Care stiti ceva noutati despre o versiune mai noua? Am cautat pe 'net, insa nu am gasit nimic concret si m-am plictisit. Un link, ceva ?
Care stiti ceva noutati despre o versiune mai noua? Am cautat pe 'net, insa nu am gasit nimic concret si m-am plictisit. Un link, ceva ?
Cea mai noua versiune este 1.31.Are 5.3mB si il gasesti pe http://www.dlh.net,sectiunea patches
There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.The Grifter
A aparut 2 u???
Aye, they may take our lives...but they'll never take ...our Freeedom!
AShtept jocu asta ca pe o mana cereasca ... A APARUT ? Zicetzi, nu ma lasatzi sa ma kok la foc marunt ...
... un cantecel de dans cu balans ...
In mai,nemancatilor.link:www.ssionline.com
There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.The Grifter
10x dacicus, asta era. Mai exact: http://www.silenthunterii.com/
E fenomenal. Eu chiar zilele astea am reinceput iarasi SH1, e o placere sa-l joc, chit ca grafica e mult depasita. SH2, clar e un "must have"
yippie !
Stii ca se combina cu Destroyer Command?
huh?![]()
si in retea nu se poate ? suna infiorator de bine ...
Silent Hunter 3 anuntat de Ubisoft pentru sfirsitul lui 2004.
and anarchy smiles in the Royal Mile
Stiati ca Silent Hunter 3 e acut de romani la Bucuresti?
http://www.silent-hunteriii.com/uk/dev_team.php
Remember Tukayyid!
Ce veste minunata. Tre' incet-incet sa caut cufarul cu uniforma si sa o scot de la naftalina...
Faptul ca o fack romani sper sa nu fie punct in minus. Daca nu iese bine, macar ii injuram pe limba noastra...
Ma intrati pe DC++ pe servererel straine acolo gasesti ce vrei absolut tot tot tot tot![]()
Fram.. esti cam pe langa subiect. Nu strica threaduri cu goana ta dupa posturi.
A aparut pe Gamespot un E3 preview la SH3. Pare ok...
http://www.gamespot.com/pc/sim/silen...w_6098332.html
Remember Tukayyid!
Fram era total pe langa. Misto ce se scria in articolul ala, cred ca o sa fie dementza. E interesant, nu ma asteptam ca romanashii nostri sa faca din prima asa impresie. Bravo lor. Sper ca au tinut cont si de noi, adica nu o sa ne oblige la upgrade-uri majore.
Interesanta faza cu 3d, e ceva dupa care se plangea de pe timpul cand SHII era doar schitza pe hartie. Chiar sunt curios de ce o sa iasa si de feeling/gameplay.
ar fi fain daca am putea vorbi direct cu ei. sau aici pe forum, sau pe forumul lor, daca au asa ceva si daca ei se uita.
sunt singur ca sunt oameni care au mai citit/vazut despre submarine. (eu de exemplu am fost anul trecut pe 3 submarine - si am si ceva poze)
Remember Tukayyid!
Ai fost pe submarine? Unde, ce tip?
Ideea cu comunicarea directa cu realizatori jocului e cool. Dar nu prea cred ca s-ar implica ei in PR atat timp cat ei primesc caietul de sarcini direct de la Ubi. Nu cred ca au ei mare lucru de spus in ceea ce priveste gameplay-ul si numai. Asta nu e colaborare, e outsourcing.
deci.. USS Requin (Tench class) din 44 in Pittsburgh, USS Growler din 58 in New York si un foxtrot class sovietic din 80 in Seattle (Cobra)
stiu ca oficial nu ai voie sa discute nimica. dar personal poate citesc forumul asta sau altu. si sa dicutam pe teme de submarine, nu sa ne zica ei ce fac....
daca te uiti la devteam, si producatoru si lead game designer is romani. deci eu cred ca o parte din decizii se iau aici in rom, nu la ubi.
Last edited by Azmodan; 19-05-2004 at 13:26.
Remember Tukayyid!
Te inseli.Originally Posted by Magnum
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.
Eu imi aduc aminte de 1 ... singuru pe care l-am jucat ... (dar fac eu rost si de 2 ) ... si era super ...
Astept cu nerabdare 3
Bookmarks