si pe apa folosind corabiile.Caracterul principal cu care joci este de gen feminin.Nu sunt 100% sigur dar cred ca jocul a aparut in 2004. Daca are cineva macar cea mai mica idee despre un astfel de joc va rog sa postati aici un raspuns,cat de vag ar fi acesta-este bine venit. Multumesc! | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
uita-te si tu aici... sau incearca pe forumul de rpg-uri
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Help needed. Nu mai stiu cum se numeste un joc (RTS)
Salut all. Caut sa-mi aduc aminte de un joc RTS de vreo 3 saptamani, mi-am stors creierii si nu iese inca nimic. Poate ma ajuta cineva cu NUMELE jocului. E un joc cu 2 rase din cate imi aduc aminte. Unii gen humans, altii gen robots. Ce mi-a ramas din joc sunt comentariile pe care le aveau trupele de humans, de exemplu: Unit name: Dominator (cred) "did I order you to speak?" "speak, slave" (o voce de femeie) un soi de transporter cu voce de individ care parea tot timpul distrat, gen: "I'll write that down" "I'll try not to forget" si tot asa. daca cineva stie despre ce vorbesc sa-mi comunice si mie pls numele jocului respectiv multumesc anticipat G. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |