Ce parere aveti de jocul asta? eu nu l-am jucat deoarece imi merge cu 5 fps cred sau chiar mai putin.. e prost portat sau prost facut? pe fx5200 setari minim rezolutie 640x.... merge cu 1-5 fps...![]()
Ce parere aveti de jocul asta? eu nu l-am jucat deoarece imi merge cu 5 fps cred sau chiar mai putin.. e prost portat sau prost facut? pe fx5200 setari minim rezolutie 640x.... merge cu 1-5 fps...![]()
Intel® Core i7 2670QM @3GHz | NVIDIA GT 525Mmodded to GT 550M | 6GB RAM |
Parca pe PC aparea in 2007.
"To know everything like me... You must endure everything like me..."
jocu e super tare.....super real. Fara gamepad NICI O SANSA. Se joaca cu tastatura si mouse-ul , in sensul ca, cu tastatura ai comenziile cum sa lovesti etc.... si cu mouse-ul misti jucatorul. O IMBECILITATE dupa mine. Cand l-am instalat prima oara nu reuseam sa iau o minge, pana la urma am reusit. Dar l-am lasat acolo pana acum cateva zile cand mi-am luat un gamepad. JOCUL E CRIMINAL!! De 2 zile ma culc numai la 4-5. Am inceput o cariera. Astept altii care l-au jucat sa ii intreb cate ceva.
In ceea ce priveste cum se misca. N-am nici o problema in 1024 pe high.
C2D E8200 @3800 ; Gigabyte EP35C-DS3R; 2 GB sycron 1066; ATI HIS 4830 512 RAM;
HP 6720s Intel C2D 5470, 1gb RAM, 120 HDD
Mizerabil jocul. Si e deja cam al treilea port publicat de Aspyr care se prezinta in HALUL asta.
Nu inteleg care e ideea cu acel blur sau ce naiba e, care face jocul sa arate absolut abominabil si sa se miste stupefiant de prost.
Top Spin 1 arata de 15 ori mai bine, se misca perfect, are o interfata f buna, e un joc excelent. La fel ca si Tony Hawk 3 fata de Tony Hawk 7, spre exemplu. Ma rog, problema lui Aspyr si a alora care isi bat joc de porturi. Bani aruncati.
mie imi merge cam cu 5 fps... jalnic
Intel® Core i7 2670QM @3GHz | NVIDIA GT 525Mmodded to GT 550M | 6GB RAM |
Dezgrop si eu thread-ul asta cu o intrebare:
Este posibil ca selectand camera far , sa am perspectiva numai din spatele jucatorului controlat de mine? (asa cum e pt camera zoom)
Multumesc
sall am si eu jocul de ceva timp si imi merge perfect daca cautati sa jucati online va astept sa ne intrecem ID; gabryadn SI VB
Bookmarks