![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
ok.am jucat demo-ul.am descarcat cate putin in 3-4 zile.100 kb/s a meritat. pun doar scrinu asta deocamdata. http://img207.imageshack.us/img207/4931/1dk9.th.jpg jocu arata bine.merge bine si pe sisteme mai slabe.1024 & medium pe xp 2.2 512 ram ..9600 xt..18-20 fps-uri. are un tutorial :basics...fighting..& heroes. si o misiune cu 2 -3 armate pe o plansa..ii rupi pe toti. n-am stat sa ascult cutscene-urile.deci story..not. eroii poti sa-i atasezi la o armata k si in warhammer 40.000. interesant.astept jocul full.care apare pe 14. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ah kkt, asta-i gen Rome... nu sh dc aveam impresia ca e tot ceva legat de Warhammer 40k.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Cum sa crezi ca e continuare, cu tunuri si arcuri? Jocul e plasat in universul fantasy Warhammer si se stia asta de la primul anunt despre joc, deci..
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am aflat tarziu de el, mea culpa. Oricum, comentariul cu 'sunt dezamagit' era bazat strict pe baza impresiilor negative de pe acest topic. Revin cu impresii mai obiective cand mi se intoarce placa de baza de la service.
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Problema cu astia e ca i-au dat jocului un nume idiot ce nu-ti zice nimic. De ce nu Warhammer:Total War... Jocul se pare ca e un RTS similar Rome Total War adica cu lupte in sute, mii, zeci de mii de soldatei pe o harta de te pierzi. E doar un aperitiv pentru un MMO ce se pregateste. Problema cu universul asta e ca se aseamana prea tare cu Warcraft si un fantasy ce copie Warcraftu nu mi se pare prea inspirat.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |