![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Eh uite k a aparut shi un site cu mashini de nfs romaneshti shi nu numai... Ma rog, uitatzi-va shi voi shi zicetzi ce avetzi de zis. Oricum siteu' ie inca in teste asha ca fitzi cat de cat indulgentzi...
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
Haidetzi buh chiar asha vi se pare ceva lipsit de importantza? Chiar nu va place nici o mashina d-acolo? Mai vedetzi o data ca nu suport sa am un site in lb. romana shi sa primesc o grama' de mailuri de la straini ce naiba! Ca-i pt romani nu pt. straini...
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
sal, tzarane ! ma numar printre "sutele" de iubitori de nfs de pe forum care nu au vazut NICI o masina romaneasca pe pagina ta doar trabanturi, mercedes, bmw, chevrolet, volvo, si altele pe cand o dacie, un aro ? de ce nu dacie papuc ? dacie 1310, dacie 1300, dacie nova, oltcit ? asteptam bafta ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
Io klau! Cand am zis mashini romaneshti m0am referit la mashini facute de romani... ma rog am shi o Dacie 1310 shi un Aro 10 da' Dacia ie pt. nfs3 iar Arou' mai trebe lucrat umpic la iel. Oricum crezi ca nu merita downloadu' de la Trabant sau de la Chevroltu' ZL1? Acum n-am timp sa mai pun Dacia shi Arou' ca ie tarziu shi maine plec din Bucureshti pt vreo 2-3 saptamani. Sa vad ce pot sa fac oricum voi mai vizitatzi siteu' ala ca cine shtie... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
Pot sa te ajut shi yo? Am vreo 30 de mashini (intre care Porsche-ul 959 al lui EArroyo ); bineintzeles, nu facute de mine, nu romaneshti, dar sunt selectate de mine. Cea mai apropiata de realitatea noastra e Skoda Octavia...Mail-me at speed_need@hotmail.com! ------------------ I'm only a poor man... and the best one! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
Nu, am spus ca cea mai apropiata de mashinile "uzuale" pe la noi (shi cea mai bine realizata) e Skoda Octavia... Despre site, ma gandesc sa fac la home.ro, da' dau spatziu 10 mega, bataie de joc! In afara de cele 3 mashini de la www.needforspeed.com mai stie cineva vreo mashina pt. NFS5? ------------------ I'm only a poor man... and the best one! | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
Bey nu va gerabitzi ca io deja am facut Dacia 1310, 1304 Pick-Up, 1307 Pick-UP, Break, Nova, Sport SE(Special Edition - vedetzi voi ce-i cu asta...) shi Oltcit Club shi Pick-Up, iar acum muh chinui sa fac Arou' da' nu prea-mi iese... Ma rog o sa vedetzi voi cam peste vreo 2 saptamani nu acum, ca mi s-a cam stricat calculatoru' shi imi ia ceva timp sa mi-l fac... P.S.: siteu' o sa se schimbe shi iel, shi bomath normal ca am nevoie de ajutor da' vezi tu trebe sa le ceri voie alora sa le pun mashinile pe siteu' meu shi io nu prea am timp acuma... Ma rog hai ca mai vorbim noi peste vreo 2 saptamani. Bafta! P.S.S.: vizitatzi kdesign.go.ro... hehe... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
Bey nu va gerabitzi ca io deja am facut Dacia 1310, 1304, 1307, Break, Nova, Sport SE(Special Edition - vedetzi voi ce-i cu asta...) shi Oltcit Club shi Pick-Up, iar acum muh chinui sa fac Arou' da' nu prea-mi iese... Ma rog o sa vedetzi voi cam peste vreo 2 saptamani nu acum, ca mi s-a cam stricat calculatoru' shi imi ia ceva timp sa mi-l fac... P.S.: siteu' o sa se schimbe shi iel, shi bomath normal ca am nevoie de ajutor da' trebe sa le ceri voie alora cu mashinile ca le pun pe siteu' mieu shi io nu prea am timp... Siteu' o sa fie complet schimbat shi am mai facut io acolo nishte chestii pentru nfs4... Am vorbit io cu klau o data shtie iel... Hai bafta! P.S.S: s-ar putea k mesajul asta sa apara de doua ori... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
Bey nu va gerabitzi ca io deja am facut Dacia 1310, 1304, 1307, Break, Nova, Sport SE(Special Edition - vedetzi voi ce-i cu asta...) shi Oltcit Club shi Pick-Up, iar acum muh chinui sa fac Arou' da' nu prea-mi iese... Ma rog o sa vedetzi voi cam peste vreo 2 saptamani nu acum, ca mi s-a cam stricat calculatoru' shi imi ia ceva timp sa mi-l fac... P.S.: siteu' o sa se schimbe shi iel, shi bomath normal ca am nevoie de ajutor da' trebe sa le ceri voie alora cu mashinile ca le pun pe siteu' mieu shi io nu prea am timp... Siteu' o sa fie complet schimbat shi am mai facut io acolo nishte chestii pentru nfs4... Am vorbit io cu klau o data shtie iel... Hai bafta! P.S.S: s-ar putea k mesajul asta sa apara de doua ori... sau de mai multe ori nu shtiu... pana-mi apare shi mie... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Bey nu va gerabitzi ca io deja am facut Dacia 1310, 1304, 1307, Break, Nova, Sport SE(Special Edition - vedetzi voi ce-i cu asta...) shi Oltcit Club shi Pick-Up, iar acum muh chinui sa fac Arou' da' nu prea-mi iese... Ma rog o sa vedetzi voi cam peste vreo 2 saptamani nu acum, ca mi s-a cam stricat calculatoru' shi imi ia ceva timp sa mi-l fac... P.S.: siteu' o sa se schimbe shi iel, shi bomath normal ca am nevoie de ajutor da' trebe sa le ceri voie alora cu mashinile ca le pun pe siteu' mieu shi io nu prea am timp... Siteu' o sa fie complet schimbat shi am mai facut io acolo nishte chestii pentru nfs4... Am vorbit io cu klau o data shtie iel... Hai bafta! P.S.S: s-ar putea k mesajul asta sa apara de doua ori... sau de mai multe ori nu shtiu... pana-mi apare shi mie bagami-ashi beep!... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
Bey nu va gerabitzi ca io deja am facut Dacia 1310, 1304, 1307, Break, Nova, Sport SE(Special Edition - vedetzi voi ce-i cu asta...) shi Oltcit Club shi Pick-Up, iar acum muh chinui sa fac Arou' da' nu prea-mi iese... Ma rog o sa vedetzi voi cam peste vreo 2 saptamani nu acum, ca mi s-a cam stricat calculatoru' shi imi ia ceva timp sa mi-l fac... P.S.: siteu' o sa se schimbe shi iel, shi bomath normal ca am nevoie de ajutor da' trebe sa le ceri voie alora cu mashinile ca le pun pe siteu' mieu shi io nu prea am timp... Siteu' o sa fie complet schimbat shi am mai facut io acolo nishte chestii pentru nfs4... Am vorbit io cu klau o data shtie iel... Hai bafta! P.S.S: s-ar putea k mesajul asta sa apara de doua ori... sau de mai multe ori nu shtiu... pana-mi apare shi mie bagami-ashi beep!... | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
Gata! Siteu' ie gata! Mashinile sunt toate la locu' lor in afara de una Plymouth Hemi Cuda care o s-o pun io saptamana viitoare. Oricum restu' mashinilor care sunt romaneshti autentice sunt klumea shi ashtept parerile voastre. A! Era sa uit... Adresa s-a schimbat ie - kxnfs.go.ro . Ma rog temporar ca o sa se schimbe sper in www.kxnfscars.com. Hai bafta!
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
Siteu' ie pa net de o saptamana shi inca nu vad nici o reactzie... din partea romanilor... Straini in prostie da' romani nu ca bate la ochi! Cred ca siteu' nu trebuia facut partzial in lb. engleza ci total! Ce daca are Dacie, Oltcit shi in curand un Aro 244 copie aproape perfecta din realitate (apropo uitatzi-va la imagini ca le-am pus adineauri) ii plac americanului nu romanului... Ma rog io il updatez saptamanal shi vedem ce iese... www.kxnfs.go.ro | ||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|