Este ceva de el, merita si pt single sau numai multi player?
Este ceva de el, merita si pt single sau numai multi player?
When you lose, don't lose the lesson.
panarama.joci pe harti pt a omori buti intr-un interval de timp pt a castiga bani.dezinstalat dupa 15 min
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!
O porcarie consolistica.
Jocul este foarte frumos. Grafica, feeling - toate super OK.
PS: pe Xbox360
Este un joc cu stil de acuma 4-5 ani...grafica invechita, atata ca are randare buna...imi merge la maxim pe un calculator slab..si are bugu-ri .![]()
Asta e joc de acu' 30 ani, doar cu o grafica mai buna.
cumsa aiba ma grafica invechita sunteti nebuni!? o fi el prost jocu da nu poti sa zici ca are grafica invechita....si acum 30 de ani cred ca se juca pac man...mai usor cu exagerarile care este
Mecanica de joc e brain-less.
Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply ,
Windows Vista Service Pack 1
jocu-i foarte slab, nu merita nici macar incercat k tot ceea ce faci ii sa tragi k un idiot
free cd-key > clicky
Sper sa nu fie considerat warez .. atata timp cat cd-key`urile sunt oferite chiar de sega.
Rak'lo najaquna shel're hara kek
Am facut si eu un topic, nu observasem ca era postat aici deja.. sorry. Totusi e hilar cum de SEGA ofera aceste cd key-uri gratuit fara nici un fel de verificare..
B3TA The unprofessional gaming clan. We play for fun! [powered by PRiSON]
Având în vedere cât de "bun" e jocul, nu mă miră.
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Totusi I feel sorry pentru cei care au dat banii pe acest joc, think about it..ex: tu cumperi jocul ca iti place si compania producatoare il ofera free in urmatoarea luna.. nice
OmgInseamna ca e cel mai praf joc ever.....chiar asa..la o luna sa dea cd keys for free ....
![]()
La o luna am dat eu exemplu....
The Club Review @ ComputerGames.ro
By Merlinboy™
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Joku e tare urat lam jucat 5 minute si uninstall![]()
CD-Key'ul ala e oferit pentru ca un lot destul de mare de jocuri a ajuns in comert cu numaru lipsa in carcasa. In nici un caz nu e un gest caritabil.
Pe de alta parte este un gest cat se poate de idiot sa-l dea tuturor fara nici un fel de verificari.
Oh well ... Sega![]()
The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy.
Bookmarks