![]() |
| | #1 | ||
| Ce nu va place la jocurile din ziua de azi Duuuudes aici vom discuta despre chestiile care va displac la jocurile din ziua de azi, pentru ca este imposibil sa nu va enervati la un anumit joc si sa spuneti ca "Daca acest joc ar fi X.../daca nu arfi asha de Y... etc". Fiecare game are si defecte. Who wants to start? | |||
|
| | #2 | ||
| Pai in primul rand nu-mi place ca se pune accentul pe profit si nu pe continut. Jocurile nu se mai fac cu pasiunea de altadata iar scopul principal e stoarcerea de cat mai multi bani de la cumparatori. Cel mai recent exemplu e Crysis care in loc sa fie un joc complet cu o poveste inchegata si un final satisfacator s-a ajuns sa fie impartit in 3 parti....logic, pentru producatori 3x45$ suna mult mai bine decat 45$Apoi vine colosul EA cu ale lor produse de o calitate jenenta (parere personala) si la care de la an la an le sunt aduse imbunatatiri din ce in ce mai mici. Practic cele mai vizibile modificari la seriile sportive sunt meniurile si coperta jocului. Pustimea pica in plasa unei coperti noi si a unui numar nou la coada jocului si asa EA prospera. As vrea sa vad mai multe jocuri de nisa pentru jucatorii hardcore, jocuri facute cu suflet...
__________________ Core2Duo E6320@2800Mhz, Asus Silent Knight, Abit IP35, 2Gb A-Data Vitesta Extreme 800+, EVGA 8800GTS 320Mb ACS3 KO, 500Gb Samsung T166, 320Gb Seagate 7200.10, DVD-RW LG H30N s-ata, Case Enermax Chakra (1fanx250mm, 2fanx120mm), Sirtec HPC500W, Sound Asus Xonar 7.1 & Logitech Z5500, Wheel Logitech G25, Logitech LX710, Gamepad Logitech Dual Action, LCD LG L1952S 19" | |||
|
| | #3 | ||
| Nu imi place ca la Credits nu apar poze cu producatorii si familiile lor, nu imi place ca nu mai apar jocuri concepute din start cu accent pe poveste, nu imi place episodizarea care te lasa cinic in pom, jocurile parca sint "rupte" si se vede clar ca e planificata o continuare pe alti bani. Nu imi place ca nu mai sint povesti romantice in jocuri gen max payne sau broken sword. Nu imi place ca se porteaza jocuri de consola pe pc, in loc sa faca invers.
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #4 | ||
| problema e ca jucatorii sunt cum sunt si cumpara orice jeg frumos colorat. in consecinta nici developerii nu se prea omoara cu firea si coboara usurel, usurel standardele. enjoy ![]() scapare exista. trebuie doar sa boicotati si sa propuneti clar niste imbunatatiri producatorilor. asa au patit id software cu Quake4 (desi a fost facut de Raven Software oalele s-au spart in capul lor). acum lucreaza la Quake Live care va fi gratuit si cu un mare aport de feedback din partea comunitatii. ce ma supara pe mine e ca nu exista un joc decent de fotbal pentru PC axat pe multiplayer..
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | nu-mi place ca jocurile n-au o poveste,sunt facute doar pentru bani si atat | ||
|
| | #6 | ||
| Ca pun accentul pe grafica in loc sa il puna pe gameplay.
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #7 | ||
| Nu imi place ca mjoritatea dintre ele sunt prea scurte. Nu-mi place ca le impart in episoade si astfel le fac si mai scurte,ahtiatii dupa bani ce sunt ![]() Si nu-mi place ca apar din ce in ce mai putine jocuri cu povesti faine,interesante,se pare ca si aici au intrat scenaristii in greva ![]()
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: Iasi | In ziua de azi jocurile de calitate sunt foarte putine...calitate in sensul storyline...de grafica buna avem parte dar in rest slab tare...prefer sa joc un max payne sau un CoD decat jocurile gen Jericho in care impusti o ora inca o ora si inca o ora si asta e povestea jocului sau gears of war in care te da din mijlocul petrecerii fara sa stii ce cauti acolo nici macar un intro sa stiu ce caut acolo... | ||
|
| | #9 | ||
| Grafica ultra mega super tare, gameplay ioc. Story slab, profit maxim PS: @razvaldinho10 : Skate, un joc produs de EA e criminal si nu are concurenta. Si e cam singurul de genul acesta din ograda celor de la EA. Asteptam Army of Two.
