![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Galati |
Pt Sycutzu ca sa-i blochez lui Snape vraja trebuie sa apesi pe tasta opusa. De ex daca snape iti arata bagheta sus tu trebuie sa apesi pe sageata de jos sau pe S. Eu am ajuns la 86%. Am trecut de Luna. Iam gasit toate cele 5 lucruri si am facut si prin castel vraji. Numai la great hall nu stiu ce mama masii trebuie sa fac ca am doar 34%. Nu stiu ce urmeaza. Am 2 potrete care nu stiu cum sa aflu parola. Una dintre ele imi zice :Find three faces as i said or simply stand around instead. Am gastigat la vreo 4 jocuri. Celelalte sunt dificile si ma enerveaza. Mai ales sahul cu Viperinii ma depaseste. :d A terminat cineva jocul ? Ma poate ajuta si pe mine cineva? | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
ar fi frumos sa scoata un joc bazat pe voce..sa spui vraja si sa o faca si sa fie si online pe deasupra..e ff dificil dar realizabil si cred k ar fii jocul momentului +ca ar revolutiona total lumea gamingului..dar cred k mai dureaza mult pana vor realiza asa ceva | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Incearca aici: EA Store - UK. E disponibil si ca direct download, din cate vad eu.
__________________ Let the Darkness come to you. Thus you will learn to appreciate the Light... | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
La Luna am gasit hainele ei in: Great Holl, sub frunze in curte si la Library . Mai imi trebuie 2 . Unde le gasesc? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Le-am gasit da` acuma m-am blocat la 62%!!! Ce fac?] Last edited by amg_andrey; 06-06-2008 at 10:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
hey sallz....am si eo o problema.....snt pe la 81% si tot n'am facut task'u in care tre sa fac eseu pt profa de la herbology......nu'l gasesc pe Neville.......stiu k inainte trebuia sa'l caut la etajul 7.....da aku ???........und il gasesc??? plz....help si ink ceva.....und gasesc toate fetele alea....pt parola de la portret...una e la circle stone,in spatele pietrei alea inalte si taiata in doua....da restu'? -------------------- Editare ulterioară -------------------- si.....mai e ceva.....la portretul de la Dungeons.....ala care duce in caverna Viperinilor.......cum aflu parola??..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu merge....din cate am inteles eo...tre sa gasesc pe cneva care sa'mi spuna parola..... Last edited by dark_angel_; 15-06-2008 at 10:32.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
eu in singurul loc unde-l gasesc pe Neville e la camera necesitatii de la et 7 -------------------- Editare ulterioară -------------------- unde ati gasit jocurile alea globstones? Eu am gasit unul in curtea principala , in curtea pavata si in curtea cu ceas , dar mai imi trebuie una ca sa fac 4\4 de meciuri castigate... Please help meeeee!!! Last edited by amg_andrey; 26-06-2008 at 19:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Quote:
eu nu am terminat jocul dar cum ai facut mai departe dupa misiunea cu luna de ai ajuns la 86% ca eu nu mai stiu.plsz!!!!!!!!!!! ajutatima!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() Last edited by filx; 02-04-2009 at 21:18.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Va roooog din suflet cine are jokul sa mil dea si mye plss k il caut de vreo 3-4 luni... nu k as fi nebun da il vreu va rog...Cine il are plss sa mil dea si mie pe id-ul meu d3ny_st3listu2008 . Va rog mult de tot!!!-------------------- Editare ulterioară -------------------- Da cine il are full adik nu demo??? K la ala demo am timp... nu styu dc... ( ...si dupa timpul ala iese din jok... care-mi spune si mie plss???....-------------------- Editare ulterioară -------------------- Zyrael sczz ca spun dar site-ul tau pe care am intrat sa iau jokul nu e bun... Sta ca prostu si cred k lucreaza da am stat 10minute... ce naiba... nu am norok...![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sal la totzy!!! :-h Sunt nou si as dori dak se poate sa imi ziceti si mie de unde pot downloanda jokul???...k nu lam gasit... l-am tot cautat timp de 4 luni de zile si tot nul gasesk... Care il are va rog frumos contactati-ma pe mess ID-ul - - d3ny_st3listu2008 Va raman dator!!!PaPaPa!!! :-h
Last edited by L1919Sdenybg; 23-05-2009 at 16:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |