Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-02-2008, 22:43   #41 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ace99 View Post
am ramas dupa faza cu zapada..intrii in shelter si tr sa o salvez pe gagik aia din research room...am gasit cele 5 medicamente fermecate si mai am nevoie de un substance care nu stiu de unde sa il iau si mai este usa de la chemical room nu o pot deschide...are nevoie de un mecanism si nu stiu...care, help please!!!
aceeasi problema precum colegul....numai 5 chimicale am gasit.....

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 10:25   #42 (permalink)
Registered User

kensky treb sa dai la o parte toate obiectele din incaperiile acelea unde sunt chimicalele...ABSOLUT toate tot ce poti misca.....

phantom te rog mult de tot daca reusesti sa faci rost de salvare dincolo de usa si iti merge sa ma anunti...si sa-mi spui cum sa fac rost de el ca mor de curiozitate ce osa se intample

silent games is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 15:24   #43 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

care imi zice si mie ce fac aici.am pus toate 6 chimicale in aparatul ala si mia zis cas toate 6,dar cand apas pe butoane sau pe mana aia imi zice ba mixture not complete.failed to insert sample ba awaiting subst insertion
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Penumbra 2008-02-18 15-21-49-50.jpg
Views:	98
Size:	92.6 KB
ID:	310726  

Old 18-02-2008, 16:16   #44 (permalink)
PhaRaon

nypd's Avatar

Eu am ajuns la faza cu mainile alea care ies din pereti.Daca le flexez iasa foc din palma si apoi cad la loc.Ce trebuie sa fac ca sa scap de acolo?Mersi anticipat.

nypd is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 16:46   #45 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by nypd View Post
Eu am ajuns la faza cu mainile alea care ies din pereti.Daca le flexez iasa foc din palma si apoi cad la loc.Ce trebuie sa fac ca sa scap de acolo?Mersi anticipat.
gasesti ordinea corecta in care s le ridici

Old 18-02-2008, 17:50   #46 (permalink)
PhaRaon

nypd's Avatar

mersi.Am reusit..dar in urmatoarea incapere sunt niste butoaie care banuiesc ca trebuie puse pe cercurile alea.Ma chinui de ceva vreme si nu reusesc sa gasesc combinatia pozitiilor..

Old 18-02-2008, 17:57   #47 (permalink)
Registered User

treb sa pui in asa fel butoaiele incat funia aia cu care vroia red sa se spanzure sa ia foc de tot...observi ca daca pui un butoi corect ia putin foc...treb sa le pui pe toate trei in asa fel sa se aprinda toata

Old 18-02-2008, 19:30   #48 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

deci substanta e in chemical laboratory, restul fiind in examination room cred .. oricum cele mai multe acolo sunt: dupa carti dupa butoaie unde nu va asteptati ... in chemical laboratory este o usa in dreapta ... n-aveti treaba cu ea; in fata este mult gaz si trebe masca ... dati cu ceva tare in teava si o sa se rupa ... de asemenea este inca o teava cu un capac ... dati peste capac si duaia este o bucata indoita de teava pe care o puneti in locul ramas si gazul nu mai iese ... ca sa deschizi usa din fata trebe sa intri in camera tipei ... ca sa intri in camera tipei trebuie sa te duci jos pe scari nu mai stiu cum se numeste ... o sa fie in fel de crescatorie de caini ... in stanga e intuneric tot, in dreapta trebuie sa o luati ... o sa vedeti o camera intunecata cu 2 cutii grele si la stanga este un coridor cu 2 gauri cu mazga verde ... acoperiti gaurile cu cutiile mergeti in fata si in dreapta de tot e un switch care inchide lumina de unde ati venit si o aprinde in stanga ... cainii aia ies numai cand e intuneric din gauri si nu poti scapa de ei ... dar cu cutiile puse nu e nicio problema ... va intoarceti si o sa vedeti ca lumina parcurge un drum inainte si inapoi ... o lumina de deschide in fata alta se inchide ... sunt multe gauri de caini asa ca trebe sa mergeti odata cu lumina ... ajungeti intr-o incapere luati cardul ce deschide camera tipei si va intoarceti tot in lumina ... fuga la camera aia deschideti cu cardul aia este transformata si o omorati cu o cutie cu o funie si este un calculator pe acolo ... deschideti cu el chemical laboratory, dupaia fuga la laborator, scapati de sentinele ajungeti in camera cu substanta inchideti usa dupa voi si impingeti dulapul de langa ea peste usa ca vin zombilici ... puneti un recipient gasit in camera la aparat indeva jos si cu manetele luati cristalul si-l puneti in cutiuta, dati de roata si se deschide usa de urgenta, in 2 min tre sa iesiti, intr-un min am iesit io deci e usor, dupaia iesiti din chemical lab , bubuie te urmaresc aia putin, ai probleme cu capul o vreme pana intri in examination room ... trebuie 6 substante si aia speciala si cu ajutorul unui manua nush de unde bagati elementele si dupaia trebe tastate pe butoane un numar dupa care invers este greu ... daca vreti mai multe info la butoane va ajut .. sper c-ati inteles ceva

sergiulik90 is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 19:46   #49 (permalink)
Registered User

sergiulika90 poti sai dai te rog yo mult de tot salvareaexact dupa ce iesi din lab cu chimicalul pls pls pls...ca nu pot sa trec cami iese din joc la incarcare....multumesc anticipat

Old 18-02-2008, 20:30   #50 (permalink)
Registered User

Phantom's Avatar

Salutare, am terminat si eu jocul cu ajutorul cuiva de aici din forum.
Ramasesem blocat dupa chemical (cred ca e bug de vista)
Uite salvare cred ca este imediat dupa nu pot sa stiu..exact.
De aici mai e ceva de jucat...dar se poate termina..sper sa va ajute se pune in :
\Documents\Penumbra\Black Plague\save\auto
Se incarca din zona Auto Save (deci selectati din stanga de acolo ca altfel o sa gasiti aceleasi salvari si nu ati rezolvat nimic, mi-a luat ceva pana am gasit si eu)
Sa imi ziceti daca a mers pls, sper sa fie suficient doar acest fisier
Attached Files
File Type: rar Hivemind Challange 1.rar (8.5 KB, 47 views)

Phantom is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 20:37   #51 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by sergiulik90 View Post
deci substanta e in chemical laboratory, restul fiind in examination room cred .. oricum cele mai multe acolo sunt: dupa carti dupa butoaie unde nu va asteptati ... in chemical laboratory este o usa in dreapta ... n-aveti treaba cu ea; in fata este mult gaz si trebe masca ... dati cu ceva tare in teava si o sa se rupa ... de asemenea este inca o teava cu un capac ... dati peste capac si duaia este o bucata indoita de teava pe care o puneti in locul ramas si gazul nu mai iese ... ca sa deschizi usa din fata trebe sa intri in camera tipei ... ca sa intri in camera tipei trebuie sa te duci jos pe scari nu mai stiu cum se numeste ... o sa fie in fel de crescatorie de caini ... in stanga e intuneric tot, in dreapta trebuie sa o luati ... o sa vedeti o camera intunecata cu 2 cutii grele si la stanga este un coridor cu 2 gauri cu mazga verde ... acoperiti gaurile cu cutiile mergeti in fata si in dreapta de tot e un switch care inchide lumina de unde ati venit si o aprinde in stanga ... cainii aia ies numai cand e intuneric din gauri si nu poti scapa de ei ... dar cu cutiile puse nu e nicio problema ... va intoarceti si o sa vedeti ca lumina parcurge un drum inainte si inapoi ... o lumina de deschide in fata alta se inchide ... sunt multe gauri de caini asa ca trebe sa mergeti odata cu lumina ... ajungeti intr-o incapere luati cardul ce deschide camera tipei si va intoarceti tot in lumina ... fuga la camera aia deschideti cu cardul aia este transformata si o omorati cu o cutie cu o funie si este un calculator pe acolo ... deschideti cu el chemical laboratory, dupaia fuga la laborator, scapati de sentinele ajungeti in camera cu substanta inchideti usa dupa voi si impingeti dulapul de langa ea peste usa ca vin zombilici ... puneti un recipient gasit in camera la aparat indeva jos si cu manetele luati cristalul si-l puneti in cutiuta, dati de roata si se deschide usa de urgenta, in 2 min tre sa iesiti, intr-un min am iesit io deci e usor, dupaia iesiti din chemical lab , bubuie te urmaresc aia putin, ai probleme cu capul o vreme pana intri in examination room ... trebuie 6 substante si aia speciala si cu ajutorul unui manua nush de unde bagati elementele si dupaia trebe tastate pe butoane un numar dupa care invers este greu ... daca vreti mai multe info la butoane va ajut .. sper c-ati inteles ceva
lol ...whats the goddamn nr la butoane k nu zice pe nicaieri ce nr tre sa tastezi

Last edited by Sir Dracu; 18-02-2008 at 21:30..

Old 18-02-2008, 23:16   #52 (permalink)
Registered User

e buna salvarea dar te da prea departe si nu mai stii ce se intampla...ceva mai recent daca se paote cam atunci cand combini chimicale sa scapi de virus...sau cam asa ceva...aici deja e mai daprte decat trebuie...va rog mult de tot cineva care are salvare dupa ce iesi din laborator cu numaratoarea inveresa de la 2 minute sa o puna aici ...e nevoie mare...multumesc anticipat...

Old 18-02-2008, 23:42   #53 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

asta parca e dupa ce am revenit in examination area de dupa num. de 2 min.nus 100% sigur k am dezinst jocul.
Attached Files
File Type: rar Examination Room 2008-02-18_21.42.17_54.rar (205.8 KB, 64 views)

Old 19-02-2008, 10:57   #54 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Toate 5 chimicale sunt in Examination Room si Specimenu 62 sau cum ii zice e in Chemical Lab acolo unde e inchisa usa si nu se deschide nici daca opresti gas leak ... inaite sa intrati acolo tre sa ajungeti in Kenel in partea unde ii intunerec ... si se face cum explica mai sus colegu cu cutiile alea puse pe gauri in primu hol si urmand calea luminilor in cel de-al doilea ... Ve-ti gasi cartela de la Reserch Lab ... Urmeaza sa o omorati pe tipa ca esti virusat si nu mai vezi "bine" lumea HAHA. Dupa care din Reserch Lab dechideti usa la Chemical Brothers (lab) si gasiti specimenu - nu chiar imediat of chourse. GL
Sper ca e buna salvarea lui kensky ca altfel o patiti probabil unii din voi ca si mine - adik va iasa din joc permanent dupa countdown de 2 min de la declansarea alarmei dupa ce ati achizitionat Specimenu 62. Altfel eram terminat de ieri cu Black Plague. Asta e!
You`re an inanimate fucking object!

biosock is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 12:03   #55 (permalink)
Registered User

Phantom's Avatar

biosock joci sub vista jocul...ma interseaza daca numai cei cu vista au crashul de dupa countdown-ul de 2 minute de la chemical area

Old 19-02-2008, 15:44   #56 (permalink)
PhaRaon

nypd's Avatar

Mai dar voi sunteti avansati cu jocul.Eu am ajuns la lybrary si acolo e un calculator ...Am mers pe holurile alea si am intrat intr-o camera unde e un ferestrau.Dupa ce iau ferestraul apare un rahat de zombi si nus cum sa scap de el.Ce trebuie sa fac cu ferestraul?Cum pot sa omor zombi ala?

Old 19-02-2008, 20:49   #57 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

mda....l-am terminat finally. Se termina ca in plop,deci urmeaza o alta continuare. Oricum m-am pus pe jucat OVERTURE si e mult mai spooky.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by nypd View Post
Mai dar voi sunteti avansati cu jocul.Eu am ajuns la lybrary si acolo e un calculator ...Am mers pe holurile alea si am intrat intr-o camera unde e un ferestrau.Dupa ce iau ferestraul apare un rahat de zombi si nus cum sa scap de el.Ce trebuie sa fac cu ferestraul?Cum pot sa omor zombi ala?
eu tin minte k ferastraul il dai la unu in 'computer central' printr-un sertar sau poate confund. si dupa aia vine dupa tine.tre sa'l atragi sa intre in camera aia care se inchide printr-un buton si scapi de el

Last edited by Sir Dracu; 19-02-2008 at 20:49.. Reason: Automerged Doublepost

Old 19-02-2008, 22:58   #58 (permalink)
Registered User

Phantom's Avatar

Confirm ca salvarea lui kensky este imediat dupa explozia de 2 minute...mai este de jucat ceva pana la salvarea pe care am pus-o eu...mai e un puzzle cu ordinea in care se pun chimicalele pentru a face vaccinul.
Deci e ok..jocul e terminat asteptam partea a doua.
Joc f bun, recomand

Old 19-02-2008, 23:06   #59 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Phantom View Post
Confirm ca salvarea lui kensky este imediat dupa explozia de 2 minute...mai este de jucat ceva pana la salvarea pe care am pus-o eu...mai e un puzzle cu ordinea in care se pun chimicalele pentru a face vaccinul.
Deci e ok..jocul e terminat asteptam partea a doua.
Joc f bun, recomand
treci la overture k e un fel de prequel la jocu asta

Old 20-02-2008, 08:40   #60 (permalink)
Registered User

sergiulik90's Avatar

Overture il joc si eu acum este cel putin de 2 ori mai mare decat black plague ... mah deci la faza cu butoanele trebuie citit manualul in care iti explica cum bagi elementele alea ... ele sunt puse intr-o ordine...considearti-le de la 1 la 6 .... fiecare buton corespunde unuei substante ... pe ele nu scrie nik fiindca n-ar mai avea rost puzzle-ul ... deci acolo scrie ca ele trebuie tastate intr-o anumita ordine (repet nu conteaza cum le bagi in aparat) ... ee sa zicem ca trebuie sa bag clor, si clor-ul este setat pe butonul al doilea trebe sa apas pe doi intait ... codul este 214563, dec itrebuie tastat intai elementul 2 dupaia 1 si tot asa ... in manula zice ca la o greseala randul de jos se va schimba si butonul din dreapta jos va deveni 4 ( inseamna ca 4 a fost pe butonul stanga inainte ) si de aici ne dam seama ca randul de sus de la stanga la dreapta este 1,2,3 si randul de jos de la stanga la dreapta este 4,5,6 ... tastati codul de mai sus ( puteti verifica inca oadta codul vedeti prima lista a elementelor si a doua si vedeti cum cad ele a doua oara, luandu-va dupa lista intai ) si dupaia va da eroare si va trebui tastat codul inca odata dar invers adica randul de sus va deveni dinspre dreapta 1,2,3 si ala de jos tot dinspre dreapta 4,5,6 ... succes

sergiulik90 is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules