Vreau sa stiu daca ati reusit sa terminati misiunea a 3-a aia cu eliberatu/omoratu capitanului din castel si sa obtineti rating de expert, eu incerc de 2 zile aproape si nu reusesc.Daca ati reusit va rog spuneti-mi si mie cum. Ms anticipat.
Vreau sa stiu daca ati reusit sa terminati misiunea a 3-a aia cu eliberatu/omoratu capitanului din castel si sa obtineti rating de expert, eu incerc de 2 zile aproape si nu reusesc.Daca ati reusit va rog spuneti-mi si mie cum. Ms anticipat.
I wish I knew everything, but I know something: I know I don't know everything...
F bun jocul.Commandos cu alta perspectiva.Singurul lucru care ma enerveaza e ca daca il omori pe cutare nu mai poti sa ii iei hainele.Momentan sunt la misiunea 4
Si acum vestea ca apare continuarea e bine venita
1C Publishing anunţă Death to Spies: Moment of Truth
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!
Am terminat DtS: Moment of truth. Excelent joc. Este ceea ce ar fi trebuit să fie Commandos Strike Force. Acum vreau să-l rejoc, ca să termin şi primele două misiuni cu un status ridicat, nu "amateur".
Asta am reuşit la penultima (cea mai grea) şi la ultima misiune.
La penultima misiune am aplicat mottoul: "When in doubt, shoot everybody".![]()
How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.
And so, it begins
Bookmarks