![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Aveti jocuri Originale acasa ? | |||
| Da am! | | 612 | 79.07% |
| Nu, nu am! | | 162 | 20.93% |
| Voters: 774. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8 (permalink) | ||
|
3 si la mine.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Fara sa pun la socoteala jocurile din plicuri (bundle cu placa video ori de la Level), deci numai jocurile venite in cutie, atat PC cat si PS2 ajung pe undeva pe la 70 si ceva. Nu mai stiu sigur si acum mi-e lene sa ma uit. Traiasca discount-urile din magazine (cele mai multe sunt luate pe la 30-60 RON) ![]() Dar poate ar fi mai nice sa insiram ce jocuri avem. (poate cu ocazia asta vad si eu exact cate am)
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Red Alert 2 + Yuri C&C Generals + Zero Hour Sims 2 Dune 2000 Syberia Knights and Merchants etc bla bla bla mai am cateva
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Dark Messiah Might and Magic IX Ut2004 :P Am vrut sa-mi iau nwn2, I swear! Insa nu-l aveau in stock. :P Yes yes, that's un joc la 2 ani...I know. ^_^ me<=dirt poor student. p.s. cate nopti nedormite am avut in momentul in care dadea cate o frima faliment(Microids etc). To this day tot promit ca-mi voi cumpara Defiance... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |