![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Grand Theft Auto 4 Resources @ ComputerGames.ro | Grand Theft Auto 4 confirmat pentru PC |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Trailer soon: http://www.rockstargames.com/IV/ | ||
|
| | #2 | ||
| Mai e o luna pana se scoate trailerul. ![]() | |||
|
| | #3 | ||
| Sa nu uitam ca este in cateva minute trailerul.. (20 cand scriu) | |||
|
| | #4 | ||
| Super trailerul: Error. Sunt saturate serverele. | |||
|
| | #5 | ||
| Lasa ca pana iese jocu' e timp sa vedem trailerul ![]()
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #6 | ||
| Edited
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. Last edited by Dead Ghost; 30-03-2007 at 01:34. | |||
|
| | #7 | ||
| Am reusit sa vad putin din el...Deci esti in epoca din "Mafia", Doamne, ce porcarie, din punctul asta de vedera m-au dezamagit. Totusi, speram ca istoria sa fie buna. | |||
|
| | #8 | ||
|
| | #9 | ||
| Edited
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. Last edited by Dead Ghost; 30-03-2007 at 01:34. | |||
|
| | #10 | ||
| Mersi mult pt. sfat DG. Se pare ca imi facusem o idee gresita deoarece eu il vedeam in timp ce se descarca. Prima impresie a fost proasta apoi mi-am schimbat-o.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca trailerul pe care l-ai pus e de la alt joc. Last edited by C.@M.; 30-03-2007 at 01:31. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #11 | ||
| EDIT: Shitttt, ai dreptate, ce dracu, eu am luat linku de pe isonews, il postase un idiot. Desi nu inteleg, ca avea aceasi adresa (media.rockstargames.com/iv/) In fine. La naiba.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #12 | ||
|
| | #13 | ||
| Arata bine... Pacat ca merge cu 40 KB dnl-ul, ffff-------------------- Editare ulterioară -------------------- Mirror super rapid: http://ersan.us/t_gta4_trailer1_720p.wmv -------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca vei juca rolul unui imigrant cu accent rusesc, actiunea petrecandu-se intr-un NY-like city, daca nu ma insel. Si iarasi, mi se pare ca se petrece in timpurile noastre (dupa 2000 oricum). Interesant. De aratat, arata bine spre foarte bine.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. Last edited by Dead Ghost; 30-03-2007 at 01:52. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #14 | ||
|
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #15 | ||
| Lol, ar fi ceva. Desi nu cred. Plus ca zice ceva de trecutul lui de mafiot si cum Rusia colcaie de mafie...Neah, e rus 99.9%.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #16 | ||
| Unde zice mah de mafie? ![]()
|
| | #17 | ||
| Pai spune despre trecutul lui, ca a ucis, a facut trafic de persoane si a vandut oameni, cel putin asta inteleg cu engleza mea. Oricum, orice ar fi, nu e irakian. ![]()
|
| | #18 | ||
| Si de cand rusii sunt maronii la fata si arata ca niste arabi? Iar arabii nu sunt teroristi si/sau nu rapesc persoane (jurnalisti)?
|
| | #19 | ||
| darn'it si eu care speram sa fie roman de al nostru! oricum arata super trailerul!!! ![]() ""Life is complicated. - I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different." cica tanti wikipedia e de parere ca omu nostru are un accent de "Est European" Last edited by danezia; 30-03-2007 at 02:35. | |||
|
| | #20 | ||
| Nu stiu, daca ar fi sa fac pariu, as zice ca e totusi rus sau est-european. Desi daca ar fi arab si jocul ar avea actiunea plasata in zilele noasrte, atunci recunosc ca ar avea mai mult potential jocul... ![]()
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|