![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Desperados 2 US Demo Desperados 2 Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Hell |
Sancez e tare de tot... Ati incercat sa folositi faptul ca ii bate pe aia in cladiri? Asta te scapa de o gramada de munca. Umbra, nu, nu ma asteptam...de fapt nici nu ma gandeam ca ar fi un personaj intalnit ulterior. Oricum, cel mai mult mi-a placut faza cu nebunia cu chinezoaica...tare de tot !
__________________ I am the fallen one. | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
PS.Seiful nu e gol,e o hartie acolo . | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
pls......spuneti-mi si mie cand apar mexicanu si chinezoaica.....am ajuns la nivelul escape from el paso (cred ca e 12 sau 13) si tot cu aia 4 sunt......din cate vad eu voua vi s-a parut destul de usor jocu......mie nu mi-a placut commandos asa ca asta e prima incercare (sper sa nu fie si ultima) si ma cam chinui ceva la el (cateva zile la un nivel dar numa vreo 2-3 ore pe zi)........asa ca mai bagati si niste idei, strategii, chestii......
| |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| ultimu nivel
sal la toti...mai la sfarsit dupa ce tragi cu pistolul....ala vine jos...si sii dai cativa pumni (dar e super nashpa ca trebuie sa tii apasat as dea pumn...)si dupa ce-l ametesti putin urci pe sacrile alea si e cutitul infipt in scaun...si il iei si il omori(el in timpu asta vine si el sus dupa tine)...
__________________ Mananca zanele shaorma? | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Un joc intradevar superb,nu mai spun nimic legat de joc pt ca,cred ca viati dat seama e copie dupa commandos +alte lucruri mai reale si mai misto cum ar fi ca inmicii iti aud pasii,poti sa sari de pe case pe cai,lipsa deselor maceluri,unde in commandos era o solutie des intalnita,poti sa te cateri pe stanci si pe unele ziduri, poti intra in case care mai au o iesire, textele soldatiilor si multe alte lucruri realiste,ce ma eneveaza cel mai mult e range-u inmiciilor.Dintre caractere imi place de Sances e caracteru perfect, cat despre misiuni mi-au placut mai multe dar in special cea in care isi ia Sances borsitoru.
__________________ See you in Hell | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Romania | Clona de Comandos
Asta este Desperados ! O clona de Comandos ...Nu cred ca il voi juca ...oricum he won't stand a chance against Commandos 2.
__________________ "Errare humanum est ; persevere diabolicum"-Seneca cel Batran "Miseram pacem vel bello bene mutari"-Tacit "Concordia parvae res crescunt , discordia maxumae dilabuntur"-Sallustiu "Dulce et decorum est pro patria mori"-Horatiu | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |