![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Overlord
Overlord - un joc ce combina umor si caractere gen Dungeon Keeper, cu gameplay gen, hai sa zicem vag, sacrifice + pimkin. Este foarte funny, a breath of fresh air daca pot sa zic. E demo si aici, a aparut azi. Mie imi place mult, ma simt ca in 97 cand jucam DK... Daca mai e un thread sorry, eu nu l-am gasit in search.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am luat demo-ul de pe Xbox Live, nu mi se pare cine stie ce... si controlul camerei ma cam enerveaza.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
engine`ul grafic imi miroase a U3.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Tocmai am luat demo-ul si l-am instalat. Acum nu am timp , trebuie sa plec , dar il incerc diseara. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Au trecut 2 ore si nu mai pot da edit . ![]() Am jucat demo-ul 5 minute si m-a impresionat enorm . Eu nu am jucat DK , ca eram prea mic pe atunci . Nu stiu tie de ce nu ti-a placut Sandman . Jocul mi se pare foarte bun si e plin de umor , iar minionii fac toti banii . Recomand acest joc cu caldura .
__________________ Last edited by Mika; 12-06-2007 at 21:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Jucat demo - terminat, astept cu mare nerabdare versiunea full. Great fun am ras de la inceput pana la sfarsit, cand am vazut minionii cu dovleci pe cap alergand dupa oi deja m-am innecat. Singurele chestii nasoala mi s-au parut animatia lui sauron ala, care parca e de lemn si cerintele cam mari de sistem. Am X1950XTX, 2GB ram si X2 si tot nu mi s-a parut foarte fericit in 1680x1050 cu AAx2. In rest numai de bine, cu adevarat o surpriza placuta.
__________________ A kiss to build a dream on. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Pe vista a mers doar dupa ce am instalat DX9 .Ceva ciudat: sunt un evil overlord dar trebuie sa fac chestii ... bune? (Salvat peasans, yadda yadda) Era mai funny dungeon keepers
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Interesant Overlord, are elemente din Dungeon Keeper care apropo mi-a placut foarte mult, dar asta e mai mult rpg , iar ala era strategie. Cerintele mi se par normale pentru un joc din vara lui 2007 , mai ales ca are HDR si PS 3.0 Ce ma oftica pe mine e ca nu te poti juca la setari , te pune sa alegi intre high, medium etc . Iar trecerea de la high la medium e chiar mare , dispare hdr-ul si AA-ul plus ca textura probabil e trecuta in medium. Oricum sper ca jocul full va avea un meniu de setari mai amplu
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Promitator jocul si abia astept sa apara full. Imi aduce aminte de Dungeon Keeper... ce vremuri
__________________ Brothers of Metal | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |