![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Sa incerc sa-tzi raspund la intrebari: pai la o Dacie cam 2 zile dar la Aro cam de prea mult timp, is din Bucureshti shi de berea aia sa fie Stella Artois k poate faci cinste... Hehe... P.S.: imi pare rau da' asta ie ultimu' post pe saptamana asta, d-abia saptamana viitoare mai pot raspunde shi tot atunci am sa updatez shi siteu' care sigur va contzine shi Arou' 244. Promit! | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
Va place sau nu www.kxnfs.go.ro iar s-a updatat cu mashini noi shi un new look shi imagini noi shi ce-o mai fi p-acolo...
| ||
|
| | #31 (permalink) | ||
Hehe, ia uite ca am aparut si la televizor... Si pe PRO TV inca. Daca nu credetzi in vorbele mele uita-tzi-va la 5:45 pe PRO TV. Eh nu ca ar fi cine shtie ce da' sa mai "shtie" shi altzi romani ca exista asha ceva. Shi profit de asha o ocazie sa anuntz updat-area site-ului. Vizitatzi, vizitatzi shi apoi download-atzi shi jucatzi mey!
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
Ah ce era sa uit! Bai baietzi vretzi cumva mashini shi pentru alte jocuri? Midtown Madness sau Carmageddon 2 sau Sports Car GT sau Re-Volt sau ce plug-in-uri mai am ? Nu de alta da tocmai era sa dw vro' 7MB de Java 2 pentru editoru' de Carmageddon 2 shi nu shtiu dak merita sau nu... Oricum io voi incerca sa fac o mashina pentru Midtown Madness shi sper ca peste vro' 2 saptamani sa fie gata | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2000 |
Vezi ca au aparut diverse mashini pt. NFS5. Problema e ca vin toate cu salvarea lor (nu merge sa le bagi in joc normal). Afla! Shi vezi ca nu merge site-ul (ca tot home, go.ro-ul). ------------------ You want a signature? Wait a few days, you'll have it! | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
Siteu' pe saptamana asta ie gata mashini sunt p-acolo ceva shi inca ceva - am vazut la topicu "Mashini romaneshti pentru nfs5" ceva ca au aparut mashini pt nfs5. Ei bine au aparut da' nu sunt modificate sau facute "from scratch" ci numai texturile sunt schimbate. Deci nu a aparut nici o mashina noua complet schmibata decat texturile.
| ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2000 |
Imi pare rau sa te contrazik, dar se pare ca nu te-ai jukat cu ele! Au shi performantze diferite (la comparare, dar asta nu e relevant) cat shi la modul de condus. Got a problem: cand le faci shi tu pe cele de NFS4 compatibile "Career"? Am incercat sa merg cu ele instalate pe "Career", dar la anumite momente (kand voia sa le incarce pt. jocul efectiv) ieshea la loc in meniul de selectzie. What's the problem? Eu am full-cd, deci nu e de la distributzie! ------------------ ...the best one! | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
Sanatatzi klau! Long time no see... Bai deci nu cred ca trebuie sa va mai spun ca siteu' s-a updatat, shi bine a facut, ca acum avem shi o Dacie mai calumea. Imi cer scuze de faza cu "Career" da' nu mi-a dat prin cap sa incerc asha ceva. In orice caz voi cititzi pe site acolo despre asta... Despre Daewoo ce sa zic - imi trebe texturi. klau la ce te referi cand zici ca nu merg Oltciturile? Da-mi un mail... Shi restu' daca mai avetzi probleme datzi-mi un mail...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|