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #10 | ||
| cum dracu gameplay ioc ? WTF? n-ati jucat Stalker ? Bioshock ? Cod4 ? The Witcher ? Medieval 2 si expansionul care-s 4 joace intr-unul, Rainbow Six Vegas ? Company of Heroes ? World in Conflict ? chiar si Crysis mi-a placut ca faceam ce vroiam pe ditamai insula aia. normal ca avem si jeguri si joace vechi cu grafica de 07 ca C&C3 dar avem si multe joace foarte bune.sa stii sa alegi. ![]() | |||
|
| | #11 | ||
| Nu imi place porcheria cu steam, beam si alte facaturi de asa zise securitate sa descarci jocul din internet. Mie imi placeau jocurile la cutie de carton fara register now, register now or i phuking blow your brains off, register...are you sure? are you sure you don't want to register? ok, in order to play the game, complete this statement with the reasons why you don't want to register; oh, you changed your mind? cool; now download this patch (should only take 12 hours) and don't forget to register.... Daca nu am fost destul de concis...nu imi place WOW-izarea si VALV-izarea, nu imi place jocul distribuit si-sau jucat online. | |||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Nu imi place ca majoritatea producatorilor sunt grabiti de distribuitori, iar astfel jocurile ies cu o multime de buguri. Nu imi place toata propaganda asta "next-gen" care in ochii producatorilor vad ca inseamna doar grafica ultra-mega-tare (exceptia este Nintendo cu al sau Wii, dar si acestia prefera sa ne bage pe gat aceeasi printesa rapita din seriile Mario sau Zelda). Nu imi place exclusivitatea unor jocuri interesante pe console (exclud si aici Wii). Nu imi plac incercarile esuate de a oferi tot timpul ceva nou. Prefer un joc stabil din punct de vedere al graficii, POVESTII, sunetului, etc. cu un gameplay: "easy to learn but hard to master". Cam atat.... respect SONY for ICO & Shadow of the Colossus. Last edited by rhadookoo5; 13-01-2008 at 00:04. | ||
|
| | #13 | ||
| nu prea mai ies jocuri cu adevarat originale | |||
|
| | #14 | ||
| Quote:
Bravos ![]() | |||
|
| | #15 | ||
| Ma enerveaza jocurile din ziua de azi pentru ca le lipseste cu desavarsire gamplay-ul. Un joc ar trebui sa fie FUN in primul rand... multe din jocurile din ziua de azi sunt funkin boring. Un solitaire e mai challenging si fun decat multe din jocurile de azi - si asta e f. grav ![]() | |||
|
| | #16 | ||
| bugurile. aproape ca a devnit o obisnuita sa astepti macar primul patch pana sa poti spune ca ai jucat jocul X la adevaratul potential.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #17 | ||
| nu stiu exact ce ma enerveaza..poate modernitatea , de exemplu imi placea starcraft brood la nebunie..din ce am vazut poze cu starcraft 2 nu`mi place deloc, mai este si exemplul age of empires..pai ce joc a fost age of empires II si ce a fost III? exemplele pot continua: fifa, caesarun joc care m`a impresionat cu progresul este call of duty care dupa mine este cel mai bun joc al anului..extraordinar
__________________ Vand Epson LX-300, pm me pt discutii si link la topic | |||
|
| | #18 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #19 | ||
| [quote=rhadookoo5;37876821 "easy to learn but hard to master". [/quote] aici ar fii CS-ul cand te uiti la el tii se pare simplu dar...nu suport jocurile gen mario glaxy si ca se face asa mare valva pe eama lor. | |||
|
| | #20 | ||
| Mie nu-mi place sistemul de salvare cu checkpoint,uneori implementat intr-un mod groaznic,tin minte ca am jucat un joc care dupa ce parcurgeai o harta cu gramada de inamici ,dupa juma de ora de kilarit aparea un super boss,si ai dracului de producatori ,daca mureai(si asta binenteles ca se intimpla instant pina ce -i vedeai punctul slab), trebuia sa reiei tot nivelul de la inceput ,cu aceasi harta,inamici,etc.Niste dobitoci.Din cauza asta nici nu l-am mai terminat. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|