![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| ESti tare frate,toate screen`urile pe care le`ai postat sunt din filmulete,in game,arata mult mai bine pe un 8800,
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
sal si eu joc hp5 dar numai stiu unde sa caut posesile Lunei ca am gasit 3/5 ( printre care una in librarie a doua intrun dulap si a treia in sala aia mare ) si nu mai stiu de aici ma ajuta cineva? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ma ajuta si pe mn cineva pls ![]() ![]() Last edited by christiano3121; 07-07-2007 at 13:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
simplu iei ''pachetul'' ala de unde e ,in pom parca era il dai jos , il pui in locul marcat cu X rosu si faci incedio pe el , si se face mlastina . -------------------- Editare ulterioară -------------------- ti-am trimis si un site pe pm. poate te ajuta .
__________________ run away Last edited by 5.silence; 15-07-2007 at 12:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
[QUOTE=zerexel;37314172]la harry potter 5 la misiunea aia cu luna dupa casa cu foc a lui hagrid ce treb sa fac ca nu stiu.pls ajutatima.Chestia este ca nu gasesc nici un pachet fred si george in copac -------------------- Editare ulterioară -------------------- ma dar unde este pachetul ca nu il gasesc nicaieri mie imi arata un fel de turn marcat cu x dar nu stiu cum sa ajung acolo Last edited by zerexel; 16-07-2007 at 09:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Tu vii dinpre podul acoperit, si vei vedea in curte 2 X-uri: unul mare langa fantana, si unul mai mic langa iesirea aceea inspre podul acoperit; e si pomul ala pe-acolo. Trebuie sa pui o banca pe X-ul ala mic si apoi te urci pe acoperis, repari acoperisul, dai Reducto pe turn ca sa-l spargi, si apoi dai pachetul jos pe X-ul mare, si dupa ce cobori, trebuie sa dai Reducto si pe pachet si gata. Bafta | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
Salutare! am o intrebare, cum gasesc toti gargiols, porcii aia vorbitori care trebuie gasiti pentru a face tema colegului din DA? Am gasit doar trei din ei, unde sunt restul? poate da cineva un reper ![]() Mersi! Last edited by @l3xm11300; 19-07-2007 at 08:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze pentru indrumarile astea vagi, dar l-am terminat de vreo 3 saptamani si spun si eu ce mai tin minte. Bafta | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
Unul este in curtea de la Transfigurare, al doilea pe scara circulara inspre biroul lui Umbridge, al treilea la Viaduct( in drumul spre Potiuni daca nu folosesti scurtatura din temnita), pentru al patrulea trebuie sa mergi la etajul 4, si e un fel de balcon pe-acolo, iar al cincilea e in Paved Courtyard, dupa ce repari scara si urci pe ea, mergi pana il gasesti. Scuze pentru indrumarile astea vagi, dar l-am terminat de vreo 3 saptamani si spun si eu ce mai tin minte. Bafta [/QUOTE]E super cat mi-ai zis. mersi! yo nu prea am timp sa-l joc acum ca cu lucru asta ![]() am terminat celelalte jocuri de la harry potter, dar asta e cel mai diferit, daca te-ai obisnuit cu cele dinainte asta te-ncurca:P Mersi inca o data | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Cu placere. Ai dreptate, e ceva mai diferit de celelalte, mai ales cand faci vrajile. Dar mi se pare cel mai bun din serie, al patrulea a fost chiar dezamagire, nu puteai sa setezi rezolutia, perspectiva din care vedeai actiunea era aiurea, si vrajile se faceau aiurea, era un joc de omorat tastatura cu jinx-urile alea.
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | bug?
Salut. Trebuie sa il ajut pe Nevile sa parleasca niste 'devil snare' dar nu prea iese. Din ce am inteles trebuie sa 'casteze' toti odata, dar dragutii de colegii stau prin jurul meu fara sa faca nimic. Am facut descoperiri pana am avansat magia la lvl3. A mai intalnit cineva problema asta? Daca da, cum a scapat de ea? Multam in avans si felicitari celor care au terminat deja jocul, sau sunt aproape sa o faca. F. | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
va rog frumos cn are sa-mi dea si mie harry potter 5 pls va rog moolt de tot k il caut de mult -------------------- Editare ulterioară -------------------- jocul Last edited by natalia14; 31-07-2007 at 19:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |