![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Aveti jocuri Originale acasa ? | |||
| Da am! | | 612 | 79.07% |
| Nu, nu am! | | 162 | 20.93% |
| Voters: 774. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
Sa nu mai zic de OPC - chiar daca traim in Romania, cum vreti voi sa existe corectitudine daca noi nici macar nu apelam la autoritatile in domeniu, normal ca vanzatorii n-au nici o frica si prefera sa te traga in piept.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Azi ma plimbam prin Auchan sa cumpar mincare si deodata vad pe raft un titlu greu de refuzat: Big Mutha Truckers 2, doar 18 ron. Dupa Oblivion, Splinter Cell si alte greutati din astea, sa joci o belea din asta de joc e foarte tonic.
__________________ The Builder hath granted thee the fruits of thy labor, which is naught. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
vampire masquerade redemption- mi-a placut prea mult ca sa nu il iau original battlefield 2142- dupa ce joci demo-ul e imposibil sa nu vrei sa-l cumperi
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Porsche,si sacred gold german edition...cam atat,am mai avut sc+broodwars,dar l-am dat acu vro 2 ani si titan quest care ii imprumutat de la un preten,in rest nu ca nu am bani,ci ii strang ,prima oara calcu ultra scump,si dupa aia jocurile originale, dupa vara cand imi cumpar calc,ma bag si eu mai serios pe jocuri originale,unele chiar merita cumparate
| ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Merita cumparate si merita laudate, de ce nu, si eforturile celor din distributie, care au inteles ca o piata asa de mica se dezvolta leu cu leu, nu ca in vestul salbatic. Asa se face ca putem cumpara, mai nou, jocuri destul de recente la preturi mai mult decit acceptabile. Un exemplu este Godfather, 40 ron
__________________ The Builder hath granted thee the fruits of thy labor, which is naught. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Diablo 2 + Lod, Fifa RTWC 98, World Cup 98, Fifa 99, Commandos 1 Behind Enemy Lines, NHL 99, Speed Busters, City of Villains, NBA Live 98, Euro 2000, Tony Hawk`s Pro Skater 2, NHL 99, Starcraft + cateva jocuri de la revistele Level si mai am cateva p`acasa originale da tre sa le caut...:P
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... |
Am vreo 10 jocuri originale cum ar fi: Splinter Cell Chaos Theory Gothic I Gothic II Morrowind + Tribunal + Bloodmoon Oblivion NFS Most Wanted Cd key de half life si cstrike Rome Total War Medieval Total War Combat Flight Simulator 3 si inca unu, e in limba rusa: FA-18 Hornet Planuiesc sa-mi cumpar un rts si un cd-key pentru life for speed | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |