![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Transformers Resources @ ComputerGames.ro Transformers Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Transformers - The Game
Am tot vazut trailerele aici, pe CG, si l-am asteptat cum (inca) astept si filmul, si nu pot spune ca m-a dezamagit, decat la partea de control a masinii, foarte ciudata, dupa parerea mea. Gameplay-ul mi se pare fun, desi parca da spre consola.. Ca dificultate, mi se pare relativ usor (si scurt), am ajuns in ~4 ore in campania cu Autobots la battle-ul cu Megatron, unde m-am cam impotmolit, si am zis sa mai iau o pauza, ca deja-mi faceam cam multi draci. ![]() A, si inca o chestie, am impresia ca are unele buguri/neajunsuri, cum ar fi ca la nivelul cu Bumblebee in Hoover Dam d-abia vedeam in jur. In rest, astept filmul, acolo ma astept sa raman cu gura cascata. ![]() Voi ce pareri aveti despre joc? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: bucuresti |
dap.. controlul masinii este facut foarte prost si oamenii au GODMODE )... in rest este destul de real la felul cum se distrug blocurile si restu... as avea o intrebare... monitorul meu nu arata foarte deschisa imaginea... si contrast si brightness sunt la max din meniul lui... dar in joc mi se vede destul de inchis mai ales noaptea si abia pot juca... stie careva vreun program sau ceva vreun update la joc care sa poti schimba gama (brightness) pt ca el in meniu nu are :|astept raspuns
__________________ YM: blakeagl3 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mie imi place, ma descurc cam greu cu masina, dar daca ii dai nos ii mai usor de condus. Imi place ca se catara pe cladiri, e cool chestia.Mi se pare cam greut chiar din primele misiuni, am trecut greu de misiunea in care il apar pe Sam, si cea dinainte in care nu trebuia sa ii las pe deceptions sa ajunga nu stiu unde. Urmeaza sa l incerc pe PS2 zilele astea sa vad daca e diferenta de control, si revin cu un info.
__________________ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
O sa-l incerc si eu astazi pe consola si vin cu review ... pe calc e cam greu la masini...in rest e destul de ok, insa l-am sters
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Eu il aveam pe disketa... super joc. Imi placea de Optimus si de Jazz .. dar era destul de greu jocul.
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Jocul a fost intai in 96 dar nu are asta legatura in topicul de fata. Ideea este ca de obicei jocurile sunt foarte proaste dupa filme mai mult din cauza ca sunt lansate in foarte mare graba. Dar mai sunt si cateva exceptii de jocuri bune dupa filme ( de le numeri pe degete ) gen LOTR | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |