Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Thread Introduction
Marvel Ultimate Alliance Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-10-2006, 23:20   #1 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Marvel - Ultimate Alliance

L-am instalat in seara asta, jocu' mi se pare bestial. Aduce a beat'em up-urile alea clasice, pe care le jucam la aparate cu fise, numa' ca adus la zi: enviroment 3D, skill-uri, power up-uri, poti sa joci cu 4 eroi (unu' controlat de tine, restu' de calculator da' poti sa-i selectezi), etc. Ai o droaie de super eroi din lumea comics-urilor Marvel (Ironman, Captain America, o parte din X-Men, Fantastic Four, Spiderwoman, Spiderman, etc, etc). Si pentru o portare dupa consola, controlul e chiar ok la control & camera.

Some screens: Marvel: Ultimate Alliance Screens for PC at GameSpot

P.s: o singura chestie ma enerveaza totusi, pe gamepad nu pot sa-l joc pentru ca-mi incurca D-Padu' cu Left stick, si nu pot sa-mi selectez eroii
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2006, 18:01   #2 (permalink)
Nick anterior: Onslaught

TheDude's Avatar

Tu chiar joci porcaria asta? Mi se pare o mizerie de joc. Desi nu sunt eu gamer, pot sa spun ca am jucat cateva jocuri de calitate pana acum, dar asta e departe de a fi unul

TheDude is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2006, 20:01   #3 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

A aparut si pe PC?

Cool. Eu il am pe PS2, unde e departe de a fi ceva nou, de fapt este un fel de sequel la X-Men: Legends 1 si 2. Gameplay-ul e similar, doar eroii sunt altii. Sunt niste jocuri distractive.

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2006, 13:38   #4 (permalink)
miez

sNaKey's Avatar

Am si eu o intrebare, cand il rulez imi da o eroare ca are nevoie de 4gb free space pt a face SAVE. Eu pe C:/ nu am 4gb liber si intrebarea mea este: cum pot schimba sa`mi faca save pe alta partitie ? :/
Thanks

sNaKey is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2007, 20:44   #5 (permalink)
Registered User

ice-t's Avatar

Marvel - Ultimate Alliance

Mi-a dat si mie cineva jocul si dupa ce l-am instalat si am dat sa joc a intrat o secunda si apoi mi-a aparut o eroare. A mai patit cineva asa ceva, imi trebuie vreun patch sau ce poate fi?

ice-t is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2007, 23:15   #6 (permalink)
Registered User

foom's Avatar

am vazut review pe b1tv la upgrade , din ce am vazut e o porcarie , si cred ca e doar pt. fani ...

foom is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2007, 09:36   #7 (permalink)
Registered User

Am vazut si eu review-ul si pe motivul asta l-am si instalat.
Nu sunt fan-ul genului dar tot 'o porcarie'....

razvanc is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2007, 09:46   #8 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by foom View Post
am vazut review pe b1tv la upgrade , din ce am vazut e o porcarie , si cred ca e doar pt. fani ...
Quote:
Originally Posted by razvanc View Post
Am vazut si eu review-ul si pe motivul asta l-am si instalat.
Nu sunt fan-ul genului dar tot 'o porcarie'....
Daca ati fi fost din generatia care pierdea ore in sir prin salile de jocuri, alea cu fise, jucand Street Fighter, The Punisher, Mortal Kombat si alte jocuri de genu' asta ati fi inteles farmecul jocului.

Si daca veniti cu argumente gen "am vazut review pe B1TV" e clar ca nu aveti habar despre ce vorbiti.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 10:12   #9 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Sandman View Post
Daca ati fi fost din generatia care pierdea ore in sir prin salile de jocuri, alea cu fise, jucand Street Fighter, The Punisher, Mortal Kombat si alte jocuri de genu' asta ati fi inteles farmecul jocului.

Si daca veniti cu argumente gen "am vazut review pe B1TV" e clar ca nu aveti habar despre ce vorbiti.
nu stiu care din noi a fost mai mult in generatia care pierdea ore in sir in salile de jocuri...
daca citeai mai atent vedeai ca l-am si instalat.daca iti place tie nu inseamna ca este un joc bun. poate nu ai habar tu despre ce vorbesti.

razvanc is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 10:45   #10 (permalink)
Registered User

Prime's Avatar

Eu l-as juca macar din nostalgie pentru vremurile alea. De fapt il caut imediat

Prime is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 11:35   #11 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvanc View Post
daca iti place tie nu inseamna ca este un joc bun.
Si daca nu iti place tie nu inseamna ca este o porcarie. Obiectiv vorbind e un joc bun si are niste review-uri bune. Subiectiv vorbind, daca chiar te-ai fi aflat printre cei care pierdeau ore in sir la salile de jocuri, n-ai fi avut cum sa nu apreciezi acest joc, macar pentru faptul ca e beat'em-up si apar atat de putine beat'em-up-uri pe PC.

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2007, 12:16   #12 (permalink)
Comix Freak

Badmofo's Avatar

Jocul nu e genial(asta o spune un fan Marvel inrait), dar nu e nici rau. Adevarul e ca daca ti-a placut X-men Legends, iti va placea si asta. Daca nu...
Eu am varianta pe PS 2 si sunt multumit de el. Abia astept sa mai unlock niste personaje noi sa mai schimb echipa. Daca iti place, jocul are un factor de replayability destul de mare. Joci cu alte personaje si gata.

Badmofo is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules