![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
greu e nu am gasit nimic legat de printesa, nici sa-l omor pe bosul cu o ceva nush exact, dar vad ca nu mai am minioni de unde lua toate gropile alea de unde ies iei is pe 0, habar nu am cum sa mai aduc ca-mi trebuie rosii pt a putea lua turnul ala inconjurat de foc si oridecare sa imping un bloc de piatra care imi intrerupe inaintarea atunci cand trebuie sa ii urmaresc pe aia verzi. nu am nici cea mai mica idee de unde as mai putea minioni Complicat joc
__________________ E4400 | 2 gb Geil ultra pc6400 |Asus p5b-v| EVGA GeForce 250 gts | Wd 320 gb Sata 2| Tv tuner Leadtek RM |dvd-rw philips| Samsung 2243nw | case Gembird |Thermaltake 470W | card reader Syncron | imprimanta Hp deskjet 3920 , .
| |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Complicat pe naiba. Reintra in nivelele unde ai mai fost si faci rost puzderie de minioni. Pentru Reds omoara toti gandaci in Melvin's Kitchen si imprejurimi, iar pentru Browns ia primul waypoint (de unde ai plecat) si beleste toate oile. Faci chestia asta de 10 ori si o sa ai 200 de minioni de caciula. Pentru mistress veiz Mellow Hills, Spree Castle. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
o alta intrebare, nu pot controla minionii aia albastri sub nici o forma atunci cand tre sa car piatra aia a lor albastra la mine la castel si e abur oparit, trebuie sa-i controlez la un robinet sau cum ii zice la ala si nu reusesc, care ar fi controlul prin care sa-i fac sa se duca acolo, caci left click nu vrea de nici o forma se misca haotic minionii aia...
__________________ E4400 | 2 gb Geil ultra pc6400 |Asus p5b-v| EVGA GeForce 250 gts | Wd 320 gb Sata 2| Tv tuner Leadtek RM |dvd-rw philips| Samsung 2243nw | case Gembird |Thermaltake 470W | card reader Syncron | imprimanta Hp deskjet 3920 , .
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
dupa cateva ore m-am invatat cu el, nu mi se mai pare complicat, e captivant jocul. E reusit si ma eliberez de stres cu el
| |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Yupeee, apare Overlord II: http://xbox360.ign.com/articles/898/898516p1.html Cica o sa luam la tranta armatele romane, deabia astept sa maresc nivelul coruptiei.
__________________ ![]() | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
am si eu o problema cand ajung la Merlin (sau ce nume are bila aia mergatoare) . Muzica incepe sa cante si mignoni incep sa danseze. Nu stiu ce sa fac ca sa trec mai departe. Incerc sa il omor pe violonist nu merge. Incerc sa ii trezesc pe mignoni la fel nu merge. Da cu sabia prin ei. Spiridusi aia vin cu nemiluita si in 3 minute mor. Am citit si walkthrough si am vazut ca trebuie sa il omor pe violonist dar cum v-am zis nu merge. Ceva sfaturi ? Poate fac ce nu trebuie. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |