Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2007, 20:22   #21 (permalink)
Registered User

5.silence's Avatar

ce trebuie facut cu pietrele de la circle stone
e un bolovan care am inteles ca ar trebui dat foc si rostogolit da nu pot nu merge nici o vraja . ajutatima plizzz .

5.silence is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2007, 05:19   #22 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Quote:
Originally Posted by 5.silence View Post
si astea .
ESti tare frate,toate screen`urile pe care le`ai postat sunt din filmulete,in game,arata mult mai bine pe un 8800,
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 03-07-2007, 21:42   #23 (permalink)
Registered User

5.silence's Avatar

yap am reusi 100% la circle stone nu trebuia decat sa mut blocul de piatra, care se afla in partea stanga cind ajungi, langa piatra de langa ea si sa urc sus .
p.s. asta pentru cine ajunge pe acolo.

Old 06-07-2007, 15:02   #24 (permalink)
Registered User

eu m-am blocat la 48 %...nu stiu ce sa mai fac...Task-uri nu mai am.Casa lui Hagrid este cuprinsa de flacari si in curtile principale am facut mlastina aia,,,pls ma poate ajuta cineva? ce trebuie facut in continuare?

Alex_06 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 22:26   #25 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

In sfarsit am facut rost de joc. Foarte frumos. Nota 10 pentru ideea cu alegerea vrajii care sa o dai .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 00:00   #26 (permalink)
Registered User

5.silence's Avatar

alex_06 il joci mai departe cauti puncte , cutii de fred si george si mai sunt si alte mlastini de facut , si pe parcurs mai primesti si alte task-uri .

Old 07-07-2007, 13:37   #27 (permalink)
Registered User

Smile

sal si eu joc hp5 dar numai stiu unde sa caut posesile Lunei ca am gasit 3/5 ( printre care una in librarie a doua intrun dulap si a treia in sala aia mare ) si nu mai stiu de aici ma ajuta cineva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ma ajuta si pe mn cineva pls

Last edited by christiano3121; 07-07-2007 at 13:37.. Reason: Automerged Doublepost

christiano3121 is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2007, 23:19   #28 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Quote:
Originally Posted by christiano3121 View Post
sal si eu joc hp5 dar numai stiu unde sa caut posesile Lunei ca am gasit 3/5 ( printre care una in librarie a doua intrun dulap si a treia in sala aia mare ) si nu mai stiu de aici ma ajuta cineva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ma ajuta si pe mn cineva pls
Pai una ar fi in curtea cu ceasul, langa fantana, alta in curtea de la intrarea principala, sub niste frunze( le dai la o parte cu matura), si alta langa portretul a carui parola este" Volo futurus unus", sau ceva de genul asta, acolo unde sunt lectiile de potiuni, cu un etaj mai sus. Nu stiu cum ai gasit tu una in dulap...

alex_dumy is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2007, 23:18   #29 (permalink)
Registered User

Harry potter 5

la harry potter 5 la misiunea aia cu luna dupa casa cu foc a lui hagrid ce treb sa fac ca nu stiu.pls ajutatima

zerexel is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2007, 12:41   #30 (permalink)
Registered User

5.silence's Avatar

simplu iei ''pachetul'' ala de unde e ,in pom parca era il dai jos , il pui in locul marcat cu X rosu si faci incedio pe el , si se face mlastina .
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ti-am trimis si un site pe pm. poate te ajuta .

Last edited by 5.silence; 15-07-2007 at 12:41.. Reason: Automerged Doublepost

Old 16-07-2007, 09:21   #31 (permalink)
Registered User

[QUOTE=zerexel;37314172]la harry potter 5 la misiunea aia cu luna dupa casa cu foc a lui hagrid ce treb sa fac ca nu stiu.pls ajutatima.Chestia este ca nu gasesc nici un pachet fred si george in copac
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ma dar unde este pachetul ca nu il gasesc nicaieri mie imi arata un fel de turn marcat cu x dar nu stiu cum sa ajung acolo

Last edited by zerexel; 16-07-2007 at 09:21.. Reason: Automerged Doublepost

zerexel is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2007, 13:25   #32 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Tu vii dinpre podul acoperit, si vei vedea in curte 2 X-uri: unul mare langa fantana, si unul mai mic langa iesirea aceea inspre podul acoperit; e si pomul ala pe-acolo. Trebuie sa pui o banca pe X-ul ala mic si apoi te urci pe acoperis, repari acoperisul, dai Reducto pe turn ca sa-l spargi, si apoi dai pachetul jos pe X-ul mare, si dupa ce cobori, trebuie sa dai Reducto si pe pachet si gata. Bafta

Old 19-07-2007, 08:09   #33 (permalink)
Registered User

Salutare!
am o intrebare, cum gasesc toti gargiols, porcii aia vorbitori care trebuie gasiti pentru a face tema colegului din DA?
Am gasit doar trei din ei, unde sunt restul?
poate da cineva un reper
Mersi!

Last edited by @l3xm11300; 19-07-2007 at 08:10.. Reason: Automerged Doublepost

@l3xm11300 is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 19:36   #34 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Quote:
Originally Posted by @l3xm11300 View Post
Salutare!
am o intrebare, cum gasesc toti gargiols, porcii aia vorbitori care trebuie gasiti pentru a face tema colegului din DA?
Am gasit doar trei din ei, unde sunt restul?
poate da cineva un reper
Mersi!
Unul este in curtea de la Transfigurare, al doilea pe scara circulara inspre biroul lui Umbridge, al treilea la Viaduct( in drumul spre Potiuni daca nu folosesti scurtatura din temnita), pentru al patrulea trebuie sa mergi la etajul 4, si e un fel de balcon pe-acolo, iar al cincilea e in Paved Courtyard, dupa ce repari scara si urci pe ea, mergi pana il gasesti.
Scuze pentru indrumarile astea vagi, dar l-am terminat de vreo 3 saptamani si spun si eu ce mai tin minte. Bafta

Old 19-07-2007, 21:21   #35 (permalink)
Registered User

Thumbs up

Unul este in curtea de la Transfigurare, al doilea pe scara circulara inspre biroul lui Umbridge, al treilea la Viaduct( in drumul spre Potiuni daca nu folosesti scurtatura din temnita), pentru al patrulea trebuie sa mergi la etajul 4, si e un fel de balcon pe-acolo, iar al cincilea e in Paved Courtyard, dupa ce repari scara si urci pe ea, mergi pana il gasesti.
Scuze pentru indrumarile astea vagi, dar l-am terminat de vreo 3 saptamani si spun si eu ce mai tin minte. Bafta[/QUOTE]

E super cat mi-ai zis. mersi!
yo nu prea am timp sa-l joc acum ca cu lucru asta
am terminat celelalte jocuri de la harry potter, dar asta e cel mai diferit, daca te-ai obisnuit cu cele dinainte asta te-ncurca:P
Mersi inca o data

Old 20-07-2007, 10:24   #36 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Cu placere. Ai dreptate, e ceva mai diferit de celelalte, mai ales cand faci vrajile. Dar mi se pare cel mai bun din serie, al patrulea a fost chiar dezamagire, nu puteai sa setezi rezolutia, perspectiva din care vedeai actiunea era aiurea, si vrajile se faceau aiurea, era un joc de omorat tastatura cu jinx-urile alea.

Old 20-07-2007, 21:10   #37 (permalink)
Registered User

Da.. y yo cred ca e cam cel mai reusit, dar nu-mi place controler-ul la joc, pentru ca, daca nu esti atent, mai ales la usi, cand e sageata inainte mers inainte, cand e mers inapoi, e tare stresant, mai ales pana te obisnuiesti:P

Old 20-07-2007, 23:52   #38 (permalink)
Registered User

pc_freak's Avatar

Din toata seria e cel mai reusit....si cel mai diferit. Dar nu e cel mai grozav joc iesit pe piata ( doar 2 pagini de cand a aparut )

Last edited by pc_freak; 21-07-2007 at 00:03..

pc_freak is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2007, 22:51   #39 (permalink)
Registered User

bug?

Salut.

Trebuie sa il ajut pe Nevile sa parleasca niste 'devil snare' dar nu prea iese.
Din ce am inteles trebuie sa 'casteze' toti odata, dar dragutii de colegii stau prin jurul meu fara sa faca nimic.
Am facut descoperiri pana am avansat magia la lvl3.

A mai intalnit cineva problema asta? Daca da, cum a scapat de ea?

Multam in avans si felicitari celor care au terminat deja jocul, sau sunt aproape sa o faca.

F.

Frurin is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2007, 19:02   #40 (permalink)
Registered User

va rog frumos cn are sa-mi dea si mie harry potter 5 pls va rog moolt de tot k il caut de mult
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
jocul

Last edited by natalia14; 31-07-2007 at 19:02.. Reason: Automerged Doublepost

natalia14 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules