![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce jocuri vreti sa fie traduse in limba romana? | |||
| Half Life 2 | | 49 | 47.12% |
| Half Life 2: Episode One | | 42 | 40.38% |
| Half Life 2: Episode Two | | 50 | 48.08% |
| Team Fortress 2 | | 26 | 25.00% |
| Portal | | 38 | 36.54% |
| Counter-Strike: Source | | 34 | 32.69% |
| Counter-Strike 1.6 | | 54 | 51.92% |
| Counter-Strie: Condition Zero | | 21 | 20.19% |
| Day of Defeat | | 16 | 15.38% |
| Day of Defeat: Source | | 20 | 19.23% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 104. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Half-Life de ce nu e prezent in lista? Eu cred ca ar fi bine ca si viitoarele generatii sa poata avea acces la acest joc in limba romana. Si inca o intrebare. In afara de Valva mai aveti de gand sa contactati si alte firme gen Ubisoft sau 2K Games? | |||
|
| | #42 | ||
| Half Life 2 Half Life 2: Episode One Half Life 2: Episode Two
__________________ birdi ![]() #Cs.gather.uk Admin ! | |||
|
| | #43 | ||
| Mi-era "teama" c-o sa se ajunga si la asta, la traducerile localizate si la noi cum e si-n alte tari. Deja s-a inceput cu filmele, acum si jocurile. Dar, atat timp cat avem totul in limba engleza iar romana este decat o optiune, e ok. Chiar sunt curios cati gameri s-or mai forma din cauza localizarii asteia (eu cred ca nu multi).
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. | |||
|
| | #44 | ||
| super ideea. mai invata unii romana (obsedatii aia de CS). good work CG! teh best! ![]()
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania. Click AICI. VAND JOC PSP LORD OF THE RINGS TACTICS [Vând] [xbox360]Smackdown vs raw 07 si Need for Speed Carbon | |||
|
| | #45 | ||
| A murit traducatoru ? Cand apare interfata pentru Steam ? ![]() | |||
|
| | #46 | ||
| O să apară, momentan suntem la partea de Community.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #47 | ||
| Ne face plăcere să anunţăm că traducerea pentru interfaţa clientului Steam este gata. După o ultimă verificare pentru eliminarea "bug-urilor", ea va fi disponibilă cel mai probabil la începutul lunii aprilie.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #48 | ||
| In pozele 2 si 3, in partea de jos, apare "(NEW) Prieteni". S-a dorit sa ramana cuvantul 'new' sau nu a observat nimeni ?Apoi in poza 3, in care apare meniul principal, am vazut ca exista "Mod Offline". Nu-mi vine in minte nici o traducere logica si directa... poate 'deconectare' nu stiu.
__________________ [[[[[ Weee ))))) | |||
|
| | #49 | ||
| Mod Offline e bine. damn.. Acolo scrie new, dar nu cred ca incurca pe nimeni!
__________________ | |||
|
| | #50 | ||
| Pana la urma, s-a mai localizat ceva ? STEAM-ul este si in romana ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #51 | ||
| Nick anterior: mav3r1ck_pgl Join Date: Dec 2007 | Se va schimba automat sau trebuie sa downloadam din nou un client de Steam ? | ||
|
| | #52 | ||
| team fortress 2 as dori sa fie tradus in romana.Jocul asta chiar e super.Actiune si fun in acelasi timp.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #53 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | A trecut mai bine de 1 and si nu vad nimic tradus si jocurile si nici steam-ul ( programelul ala mic ) Pff deci Romania tot Romania ramane pana ne vom moderniza noi, copii copiilor nostri poate. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|