![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Grand Theft Auto 4 Resources @ ComputerGames.ro | Grand Theft Auto 4 confirmat pentru PC |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #541 | ||
| amazing :X | |||
|
| | #542 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | http://ve3d.ign.com/articles/news/39...Million-Copies Quote:
__________________ | ||
|
| | #543 | ||
|
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #544 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | omg am innebunit! Ce misto e Elicea de elicopter ar fi trebuit sa taie totusi prin tabla masinilor, sa le faca zdrente, nu sa arunce masina ca pe o cutie rigida da nu conteaza asa mult. GTA 4 is insane. Dar daca nu apare pe pc tot nu iau consola Mai astept putin si daca tot nu apare ma apuc si termin San Andreas, ca tot l-am abandonat pe la mijloc.
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #545 | ||
| se pare ca dupa 600 de posturi..se epuizeaza tot..si dam in offtopicuri..nu zic de nmn stati lin..zic chiar de mn..nu stiu fratilor..jocul asta a spart toate tiparele..si totusi ne tin astia cu sufletul la gura..e destul de aiurea..o sa revin pe thread prin august cand au zis aia din zimbagwe ca primesti comanda de la gta4 preordered..poate pana atunci se anunta cv..sper..pana atunci dau in upgradeuri la pc sa fiu sigur ca pot sa rulez jocu cat de cat:P..untill then..peace. gta4 rUL LZ
__________________ ""If a man does his best, what else is there.."" ^George S. Patton^ | |||
|
| | #546 | ||
| decat sa dai in upgradeuri de pc, mai bine baga o consola si te joci gta chair acum.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #547 | ||
| Quote:
..vreau upgradeuri la pc cai cam depasit..joc crysis la low 800x600 ce naiba fratee![]()
__________________ ""If a man does his best, what else is there.."" ^George S. Patton^ | |||
|
| | #548 | ||
| ce se mai aude de gta4 pt pc ? cand apare ? | |||
|
| | #549 | ||
| nu se aude nimic! nu se stie daca va fi o versiune pentru pc! | |||
|
| | #550 | ||
| Heh, daca schimbul de mail-uri de mai jos e real si nu inventat, at unui angajat de la Rockstar i-a zburat din gura o pasarica. ![]() http://rockstarscammer.blogspot.com/ "....The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development ...."
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #551 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | odata si cu aparitia lui Saints row 2 pt PC .... nu cred ca cei de R* nu vor scoate Gta IV si pt PC...toata lumea zice ca prin octombrie ar trebui sa aparra acuma cine stie ce si cum..... | ||
|
| | #552 | ||
| tare ideea alora da' cum de s-au lasat aia prostiti ? | |||
|
| | #553 | ||
| m-am uitat si eu la trailerele de pe GT....no comment. Am zis de atatea ori ca am sa imi iau o consola, dar acum incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta alternativa pentru gaming ![]() F***in' awesome dude, f***in' awesome!
__________________ Cumpar carcasa Antec Three Hundred - detalii pe PM | |||
|
| | #554 | ||
| Ce le mai fata mintea unora..
__________________ | |||
|
| | #555 | ||
| adevaraciune jocul....
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #556 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Oare imi va merge jocul pe PC: 1,8 Ghz, 768 Mb Ram, placa video 7300gt (256mb)...oare imi va merge? (daca va aparea pe PC...) | ||
|
| | #557 | ||
| vladutz10, intrebare complet aiurea..probabil ar trebui sa iti mearga. in legatura cu prankul ala a fost cam slab. foarte tare a fost cel cu diablo3, ala a avut si idee si executie buna.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #558 | ||
| Quote:
oricum era de bun simt sa scoata GTA IV si pentru pc....
__________________ | |||
|
| | #560 | ||
| Aia ti se pare confirmare? ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|