Pai tot in ideea asta se vehicula si un Resident Evil 4 pe PC inca din luna FEBRUARIE a acestui an.Insa nu cred ca s-a mai auzit ceva de el.Cam acelasi lucru sigur o sa se intample si cu Devil May Cry.So don't get your hopes 2 high!
Vezi ca a aparut Devil May Cry 3 pt PC
A port of Capcom's prequel to its ultra-hip, over-the-top action game
The PC version is based on the enhanced Special Edition version
Devil May Cry 3 unfolds an earlier chapter in Dante's history, before
the original Devil May Cry, to the fateful clash between Sparda's twin
sons, divided by the divergence of their chosen paths. The game
increases the intensity of gameplay with a new "style" system, which
adds an additional level of depth. Depending on preference, players can
choose to use short-range, long-range, defensive or evasive play styles
Each system has its own range of gameplay features and players can
choose to power up their favorite style for increased special attack
abilities
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
...strada e o jungla de asfalt plina de fiare
onoare sau respect sunt doua vorbe goale...
O mica intrebare - cum naiba se schimba rezolutia? In readme zice ca din meniul jocului - mie acolo imi apare 0x0 si cand incerc sa schimb imi da eroare si imi iese din joc. Editarea DMC3SE.ini este la fel de inutila. As fi tentat sa zic ca e de la drivere desi foarte probabil nu e de aici (Forceware 91.28 pe 6800GT)
Eu pot sa schimb rezolutia, ai in Options dai cu sagetile 640,800, etc.
Dar am alta problema, cum naiba ies din joc?
E o intrebare stupida, stiu, cunosc butoanele 2,3,4,5 J,K,L,etc.
Ies din toate meniurile, si ajung la sfarsit in cel de inceput, cu New Game, Load Game si Options.
Mai departe nu pot sa ies din joc, Alt+Tab nu functioneaza, si tre sa dau un reset hard, ceea ce nu-mi prea convine.
Daca stie cineva, si e dragut sa-mi zica si mie.
Trăiască Toată Măldăva!
Alt+F4, Left, K = 3 hit combo =)Originally Posted by reeven
Il joc si eu. Foarte misto facute cutsceen-urile.
"Anything above the neck is useless"
PSN: Emeugen/Emeugen77
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/Emeugen.png
Tare joc ,pacat ca sta rau cu save-urile,daca nu-ti iese o lupta din 2 incercari reiei misiunea toata.M-a exasperat faza cu aia 2 frati gemeni,cred ca am reluat-o de vreo 15 ori pina i-am dat gata.Ca sa poti faci rost de niste vieti trebuie sa rupi mouse-padul in doua(cu mouse-ul nu merge ,doar cu tastele dar e aproape imposibil de jucat).Una peste alta un excelent action-superfight game,combouri,adrenalina,nervi ,draci etc....
Totusi,care DevilMayCry exista pe PC? pana acum...hmm?^_^
Am o intrebare: Cine joaca Devil May Cry 3 cu gamepad?Vreau sa il joc si eu cu gamepad,defapt vreau sa cumpar unul,pt ca e infernal la tastatura!un DEZASTRU!Asa ca vreau sa aflu cam cate butoane ar fii necesare la un gamepad sa am intregul control la DMC 3.Merci!
"I found no people for killing time...so I found time for killing people"
L-am jucat cu un Logitech RumblePad 2,a mers perfect,merita sa-ti iei unul pt asa joc,iti mai recomand si jocul Onimusha 3, unul mai bun decit celalalt.
Merci mult rdu!M`am uitat la poze cu el,pare cum sa zic "standard" dar dak tu zicic a e bun pt DMC3 il voi lua!Mie mi`e frica nu cumva sa nu fie destule butoane :\ merci si pt recomandare ! Onimusha3
sa nu iei speed link storm troooper....am cumparat eu...2 vibratii si 2 analoage...butoane garla si nu merg directiile la devil may cry 3
asa ca NU recomand!((( eu pt jocu asta cumparasem
what the f*ck it is???
Merci si tie!ma feresc de el!!am mai vazut pe un forum ca nu`i bun pt DMC! 10x again si sorry 4 u!
Mey nu stiu daca va place acest joc,multi s`au plans de el(varianta PC),dar eu unul il ador!Atmosfera e atat de tare!!!Singurul lucru care nu imi place e ...mi se pare ca nu e bloody de loc!sau n`am jucat destul(poate la levelul care am ajuns monstrii nu sangereaza,nuj ce sa zic)!btw unde e threadul cu DevilMayCry ca nu`l mai gasesc.
Asa e ,nu singereaza dar ti-o trag de nu te vezi,incearca pe hard daca nu ma crezi.
Care e difficulty e hard?Yellow sau Gold?hmmm
A aparut un patch care rezolva problemele cu gamepadurile .
Are cineva cumva un Geforce 5200 (eventual si pe 64 biti) chiar sunt curios cum merge jocul asta .Eu am placa video doar cu shader 1.4![]()
Am eu si`l joc fara probleme!Are cateva faza unde scad fps`urile ce`i drept!In rest merge brici...grafica bunicica...punctul forte povestea,gameplay si UMORUL era sa fac pe mine la cateva faze....=)) DMC OWNS!Originally Posted by flowrent
![]()
UltraPain ai PM .
Stie cineva unde pot gasi o galerie foto cu Devil May Cry?!?!
Bookmarks