Il joaca cineva? E un task destul de ciudat pe care nu pot sa-l rezolv pe la 52-53%. O sa postez task-ul daca mai joaca si altcineva, ca altfel nu are rost.
Il joaca cineva? E un task destul de ciudat pe care nu pot sa-l rezolv pe la 52-53%. O sa postez task-ul daca mai joaca si altcineva, ca altfel nu are rost.
Adica a aparut al 5-lea joc?
dap, a aparut
O sa postez problema pana la urma, vad ca se mai strang "adepti"Trebuie sa vorbesti cu Luna pentru a face un fel de mlastina, dar e destul de ciudat task-ul, pentru ca nu prea ti se dau sufuciente ponturi, si am cam ramas blocat.
alex_dumy pune ceva screenshot-uri, sa vedem cum arata![]()
am si eu o prob am ramas blocat pe la 97% si nu stiu cum sa fac ,
problema e pe la stone cercle e un bolovan ceva care am inteles ca ar trebui dat foc si sruncat dar nu stiu cum . daca stiti dati-mi si mie un pm. ms anticipat .
Cat ti-a luat sa ajungi pana la 97 % ?
Cum e jocul? Chiara asa...sa puna cineva niste screen-uri.
vro 2 zile![]()
la inceput ma cam plictisea , dar pe parcurs a inceput sa-mi placa , (mi-am dat seama cam ce tre sa fac).
nu e cine stie ce jocul mai mult pentru copii![]()
merita luat jocu ?
Pai asta e ideea, ca am citit cartea da nu mai imi aduc aminte.
![]()
trebuie sa faci in fiecare parte sa fie 100% descoperirile ca sa poti sa vezi premiile din room of rewards .
daca ai cumva la stone circle 100% sa-mi spui si mie ce tre sa fac ca eu nu mai stiu.
si poze![]()
si astea .![]()
E specifica HP![]()
Bookmarks