![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Nu l-am terminat, dar avand in vedere ca ma plimb de 3 ore doar ca sa gasesc minioni inotatori, dureaza ceva. Cel putin pana imi dau seama, ca precis e un loc unde nu m-am uitat. E misto jocul, imi aduce aminte de Evolva, un joc vechi, si-acolo umblai fara harta, doar orientandu-te dupa relief si puncte de reper. Treasure, Master! ![]() ![]() ![]()
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 |
In Heaven's Peak este un loc cu o pestera in jurul careia este poisoning gas. Folosesti impii verzi sa scapi de gaz, am impresia ( ca punct de reper ) ca este si o gagica succubus in zona. In pestera aia sunt impii albastri. - edit - locul se numeste "hollow marshes" sau ceva de genul asta. Coboara printre taranii aia refugiati.
__________________ bleah | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Am gasit in cursivitatea jocului, am zis ca eu ca nu m-am plimbat bine. Jocul e foarte misto gandit ca puzzle, trebuie sa rascolesti peste tot, chiar si prin zonele pe unde ai umblat, ca mereu dai de chestii noi. Nu prea inteleg de ca ma bat gagicile mele din castel, cu o lovitura ma pun jos. Mi-ar fi placut sa le siluesc asa putin, sa le tavalesc cum fac cu jokerul ala...Doamne, ca mi-am adus aminte, ala cere palme in secunda 1, numai cand il auzi cu vocea aia sparta " Hail!". Trosc! Oricum, am inceput sa farmez oi, tarani si gandacei din aia verzi la greu, cu impi maro imi fac super defense pe armura si cu impi verzi imi fac crit pe arma, sa stiu ca dau sanatos...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
>ok. mersi. Acum ii dau install ( in sfarsit am terminat cu bac.u )-------------------- Editare ulterioară -------------------- >fain, m-am jucat aseara pana la 2; aia mici is "terorISTI", cum zice un prieten; >eu as cam avea nevoie de o harta; sa-mi zica cineva daca are k eu nu am gasit; >overlord, errrr... overrated )
Last edited by d46; 06-07-2007 at 12:20.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Am instalat si eu Overlord aseara, dar am o mica problema, pe X2, 2GB, si 7800GTX am 20FPS-uri, nu conteaza ca pun pe high, medium, sau custom. Practic nu e jucabil. Tot ieri am instalat un driver beta dp Nvidia pt alt joc, LostPlanet. Voi cu ce driveri ati jucat Overlord pls? | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Doamne cit m-am putut distra la jocul asta. N-am dat de niciun bug, a mers super OK cu detaliile aproape la maxim, nu consuma memorie, nu stie dual-core, nu incinge nici placa video nici CPU si arata foarte bine pentru gustul meu. O placere. Final stats.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
nici de cum plictisitoare ![]() >overlord, ii super jocu, da oricum dupa un timp devine... sa nu zicem plictisitor, da oricum monoton. ii perioada aia super de la inceput pana descoperi cum merge jocul, faci ceva upgrade.uri sau i-ti cumperi ceva, mai schimbi ceva prin castel, iei toti "dracusoriiiiiiiii" si dupa aia doar treci prin harta si i-ti pui populatia la treaba (daca nu adormi la tastatura, sau te joci pe tel. in acelasi timp; cum fac eu)
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
nu ii transformi, ai 4 rase de minioni, trebuie sa-i gasesti pe toti.
__________________ The surest sign that intelligent life exists elsewere in the Univers is that none of it has tried to contact us. Vand vechituri: placi video PCI, harduri, cabluri, bracketuri, adaptoare si stickere. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Am si eu o nelamurire, cum fac sa folosesc restul de magii?Ca dau F2 sa o selectez dar in momentul in care o castez imi da tot cu prima (fireball).
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
trebuie sa le gasesti pe toate, sunt sub forma unor mici statui cu fete de minioni.
__________________ The surest sign that intelligent life exists elsewere in the Univers is that none of it has tried to contact us. Vand vechituri: placi video PCI, harduri, cabluri, bracketuri, adaptoare si stickere. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 | va rog sa ma ajutati!!!
1.cum fac rost de minioni rosii ca sa merg la castelul ala cu mult foc.(ca astia normali iau foc presupun ca ailalti nu iau) 2.cum il omor pe burtosul ala mare care se rostogoleste? 3.cum pot sa fac upgrade-uri lu' nenea printu? va multumesc. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |