![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce jocuri vreti sa fie traduse in limba romana? | |||
| Half Life 2 | | 63 | 46.32% |
| Half Life 2: Episode One | | 54 | 39.71% |
| Half Life 2: Episode Two | | 63 | 46.32% |
| Team Fortress 2 | | 37 | 27.21% |
| Portal | | 47 | 34.56% |
| Counter-Strike: Source | | 44 | 32.35% |
| Counter-Strike 1.6 | | 72 | 52.94% |
| Counter-Strie: Condition Zero | | 30 | 22.06% |
| Day of Defeat | | 21 | 15.44% |
| Day of Defeat: Source | | 28 | 20.59% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 136. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #43 (permalink) | ||
|
Mi-era "teama" c-o sa se ajunga si la asta, la traducerile localizate si la noi cum e si-n alte tari. Deja s-a inceput cu filmele, acum si jocurile. Dar, atat timp cat avem totul in limba engleza iar romana este decat o optiune, e ok. Chiar sunt curios cati gameri s-or mai forma din cauza localizarii asteia (eu cred ca nu multi). | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
super ideea. mai invata unii romana (obsedatii aia de CS). good work CG! teh best!
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Ne face plăcere să anunţăm că traducerea pentru interfaţa clientului Steam este gata. După o ultimă verificare pentru eliminarea "bug-urilor", ea va fi disponibilă cel mai probabil la începutul lunii aprilie.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
In pozele 2 si 3, in partea de jos, apare "(NEW) Prieteni". S-a dorit sa ramana cuvantul 'new' sau nu a observat nimeni ?Apoi in poza 3, in care apare meniul principal, am vazut ca exista "Mod Offline". Nu-mi vine in minte nici o traducere logica si directa... poate 'deconectare' nu stiu.
__________________ [[[[[ Weee ))))) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
pe mine nu ma satisface nimik chestia asta cu traducerea in limba romana.. eu prefer limba originala... oricum multi de pe aici zic ca vor romana iar peste 1/2saptamani vor pune inapoi engleza pt ca cu engleza sor obisnuit si cu ea vor juca.. si sa zic asa dupa mine lb romana pt jocuri, windows este egala cu nimic-ul.... eu miam inst sa vad cum e lb romana pe vista si cand am dat rr la pc.... nu am mai stiut ce sa fac... toate sunt diferite.... folder=directoriu... control panel = panoul de control eu zic asa dupa mine ca limba romana pt pc-uri, jocuri este egala cu nimicul !
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |