![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Runaway 2 - The Dream Of The Turtle
Am pus mana pe el azi, asteptam de ceva vreme un adventure N-am apuca sa joc prea mult, da' pare destul de interesant, plus ca mi-a placut primul Runaway.L-am mai jucat careva? Impresii ceva?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mda, am si ramas blocat la primul capitol... nu stiu cum sa fac sa trec pe podul ala
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Spoiler: Eheeee... E mult pana acolo... Nu stiu unde esti acum, dar... Trebuie sa iei Otto's googles din quicksand... Apoi cu batul de care te folosesti sa iei googles... faci prastie: bat + curea (=googles+bucata de geam) ... Mare atentie: Undeva intre razele de soare... sus este Treetop... Acolo dai cu prastia dupa ce in prealabil te-ai uitat cu binoculars... Iei rucsacul... iei cheia din el... apoi faci cheia la loc cu ajutorul fierului+lupei (compuse) si infipte in raza de lumina... Slefuiesti cheia cu bucata de geam... Desfaci dulapul din avion cu cheia... iei papuci de zapada... te duci la pod si folosesti papucii pe pod si TADAM!!! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
aveti aici link pt walkthrough: http://db.gamefaqs.com/computer/dosw.../runaway_2.txt va descurcati si fara 90%. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
am o problema cu jocul asta cred ca e bug. poate ma poate ajuta cineva la capitolul 5 trebuie sa iau un helmet de la cineva si stiu cum dar in joc nu imi apare o replica la un personaj si nu merge treaba. am citit si walkthrough dar tot nu merge. asa ca am rugamintea cand ajunge cineva acolo sa imi dea si mie o salvare dupa ce a luat acel helmet ca dupa aia ma descurc. mai incerc ceva, poate totusi nu e bug desi am facut tot ce era de facut pana aici. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
l-am terminat. sfarsitul e ca un kkt. asteptam o urmare, insa nu sunt sigur ca imi doresc una. ma asteptam sa aibe un final super grandios, cand colo...
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
da, e de kkt sfarsitul. sincer, ma asteptam cand am vazut ca noi cautam nu stiu ce pe fundul oceanului iar gagica era in alta parte si locul era pazit. chiar ma intrebam ce film de sfarsit e ala de rezolva toate intrebarile. sper sa nu mai astept 3 ani pt partea urmatoare. oricum chestia asta poarta un singur nume: setea de bani. si e echivalenta cu lipsa de respect pt fani. normal era sa il termine, nu aveau de cat sa faca alt joc peste cativa ani. si se mai mira ca lumea nu mai da bani pe jocuri. pai prost sa fii, si sa isi bata astia joc. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Unde gasesc si eu: hard of glass?
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
cred ca te referi la "shard of glass", adica o bucata de sticla ascutita. daca nu ma insel, gasesti sticla atunci cand te intorci in avion, chiar pe jos, putin in dreapta intrarii. sigur iti sare in ochi.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
__________________ X | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |