Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Thread Introduction
FIFA 09 Demo

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 14-06-2008, 21:55   #101 (permalink)
sg8
Registered User

sg8's Avatar

Location: in centrul cercului circumscris triunghiului bermudelor
Quote:
Originally Posted by floky91 View Post
oricum noi nu avem atata putere incat sa schimbam deciziile lor, iar probabil deja au facut 30% din varianta de pc a jocului.
mult mai mult de 30% probabil.
petitia asta arata doar disperarea unora,e degeaba

sg8 is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2008, 21:55   #102 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

Quote:
Originally Posted by floky91 View Post
oricum noi nu avem atata putere incat sa schimbam deciziile lor, iar probabil deja au facut 30% din varianta de pc a jocului.
am vrut doar sa arat pana unde s-a ajuns si cum pe cei de la EA ii doare fix in ...palma.

Anubis2612 is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2008, 22:50   #103 (permalink)
Registered User

floky91's Avatar

Quote:
Originally Posted by Anubis2612 View Post
am vrut doar sa arat pana unde s-a ajuns si cum pe cei de la EA ii doare fix in ...palma.
aici ai dreptate dar ei sunt multumiti cu banii pe care ii scot de pe console cel putin in cazul fifa.

floky91 is online now    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 02:17   #104 (permalink)
Registered User

mi-am cumparat un XB360 datorita jocului fifa08......si am uitat de fifa08 pe PC vreo 2 luni....cand mi sa facut dor sa fac un Multiplayer pe PC (fifa08) am crezut ca m-am intors undeva in anii 99/00 ......In concluzie....parerea mea este ca fifa pe XB360/PS3.......nu are termen de comparatie cu PC.....este practic alt joc.....nimic nu este la fel...(doar faptul ca au acelasi nume si este tot fotball).........eu am fost fan pes din .05. dar fifa Nextgen.. ... ..."A RUPT CANTARUL"

gigelao is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2008, 10:47   #105 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

Quote:
Originally Posted by gigelao View Post
mi-am cumparat un XB360 datorita jocului fifa08......si am uitat de fifa08 pe PC vreo 2 luni....cand mi sa facut dor sa fac un Multiplayer pe PC (fifa08) am crezut ca m-am intors undeva in anii 99/00 ......In concluzie....parerea mea este ca fifa pe XB360/PS3.......nu are termen de comparatie cu PC.....este practic alt joc.....nimic nu este la fel...(doar faptul ca au acelasi nume si este tot fotball).........eu am fost fan pes din .05. dar fifa Nextgen.. ... ..."A RUPT CANTARUL"
nu am jucat niciodata fifa 08 pe 360 dar din ce am vazut este extraordinar!

nu stiu daca mi-as cumpara un xbox360 doar pt un joc dar trebuie sa recunosc ca ma tenteaza putin si pe mine. poate cand o sa am la dispozitie mai multi bani.

Old 20-06-2008, 16:25   #106 (permalink)
Registered User

Quote:
nu am jucat niciodata fifa 08 pe 360 dar din ce am vazut este extraordinar!

nu stiu daca mi-as cumpara un xbox360 doar pt un joc dar trebuie sa recunosc ca ma tenteaza putin si pe mine. poate cand o sa am la dispozitie mai multi bani.

Am spus ca miam cumparat Xbox360 pt fifa08....dar nici celalalte nu sunt naspa...au o grafica de invidiat.......uite cateva lucruri care mau fascinat la xbox360 (fifa08) 1-- Cand joci pe un teren mai prost si ploua se formeaza balti pe teren iar cand mingea trece prin respectivul loc se opreste in apa.....2--cand joci pe un teren mai putin modernizat noaptea Nocturna nu este chiar asa buna si vizibilitatea este mult mai scazuta.....3---nu se mai opreste mingea pe plasa ca la fifa 08 PC .....4--portarii apara mult mult mult mai real ca la varianta PC (acum sa fim seriosi la varianta PC sunt cam SF).....5-- Mingea cand prinde efect si atinge terenul isi schimba traectoria dupa efect......6--Jucatorii sunt mult mai reali in miscari + ceva nou (Greseli de Preluare,se impiedica,aluneca,se murdaresc,cand bagi alunecare si e ud afara aluneca mult mai lung,cand pasezi pe ploaie sare apa unde cade mingea.....cand sutezi si e mingea uda portarul o mai si scapa).......S.A.M.D....sunt multe multe alte chestii marfa......as scrie 2 zile in continu despre aceste diferente....aaaaaaa si multe Trickuri Noi

Old 20-06-2008, 17:40   #107 (permalink)
Metal Gear Solid

Nonelito's Avatar

gigelao - cred ca tu vorbesti despre EURO 08 pe next-genuri

In FIFA 08, nici pe 360 nici pe PS3 nu ploua ...In EURO 08 e un nou feature.

Intr-adevar e cu totul un alt joc pe next-genuri, iar 09 promite extraordinar de mult, din ce am citit, vazut, in revista EDGE< care a facut un mic preview al jocului. Il astept cu sufletul la gura, mai ales pentru partea online, care e dementiala (cel putin la 08).

Nonelito is online now    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 01:01   #108 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Nonelito View Post
gigelao - cred ca tu vorbesti despre EURO 08 pe next-genuri

In FIFA 08, nici pe 360 nici pe PS3 nu ploua ...In EURO 08 e un nou feature.

Intr-adevar e cu totul un alt joc pe next-genuri, iar 09 promite extraordinar de mult, din ce am citit, vazut, in revista EDGE< care a facut un mic preview al jocului. Il astept cu sufletul la gura, mai ales pentru partea online, care e dementiala (cel putin la 08).

da asa este .eu vorbeam in general fifa08 si Euro 08

Old 24-06-2008, 22:31   #109 (permalink)
Registered User

Fratilor...am 2 chestii de zis...lumea nu cred ca se astepata neparat ca viitorul FIFA sa fie neaparat la grafica copie dupa ce se vede pe PS3 si doar sa fie ceva schimbat mult o schimbare majora...cum a fost intre 2002 si 2003...ai a fost cu adevarat schimbare din toate punctele de vedere....se cere in principiu ceva apropiat de grafica de PS3 dak se poate ....e logic ca doar de 4-5 ani vedem cam acelasi lucruri nimic cu adevarat nou....vazusem pe un forum venise cineva cu 100000 de argumente cam cat de dificil ar fi sa transpui motorul grafice de pe PS3 pe PC....si cam cat de mult ar cere PC.ul,ma refer la cerinte,asta mi se pare aberant ,se pot face optimizari sa se introduca multe optiuni grafice,cel putin mie motorul grafic unreal imi place f mult si nu mi se par cerintele strigatoare la cer> acceptabile< si in plus sunt jocuri cu cerinte fm ari si tot sunt jucate de atata lume de altfel am mai tot auzit ca lumea nu ar avea calculatoare sa joace aceste jocuri...cum spumele marii sa nu aibe lumea calculatoare poate putzanii de 14-15 ani care ii i.a masa calc. si il pedepseste o saptamana dak il desface si umbla in el ....ca mi.e greu sa cred ca oricare dintre noi care se joaca fel si fel de jocuri an de an nu si.ar permite o placa video la mana a doua de maxim 300 ron si o placuta de 1 gb RAM max 90 ron,eu personal am o placa cumparata la mana a doua cu 250 Ron si merge absolut tot pe ea...nu lacrima da merge...si in plus ....mai spunea cineva o chestie "de ce mai avem dual core dak nu avem ce face cu el " -corect-...in fine...aici pot fi fel si fel de pareri...ne.ar luni sa le dezbatem pe toate ...Si al doilea lucru care vroiam sa il spun frate gameplay.ul trebuie schimbat....e lamentabil...makr gameplay.ul de la FIFA PS3 ar putea sa il introduca....dak si anul acesta dezamagesc cei de la EA cu fifa pe PC ar trebui inchisa sectiunea pt PC pana se vine cu o varianta onorabila si care se merita cumparata si jucata...norocul lor ca nu au adversar...ca PES in afara de grafica nu prea e nimic de el...parerea mea...am incercat sa il joc sa ma obisnuiesc cu el...da park ii lipseste ceva sa il faca interesant...nu stiu ce,parca nu e feeling.ul ala ca joci intr.o cupa,campionat etc.....da asa cred eu...desigur toti speram intr.un joc FIFA pt PC revolutionar chiar si cei mai pesimisti dintre noi...ca nu stiu cati dintre noi isi permit sa dea 450 euro pt un ps3 si in plus sa mai dai o carca de bani si pe DVD.uri cu jocuri...ca de...pe PC iti cumperi 2-3 jocuri care iti plac mult..si le vrei in original dar restul le faci tu rost ,da pe PS ce mai faci....ca tre sa le cumperi pe toate ca oricat de tare ar fi fifa...e un joc si ramane acelasi din momentul in care il cumperi,te plictisesti la un moment dat...il inveti pe dinafara...in final vreau sa cred ca FIFA09 va fi ceva special pentru PC.

ristiano is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 00:58   #110 (permalink)
Registered User

Fiti atenti ce zic astia:
Quote:
FIFA Soccer 09 on PC now features leading-edge visuals that deliver graphics that exploit the power of hi-spec gaming PCs, as requested by PC gamers. Star players are featured in photorealistic quality with remodeled likenesses for ultra-realistic gameplay. FIFA Soccer 09 on PC also features customizable mouse gameplay controls that deliver deeper, more intuitive command over your squad. Plus, customizable widgets are now integrated into the menu system to connect you to the FIFA community and real-world soccer so you stay connected while playing FIFA Soccer 09.

“We are committed to investing and innovating to create a PC specific experience,” said Producer Paul Hossack. “Gamers want a gameplay experience exclusively for PC and FIFA Soccer 09 on PC delivers this.”
de pe Kotaku e luat : http://kotaku.com/5021187/ea-sports-...ecific-fifa-09

wink is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 01:41   #111 (permalink)
Registered User

Anubis2612's Avatar

mda, dar fiti atenti aici la o chestie.

http://forums.electronicarts.co.uk/f...reenshots.html
VS

puteti vedea aici ce diferenta e intre ele....ca de la cer la pamant.
nici nu mai zic de gameplay daca grafica e tot praf, tot cu stadioanele alea sin carton si cu spectatorii aia din rigips.

doar jucatorii sunt ceva mai bine modelati si iarba e 3d, in rest e PRAF!!!!! uitati cum arata stadionul in varianta PS3.

e chiar bataie de joc deja. de atata tim is bat joc de noi, si in nesimtirea lor isi permit sa zica :"va avea o grafica de ultima generatie, asa cum au cerut gamerii"

Old 02-07-2008, 07:12   #112 (permalink)
Registered User

floky91's Avatar

Quote:
mda, dar fiti atenti aici la o chestie.

VS

puteti vedea aici ce diferenta e intre ele....ca de la cer la pamant.
nici nu mai zic de gameplay daca grafica e tot praf, tot cu stadioanele alea sin carton si cu spectatorii aia din rigips.

doar jucatorii sunt ceva mai bine modelati si iarba e 3d, in rest e PRAF!!!!! uitati cum arata stadionul in varianta PS3.

e chiar bataie de joc deja. de atata tim is bat joc de noi, si in nesimtirea lor isi permit sa zica :"va avea o grafica de ultima generatie, asa cum au cerut gamerii"

probabil stii ce resurse cere pes08 pt a juca pe high si a vedea tribunele cum trebuie , iar EA s-a gandit sa schimbe grafica dar sa poata juca si cei cu pc-uri mai slabe...mie imi place , no sa ma mai doara ochii cand joc din cauza ierbii :P (daca o sa-l joc..)

Old 02-07-2008, 09:34   #113 (permalink)
Registered User

princeofpersia's Avatar

http://pc.ign.com/articles/885/885622p1.html
Vesti bune fratilor. Fifa 09 va fi next-gen si control adaptat pt pc.

princeofpersia is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 10:23   #114 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

UAU, control adaptat pt pc?..Ce naiba..se schimba vremea?..
Cu tribunele sunt si eu de acord..joci fotbal si fiind concentrat la meci nu cred ca vei admira peisajul..

omgwtf is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 10:45   #115 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

totul conteaza intr-un joc de fotbal ... tin minte ca cea mai bine realizata tribuna cred ca este in fifa world cup 2006 unde la fiecare gol, o camera era amplasata in spatele spectatorilor si ei se bucurau, dadeau din maini si erau 3d (culorile negru-gri, dar era bine si asa) .. plus ca aruncau cu hartii, confeti (sau cum se scrie :P) bla bla si atmosfera era superba ... kickazz poti face o tribuna decenta si fara sa ceara resurse ... cartoanele pictate de copii de 4 ani la gradi care se misca de zici ca-s handicapate din FIFA 08 ... ce sa mai zic .. n-am cuvinte ... de-ar baga oameni in 09 si nu roboti pe teren si iarba in loc de asfalt vopsit

sergiulik90 is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 10:52   #116 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu sper sa mai aeriseasca putin jocul iar preluarile si fizica mingii sa fie ceva mai realista (gen PES).

Taw is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 11:35   #117 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

pff comportamentul jucatorilor trebuie schimbat 100% .. degeaba baga ei ultra graphics daca pastreaza lenea si scarba cu care joaca robotii din fifa si mingea care traverseaza terenul de zici ca-i legata de o sfoara si balansata de colo colo; poate iese ceva

Old 02-07-2008, 14:02   #118 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

@ Anubis... las-o mai moale cu afirmatiile la adresa altor membri. omul a exprimat o parere doar...

ontopic: Eu joc cu pad... pe PC, ...cum o sa pot controla echipa cum zice in articol (asa cum face unul cu tastele si mouse), din butoanele gamepadului???

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 14:05   #119 (permalink)
Registered User

floky91's Avatar

Quote:
Originally Posted by one_step_closer View Post
@ Anubis... las-o mai moale cu afirmatiile la adresa altor membri. omul a exprimat o parere doar...

ontopic: Eu joc cu pad... pe PC, ...cum o sa pot controla echipa cum zice in articol (asa cum face unul cu tastele si mouse), din butoanele gamepadului???
poi zice ca mausul e optional adica poti juca doar cu tastatura daca vrei sau gamepadul totusi nu stiu cum ai putea sa joci cu mouse + tastatura.. poate o sa fie first person si o sa ai o tinta va fi fps-occer

Old 03-07-2008, 09:17   #120 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

Taw nu avea nimic de-a face cu discutia si eu am fost surprins de quote la post-ul lui ... deci e anuntat pe CG FIFA 09 ca apare in toamna ... grafica imbunatatita, nu ultra next-gen (mie imi convine la cum arata dar nu sper nici la asa ceva) .. iar despre gameplay ... cra cra !! sa vedem : "FIFA 09 on PC now features leading-edge visuals that deliver graphics that exploit the power of hi-spec gaming PCs, as requested by PC gamers. Star players are featured in photorealistic quality with remodeled likenesses for ultra-realistic gameplay." photorealistic quality ... ultra-realistic .. pai sunt orb, sau asta au facut Konami in 2008 ? ca pes arata cam la fel cu fifa 09 (daca asa o sa arate) ... EA, go and s**t somewhere else !! )))

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules