![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Grand Theft Auto 4 Resources @ ComputerGames.ro | Grand Theft Auto 4 confirmat pentru PC |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #362 (permalink) | ||
|
Salut O intrebare pentru cei care au jocul pe consola: Cat de mare este harta si daca contine zona rurala? Vreau sa stiu daa merita sa cumpar consola numai pentru jocu asta , deci sa vad diferentele fata de san andreas. In caz ca actiunea se petrece numai in mediul urban (din trailere asa pare), nu vad pentru ce merita nota 10. | |||
|
| | #363 (permalink) | ||
|
pai cauta si tu filmulete pe YouTube.com si vezi cum e jocu'...ca asa nimeni nu ti-l poate descrie. Da' nu prea pari fan GTA asa ca de ce vrei sa iei consola doar pt GTA ? Si din cate stiu, nu, nu are zona rurala. Si harta e mai mica ca cea din San Andreas dar orice portiune e folosita. Nu ca la SA. Era ditamai harta dar erau portiuni din harta nefolosite. Doar iarba si copaci. Si da, se vad diferente dintre asta si San Andreas. Evident ca in GTA 4 poti face de n ori mai multe lucruri ca in San Andreas. Are grafica si mai misto....Uite un review ..."In caz ca actiunea se petrece numai in mediul urban (din trailere asa pare), nu vad pentru ce merita nota 10." si de ce ma rog ? te-ai interesat macar putin de el ? trebuie sa ai palarie din paie si fir de iarba-n gura, sa dai la sapa si sa cresti vaci ca sa merite 10 ? Are un storyline foarte bun, la fel ca si gameplay-ul. Grafica mi se pare extraordinara. Muzica si reclamele de la radio [reclamele sunt super haioase...si canalele unde se vorbeste] sunt foarte calumea. Daca n-ai vazut niciun review [sau citit] de unnde stii pt ce merita 10 ?
__________________ If every citizen was armed no one will be dumb enough to shoot people... ![]() | |||
|
| | #366 (permalink) | ||
|
naspa , astept continuarea la san andreas . Pana la urma e chestie de gusturi.Eu unu m-am saturat numai de puscaturi , as prefera si ceva de genu tycoon , actiune , aventura , simulare, ceva constructii , deci cu utilaje functionale,..etc, toate inglobate intr-un singur jok. San andreasu e printre primele jocuri care cuprinde multe din acestea. Mai trebuie sa se poata folosi si spatiul neutilizat, mai ales in zona rurala , poate in viitorul apropiat ....Am crezut ca gta4 va fi o imbunatatire a acestuia, dar din pacate se pare ca nu e asa. Am jucat toate GTA-urile chiar de la primul. Cu acest jok a inceput o lume noua , au inceput sa fie inglobate mai multe jokuri in acesta. Din cate imi amintesc, parca la GTA 1 (sau poate sa fi fost gta2 ? ) puteam face bani facand pe taximetristu , cu mijloacele de transport in comun si multe alte actiuni pasnice respectand chiar regulile de circulatie. La jocurile mai noi e cam enervant cand trebuie sa faci multe actiuni contra cronometru, inclusiv cle cu taxi, ambulanta,... Mi se pare nerealist. Deci in principiu s-a avansat la grafica dar s-a renuntat la multe "cirese de pe tort".
Last edited by Sir_Vaska; 04-05-2008 at 23:59. | |||
|
| | #367 (permalink) | ||
|
Pai cum s'a renuntat la cirese de pe tort cand GTA 4 are atatea chestii noi/vechi care poti sa le faci in joc fata de predecesori. Oricum sunt curios cum arata orasul Liberty acum. Tocmai ce zilele astea m'am apucat din nou de gta 3 sa'l retermin si sa imi amintesc orasul.
__________________ | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
|
o intrebare pentru Sir_Vaska...cum adica tycoon, actiunea, aventura, simulator inntr-un joc ? nu inteleg defapt ce vrei tu. GTA San Andreas e una si GTA 4 e alta. Numai ca in GTA 4 poti face mult mai multe lucruri ca in San Andreas. Are grafica mai realista, un enigne fizic foarte bun...Oamenii se comporta foarte realist [ de exemplu: cand ploua isi pun pungi si ziare in cap si alearga, unii politisti se sperie si sunt mai fricosi, unii oameni sar in ajutorul politistilor, ii vezi pe oameni cum sterg geamurile, sunt cateva mii de replici cu care oamenii din joc vorbesc etc.]. Ai mobil cu care poti suna salvarea, pompierii, politia etc. Te poti imprietenii cu oameni, poti sa intrii pe net din salile cu calculatoare si ai peste 100 de site-uri care sunt parodii dupa cele reale si din care am vazut poti sa-ti dai intalniri. Ai multe locuri in care te poti duce [striptiis club, cabaret si asa mai departe -atat mi-a venit in minte]. Ca tot iti place tie chestia asta cu taxi...banuiesc [e mai mult ca sigur desi n-am vazut inca] ca poti face misiuni cu masina de taxi, cu pompierii, cu politia ca si la celelalte GTA-uri...cu toate astea...cum adica nu a fost o imbunatatire a San Andreasului...e un pas extraordinar de mare de la SA si GTA 4. Si inca ceva, unde ai vazut tu tycoon si adventure in GTA :| Acum am o alta intrebare...liberty city din GTA 4 e aceelasi cu cel din GTA 3 ? Am luat toate GTA-urile [inafara de 1 si 2..oricat as vrea sa le joc pentru ca fac parte din serie ma plictisesc repede si nu-mi plac]. Dar am luat Vice City, San Andreas si GTA 3 si le joc in paralel. Vreau sa le termin.
__________________ If every citizen was armed no one will be dumb enough to shoot people... ![]() | |||
|
| | #371 (permalink) | ||
|
Tu esti normal ? Cu ma sa fie aceelasi , e 100% diferit . Poti sa intri in aproape orice cladire . Detalile sunt uimitoare , Niko coboara fiecare treapta , iar orasul chiar e credibil . Daca nu l-ai jucat , nu comenta man . .
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
|
cristy omule, ollama intreaba un lucru tu vii cu un raspuns total pe langa ... ce legatura are intratul in scari si faptul ca Niko stie sa mearga cand el intreaba daca arhitectura si constructia orasului din GTA IV adica Liberty City seamana cu cel din GTA 3 ? da Doamne sa apara si pe PC ca este cel mai asteptat joc de mine ... rar intalnesti un joc care sa te copleseasca cu tot ce are de aratat ... cand am intrat prima oara in San Andreas ma simteam ca in mijlocul Bucurestiului )))); masini diefrite, o plansa imensa, o sumedenie de lucruri pe care aveai sa le inveti si cand te gandesti ca este mic copil pe langa GTA IV ... can't wait !! Rockstar i wanna rock .. now !! | |||
|
| | #375 (permalink) | ||
| nu stiu daca era reply la mine sau la Sir_Vaska...oricum, eu intrebasem daca harta din GTA 3 e aceeasi cu cea din GTA 4 din moment ce ambele jocuri au actiunea in liberty city.
|
| | #376 (permalink) | ||
| Quote:
Inca nu am date suficiente despre gta4 de aceea intreb si eu pe forum pentru a afla mai multe. Dar din cate informatii am obtinut pana acuma , jokul merita sa fie numit GTA3 imbunatatit. As dori mult sa ma insel si sa gasesc surprize , dar pana in noiembrie - decembrie mai este. Daca era dupa asteptari , cumparam fara ezitare ps3 + jokul original.
__________________ ______________________________ proc:Intel P4 core 2 duo E6550, mem: 2GB ddr2 corsair, video: Gainward GeForce 8800GT, hdd: 350+160+120 GB intern + 750 GB usb, monitor: Belinea LCD 22" | |||
|
| | #377 (permalink) | ||
| Poate ca e doar o parere proprie.. Dar grafica nu e 10/10.. Cel putin asa vad eu pe situl GTA IV (Rockstar Games) Uitati-va si voi Ce zic eu: 1) Becul ala de sus il pot face in paint.. 2) Pistolul ala din mana lui e un patrat.. 3) Fetele nu par asa de reale si reusite ca in crysis 4) Picioarele de la masa aia sunt verzi si par facute foarte prost. Pai.. Desigur ca e pe PS3 *daca e de pe situl rockstar games care inca nu au anuntat pc* .. Daca va fi aproape asa si pe pc cred ca vor fi jocuri mai bune PC
__________________ | |||
|
| | #378 (permalink) | ||
|
Asta e in-game ? Parca e cut-scene :d
__________________ Intel Core 2 Quad Q6600 , ASUS P5K-SE , 2 GB ram A-DATA 800 mhz , Nvidia 8800 GTS G92 512 mb , Western Digital 250 Gb S-ATA 2 ,Realtek High Definition , 4TECh Keyboard and Dual Light Mouse , Raidmax Sagitta case and SevenTeam 550W Power Supply , Windows Vista Service Pack 1 | |||
|
| | #380 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 1) Si ce daca becul ala e putin patratos ? In becu' ala sta tot jocu' ? 2) Pistolul ala e un patrat ca asa e el...cred ca e un glock. 3) Nu mai comparati cu Crysis. Crysis cere foarte mult si este un joc mediocru din celelalte puncte de vedere. Acum daca un joc nu se vede ca in Crysis inseamna ca se vede prost ? Nu se compara GTA cu Crysis chiar daca-s genuri diferite. GTA te tine mai mult lipit de ecran decat Crysis. 4) Si nu vad ce e asa prost la picioarele alea. Oricum, vino cu niste motive serioase, nu ca ai vazut tu ca siretul de la pantofu' stang se vedea urat. Uita-te la tot jocul sa vezi ce misto se vede. La apus, sau rasarit. Ma rog, la un joc complex ca GTA grafica cred ca nu intereseaza pe nimeni la fel de mult ca gameplay-ul, storyline-ul etc. Apropo...tocmai termin Vice City-ul...si inebunesc de ras ascultand radioul [postul VCPR parca...este un post unde doar se vorbeste ]. Dar se cam repeta [cam des] emisiunile de la radio. Si nu prea mai are farmec. In GTA 4 sunt mai multe ? Oricum, ma refer la toata partea radio...e mai mare ca in celelalte GTA-uri nu ? adica mai multe melodii, reclame, emisiuni etc.
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|