![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Belea foarte nostim (ce fete au taranii aia ), arata superb si are si fealing... Si cum arata Overlordul!! m am simtit ca Sauron dand comenzi la hoarda mea de goblini Sper ca povestea sa fie pe masura, nu de alta dar din ce am vazut in demo jocul promite.ps:minionii calarind oile funy funy funy
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Hmm nu era tocmai ce ma asteptam ...oricum m-a tinut ocupat vreo 2 zile , e destul de fun pacat ca are rejucabilitate 0 si pacat de idee puteau sa exploateze mult mai mult... oricum terminat si delete , next!
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
procentu ala are de a face cu nr de minioni si cat de inarmati sunt o sa vezi daca aduna de pe jos sabii/topoare/armuri etc creste procentu , daca bagi minioni in plus pe langa aia deja inarmati scade procentu pana ii inarmezi si pe aia, si apropo chiar daca nu se vede pe ei si minioni verzi /rosii/albastrii aduna iteme
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Timisoara |
De vazut cand aduna se vede pe toti. Procentu' respectiv e multiplicatorul de dmg, respectiv armura, pt minionii pe care ii ai spawnati la mom. respectiv. Daca ai 200% in loc de 100% standard, inseamna ca au ambele statusuri dublate. In heaven's Peak se ajunge dupa ce o scapi pe tzapina din castelu ala de langa sat, nu mai stiu cum ii zice si mi-e lene sa ma uit, dai o fuga pana inapoi la tower, iar cand selectezi portalu' ca sa o tunzi din nou, ai optiunea de teleport pt. heaven's peak. Si cu banii si cu minionii ai ce face, nu-i aia o problema; ca sa ai pe ce sa-i cheltui trebuie in primul rand sa o salvezi pe tzapina de mai sus ( vine la pachet cu decoratiuni interioare pt castel ) , respectiv Smelter ( il gaseseti langa Spree, satul ), la care poti face diverse arme si armuri noi. Le poti face imbue cu diverse cu ajutorul minionilor sacrificati in proces.Bafta la facut evil deeds .
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |