![]() |
| | #27 (permalink) | ||
| f pastelat ![]() ![]() ![]() pe 8600gt se vede cat de cat bine dar uneori se vad niste dungi mai groase orizontale in josul monitorului
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
![]()
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Pfffffff..prea tare jocul..acum sunt in nivelul cu mainile alea care ies din pereti ...vad ca o da si in chestii psihedelice, pe langa horror ![]() ![]() ...Dupa ce il termin ma apuc de Overture, desi e ordinea inversa, dar first come, first served
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
am ramas dupa faza cu zapada..intrii in shelter si tr sa o salvez pe gagik aia din research room...am gasit cele 5 medicamente fermecate si mai am nevoie de un substance care nu stiu de unde sa il iau si mai este usa de la chemical room nu o pot deschide...are nevoie de un mecanism si nu stiu...care, help please!!!
__________________ out of order | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: brasov | mama lor de jocuri cu baguriile lor cu tot
va rog yo mult de tot sa ma ajute cineva,am ajuns si eu la black plaque la faza aia cu chimicalul ,cu numaratoarea am luat fix-ul ala dar tot in iese din joc ...sa ma ajute cineva ...il pomenesc in toate rugaciuniile... ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!-------------------- Editare ulterioară -------------------- dezinteres tu ai reusit sa streci la penumbra 2 de faza aia cu numaratoarea invers de la 2 minute cand fugi din laborator????? -------------------- Editare ulterioară -------------------- apropo cine stie codul de la ''super secret'' ca sunt curios daca il desfac poate pot sa trec atunci ....pls help Last edited by silent games; 17-02-2008 at 18:05.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Cu 8.2 se vede tot naspa.Deocamdata e pus pe hold jocul.. cu toate ca imi place.. dar .. ma obosesc jucand asa
__________________ Rak'lo najaquna shel're hara kek | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |