![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Marvel Ultimate Alliance Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Marvel - Ultimate Alliance
L-am instalat in seara asta, jocu' mi se pare bestial. Aduce a beat'em up-urile alea clasice, pe care le jucam la aparate cu fise, numa' ca adus la zi: enviroment 3D, skill-uri, power up-uri, poti sa joci cu 4 eroi (unu' controlat de tine, restu' de calculator da' poti sa-i selectezi), etc. Ai o droaie de super eroi din lumea comics-urilor Marvel (Ironman, Captain America, o parte din X-Men, Fantastic Four, Spiderwoman, Spiderman, etc, etc). Si pentru o portare dupa consola, controlul e chiar ok la control & camera. Some screens: Marvel: Ultimate Alliance Screens for PC at GameSpot P.s: o singura chestie ma enerveaza totusi, pe gamepad nu pot sa-l joc pentru ca-mi incurca D-Padu' cu Left stick, si nu pot sa-mi selectez eroii
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
Tu chiar joci porcaria asta? Mi se pare o mizerie de joc. Desi nu sunt eu gamer, pot sa spun ca am jucat cateva jocuri de calitate pana acum, dar asta e departe de a fi unul
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Si daca veniti cu argumente gen "am vazut review pe B1TV" e clar ca nu aveti habar despre ce vorbiti.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | Quote:
daca citeai mai atent vedeai ca l-am si instalat.daca iti place tie nu inseamna ca este un joc bun. poate nu ai habar tu despre ce vorbesti. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Si daca nu iti place tie nu inseamna ca este o porcarie. Obiectiv vorbind e un joc bun si are niste review-uri bune. Subiectiv vorbind, daca chiar te-ai fi aflat printre cei care pierdeau ore in sir la salile de jocuri, n-ai fi avut cum sa nu apreciezi acest joc, macar pentru faptul ca e beat'em-up si apar atat de putine beat'em-up-uri pe PC.
__________________ Who is John Galt? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Jocul nu e genial(asta o spune un fan Marvel inrait), dar nu e nici rau. Adevarul e ca daca ti-a placut X-men Legends, iti va placea si asta. Daca nu... Eu am varianta pe PS 2 si sunt multumit de el. Abia astept sa mai unlock niste personaje noi sa mai schimb echipa. Daca iti place, jocul are un factor de replayability destul de mare. Joci cu alte personaje si gata.
__________________ Vand reviste Batman, X-men, Spiderman, Superman, etc. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |