Il joaca cineva? E un task destul de ciudat pe care nu pot sa-l rezolv pe la 52-53%. O sa postez task-ul daca mai joaca si altcineva, ca altfel nu are rost.
O sa postez problema pana la urma, vad ca se mai strang "adepti" Trebuie sa vorbesti cu Luna pentru a face un fel de mlastina, dar e destul de ciudat task-ul, pentru ca nu prea ti se dau sufuciente ponturi, si am cam ramas blocat.
am si eu o prob am ramas blocat pe la 97% si nu stiu cum sa fac ,
problema e pe la stone cercle e un bolovan ceva care am inteles ca ar trebui dat foc si sruncat dar nu stiu cum . daca stiti dati-mi si mie un pm. ms anticipat .
vro 2 zile
la inceput ma cam plictisea , dar pe parcurs a inceput sa-mi placa , (mi-am dat seama cam ce tre sa fac).
nu e cine stie ce jocul mai mult pentru copii
vro 2 zile
la inceput ma cam plictisea , dar pe parcurs a inceput sa-mi placa , (mi-am dat seama cam ce tre sa fac).
nu e cine stie ce jocul mai mult pentru copii
Dupa ce faci misiunea aceea cu "Luna belongings", mai urmeaza vreo misiune, sau trebuie numai sa explorezi pentru lucruri nedescoperite? Ca am gasit toate posesiunile Lunei si acum nu mai am nici un quest...
trebuie sa faci in fiecare parte sa fie 100% descoperirile ca sa poti sa vezi premiile din room of rewards .
daca ai cumva la stone circle 100% sa-mi spui si mie ce tre sa fac ca eu nu mai stiu .