![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Colin McRae: DIRT Resources @ ComputerGames.ro Colin McRae: DIRT Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
sa speram ca merita asteptarea. eu iau de pe un mirror cu 400k
__________________ Dentists, contraception and traction control - are all really important, they're just not much fun. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Here's a spoiler for you... jocul e ARCADE! Daca vrei simulare joaca-te Richard Burns Rally.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
LOL vazand ca asta nu merge am copiat lost planet demo Dx 9 si surpriza, same shit, eroare identica ca la dirt!! wtf imi trebuie de la 8600 in sus ca sa joc niste demouri!!!! :P ps: daca si jocurile full fac la fel?! (
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
extraordinar. Codemasters s-au intrecut pe ei insisi. jocul e inimaginabil de prost. am scos tot ce se putea la grafica (in registrii nu m-am bagat ca nu merita efortul) si tot imi apare ca in ceata. daca asta ar fi toata buba ar fi ok. am incercat pe taste cu Evo. cand dadeam dreapta sau stanga vira masina de nebuna foarte puternic in directia respectiva. pot afirma ca RBR pe taste e lux fata de asta. gata am alocat prea multe caractere de cat merita jocul. un post adecvat ar fi fost simplu "rip" si nimic mai mult scris. uninstall rapid. ma asteptam sa fie arcade da asta nu e decat o caramida pe traseu. e mort inainte de lansare. titlurile anterioare de CMR nu merita sa fie bgate in aceeasi oala cu asta. peace. ma intorc la GTR2 si RBR. pe 7300GS mi-a mers.
__________________ Dentists, contraception and traction control - are all really important, they're just not much fun. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
win e instalat de o saptamana jumate, driverile is noi, defragmentat, etc. Asa ca nu cred ca e sistemul :P am citit pe alte forumuri si vad ca is o groaza cu aceiasi problema la Lost Planet; sincer la Lp ma asteptam dat fiind faptul ca vine de pe consola dar la Dirt ... oricum varianta full conteaza nu demoul
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
.Rabdare cu grafica, totdeauna demo-urile la joace arata mult mai rau ca produsul finit.In rest....ce te asteptai? .Colin02 a fost bun ca produs din serie, 3-ul de departe cel mai bun la control (facut ptr volan...un fratior mititel de-al lui RBR), pacat ca l-au facut prastie ca joc in sine, colin04 ok per ansamblu dar precar la controlul pe volan, iar 5-ul... nu mai era cazul.Daca dirt va fi macar la nivelul lui cl03 -04 (la nivelul lui 03 ar fi chiar vis) ca si control si o grafica cu adevarat de directx10 va fi ok.
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
, are buguri in control, e posibil.In orice caz uitandu-ma in trailere si la filmuletele in-game de la producator (ce a aparut pe youtube) masina e un robotel pe drum...acel "haaatz, hatz, hatz..", deci o miscare intrerupta, se misca ca o jucarie.Aici, chiar daca e arcade cred ca in anul de gratie 2007 se putea mai mult.@Eon, pacat ca l-ai dezinstalat pina nu ai apucat sa dai o tura si cu volanul, eram curios cum ti se parea (desi oricum nu se spune nicaieri ca ar fi facut pentru acest controller). | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
controlu' e la pamant , am dat cu masina in toate gardurile si boscheti de pe traseu , pe un 6800 cu 1gb ram,3200+ se misca in reluare cu detaliile pe med , pe low cat de cat jucabil , grafica super ok deci trebuie neaparat 2gigi cu 8800 ceva ... | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|