![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
spadafora 1.II gasesti in barlogul hobbitilor daca imi aduc bine aminte dupa ce il bati pe burtos. 2.Pe burtosul ala il bati cu minionii dar trebuie in momentul in care se pregateste sa se rostogoleasca trebuie sa-i chemi la tine (cu click dreapta). 3.Upgraduri faci in momentul in care gasesti forge-ul si poti face upgraduri la armuri sau sa-ti faci altele.Upgraduri mai poti face cu diferite artefacte gasite pe teritoriu (spre exmplu chiar ieri am gasit un artefact care mi-a mai adaugat o casuta la bara de viata). Mai poti face upgraduri si la turnul tau dupa ce o salvezi pe printesa din castelul in flacari.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Pot spune ca jocul e destul de frumos, iese in evidenta dintre celelalte aparitii ale anului. Singurul neajuns este ca nu are harta, ceea ce la un joc cu o libertate mare de miscare si un teren destul de mare nu prea este bine. Eu am ramas blocat la misiunea in care trebuie sa gasesc minionii verzi / albastrii. Am inteles ca trebuie sa iau minionii albastrii din pestera incojurata de fumul verde. Dar cum fac sa fac rost de minionii verzi ca sa scap de fumul verde si sa pot intra in pestera ? xD
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ceva sfaturi cum sa iau artfeactul ala dupa ce ies cu minionii albastri prima data la suprafata? Se afla in Haven's Peak, pe un lac plin cu pelicani, si albastrii sunt tare prosti la bataie. Am incercat sa-i atrag cu unul trimis la plezneala prin apa si cu aia rosii pusi pe hold pe mal, dar nu prea merge, ca vin toti, plus ca se panicheaza saracii mei maro pe care ii tin pentru bataie pe marginea apei si se ineaca mereu jumate din ei, mama ce-i mai injur...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
unde gasesc minioni albastrii ca mam plimbat vroi 5 ore pe akoloo pe unde il bagi pe overon dar nu gasesc pe aia alabastrii sa pot trece mai departe pls helllp -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
si miau disparut totii ce fack ?
Last edited by ciumas; 13-07-2007 at 08:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Banuiesc ca "la tunat" te referi la enchant armura sau armele la forge nu ?In cazul asta de duci pe harta mare si mai aduni niste ,suflete inocente, mai exact omori cate ceva pe acolo si aduni "bulele" acelea de lumina, o "bula" galbena = 1 minion maro, o "bula" rosie = un minion rosu. Nu stiu de unde se iau minionii albastrii pt ca vad ca pr cei care s-au laudat atata ca au terminat jocul ii doare mana sa mai posteze odata sa ne zica si noua unde i-au gasit. LE. Ma rog se pare ca "gugal is my friend" Iar pentru cei care mai au intrebari legate de joc le recomand Wikipedia Overlord
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 13-07-2007 at 08:53.. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Pt minioni albastrii tre sa-i ai prima oara pe aia verzi care ii iei din evernight destul de simplu de luat. Dupa aia vii cu aia verzi in heavens swamp si ajungi la caverna care e inconjurata de poison verde folosesti minioni si intri in pestera si iei hiveu albastru(ai oleac de munca in caverna). | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
pana mea mam plimbat pe ackolo unde zici u unde e pestera si vad ca akolo e dar nu gasesc cararea ca e inconjurat de copaci si radacini si minioni astia verzi fac pe ai dracu ca nu vrea sa urce pe radacinuile alea pls mai ziceti si ie o data mura in gura ca la copilasii aia mici
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Treb sa iti pui minionii sa traga de chestia aia de piatra ca sa iti faci loc..apoi te duci prin apa prin locul lasat liber pana..gasesti radacina..o tai..vii inapoi xD. In alta ordine de idei, unde e locu unde poti sa iti cumperi armura / arme ?
__________________ ----------------------------------------------- Nu te lasa invins de rau dar nici cuprins de bine, Nici tu nu te cunosti candva vei fii surprins de tine. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Babalan in castelul tau cobori niste trepte si ajungi la Armory unde ai Forge-ul (in tot jocul o sa gasesti 3) acolo iti upgradezi sau creezi arme. ciumas iti trebuiesc minionii albastri ca sa ajungi acolo, aia albastri ii bagi in apa si ii pui sa traga de bolovanul ala ca sa ajungi pe pamant.Citeste mai sus unde am pus eu spoilerul ala ca scrie acolo unde ii gasesti.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Foarte dragut jocul, chiar m-a prins. Chiar daca nu are un gameplay deosebit, e chiar distractiv. Am reusit sa iau toti minionii si sunt la un pas de a termina questul din padurea elfilor. Nu stiu exact cat mai e de umblat dar sper sa mai fie . Am luat un singur obiect d-ala pt forge si pot sa fac actefacte din otel. Ce alte materiale mai sunt? Vraji am vreo 3 si pot sa le folosesc pe toate ( parca scria cineva p-aici ca nu poate sa foloseasca altceva decat fireball).
__________________ "In sfarsit i-am eliberat pe oameni de injositoarea prejudecata a constiintei si a moralei." Adolf Hitler "Bunul simt este o colectie de prejudecati dobandite pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Inca nu l-am jucat dar intentionez sa-l cumpar.Din ce-am citit pe acest thread este un joc bun.Imi puteti spune cum se misca pe sistemele voastre.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |