![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Aveti jocuri Originale acasa ? | |||
| Da am! | | 612 | 79.07% |
| Nu, nu am! | | 162 | 20.93% |
| Voters: 774. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
Vezi diferenta? NOWHERE-KNOWHERE. Jocul tau e pirat, de obicei piratii mai pocesc titlurile din nestiinta, dar tu sa vii acuma sa ne iei de fraieri, cind tu stii bine ca e pirat? Sau poate abia acum afli, ok dar nu contrazice evidenta. Oricine se poate uita la postul unde ai atasat poza cu raftul, este postul tau de mai sus, pe aceasta pagina. La prima poza, al cincilea joc este Midnight Knowhere, joc care nu exista. QED. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
sa-mi zici din ce unghi vrei sa fac o poza PS: unii sunt chiar sunt atat ipocriti in sustinerea teoriei lor incat ar merge pana in panzele albe -> da cotorul este gresit ... SO WHAT se intampla si la case mai mari.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Dark, nu stiu de ce-l bagi in seama, orice om care ar sta sa se uite cu lupa la poza aia, doar-doar o gasi un joc pirat ca sa poata face scandal, clar nu este genul de om care merita bagat in seama, cu atat mai putin bataia de cap de a face poza la carcasa jocului. Ah si zi-mi si mie de ce ai atatea Gameboy-uri
__________________ Who is John Galt? | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Pai colectie ce sa fac Iar daca e vorba despre brick uri (GB ala alb negru) sunt 6 bucati astfel: 1. cel galben face parte din colectie Play it Loud (ulterioara aparitiei alora greysh-white) 2. iar cele 5 albe se impart cam asa (1 e mint si il tin in cutie, 2 le tin pentru TETRIS in retea prin cablu - e SWEET, 1 e partial defect - are niste linii lipsa la ecran, pise de schimb si 1 nu mai merge deloc, e ars ceva - iar pentru piese de schimb) 3. eu incerc sa caut pe net daca mai exista "dovezi" ca au gresit cotorul la carcasa - sa il zdrobesc
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Tocma cind sa bag si eu foto cu jocuri ati inceput cu verificarea la cotor? Daca ma prinde garda financiara ca nu am imi ia cotoru la cercetare? Am poze naspa ca sint facute cu mobilu. Pt reclamatii despre carcase, cotoare stati linistiti ca am bonurile de casa. ps va rog sa va abtineti sa faceti misto de Ship, dog'm Wolfu meu
__________________ The Builder hath granted thee the fruits of thy labor, which is naught. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
Felicitari si tie, ca t u ai si mai multe. Eu am si multe dvd-uri originale cu muzica, ca-s meloman @spector Sint curios daca tu poti sa pui macar o poza cu macar un cotor original
__________________ The Builder hath granted thee the fruits of thy labor, which is naught. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
man sa nu fim rautaciosi. parerea mea e ca nu te obliga nimeni (in afara de legi si moralitate) sa cumperi originale - mai ales ca este mult mai la indemana sa piratezi (serios vorbind doar in ultimii ani 1-2 piata din Romania s-a mai deschis, acum vreo cativa ani un joc original costa cat un salariu si vorbesc de majoritatea jocurilor, acum exista titluri pe care chiar daca ai salariul minim pe economie iti permiti sa le iei (adica la 3.5 mil jocul costa 7.8 RON si ma refer aici la clasicele Fallout 1,2, Tactics si la mi putin cunoscutul Lionheart)
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Eu am doar unul... Broken Sword 2 (si ala luat la reduceri)...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Seria Thief ![]() Eu am mai vândut din ele, momentan mai am 2 care îmi plac la nebunie şi nu m-aş mai despărţi de ele ever (IL2 Sturmovik şi Carmageddon TDR 2000) ![]() În rest o gălăgie de jocuri bundle, dar alea nu se pun :P
__________________ <Meow> | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Am vreo duzina de jocuri originale dar nici unul nu l-am cumparat, au fost cadou. Cam tot atatea am facut si eu cadou la altii... din motive care imi scapa, niciodata nu m-am indurat sa imi cumpar un joc pentru mine, dar pentru altii nu am avut retineri.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
si lista mea.... SpellForce 2 - Shadow Wars, a venit cu placa video
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Nu am nici un joc "original" acasa( decat pe alea care au venit cu placile video & reviste) si nici nu cred ca o sa cumpar vreodata asa ceva. Trebuie sa fii absolut smintit sa dai bani pe asa ceva cand il poti lua "gratis". Stiu ca sunt multi "obsedati" pe aici care o sa imi sara in cap, o sa va ignor, trust me.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Am luat si eu o data un joc original, Enter the Matrix pe 4 cd-uri, era foarte ieftin si am zis ca merita dar... surpriza, pe la al 3-lea cd da eroare CRC De atunci bye bye jocuri originale
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Need For Speed Carbon - original
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |