![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Desperados 2 US Demo Desperados 2 Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 |
Razvi ... pliz baga si mie un mail sa vorbim ceva [maleusmaleficarum@hotmail.com] .. eu nu am putut sa-ti dau ![]() Am dat si eu jos 55 de arhive si la ultimele 9 (din joc nu cele de la muzica) mi-a crapat site-ul ![]() Darn! Thx
__________________ Bizzare Cosmic Industries !! | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
marpha demou,acu sa vad cum e jocu full
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! Last edited by Vincent; 28-04-2001 at 05:23.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| minusuri
Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost faptul ca nu prea poti termina o misiune fara ca sa macelaresti cam tot ... sau sunt eu tembel si nu stiu sa le termin altfel. Cred ca ar fi trebuit sa fie putin mai mult orientat pe partea de stealth. Oricum jocul e excelent si un rival considerabil pentru Comandos 2 (?)
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Mai oamenilor ati jucat desperados? ce parere aveti despre el? mie personal imi place si am sa ma joca pana cand apare comandos 2 asa mi-am propus... Voi? ce zice-ti de el? abia l-am luat si am faut doar 2 misiuni...e haios...si grafica e marfa...si nici macare nu necesita mult (un p2 la 300 32 ram si o placa video mai bunicica) in rest e marfa... daca-l luati scrieti si voi niste impresii....
__________________ Mananca zanele shaorma? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Care este BARN in nivelul 2 ? 10x. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |