![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Desperados 2 US Demo Desperados 2 Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
si eu astept cu nerabdare commandos 2,din cate am vazut despre el ,are multe lucrui misto,practic orice de pe harta poate fi folosit si mai ales ca poti vedea interiorul caselor si multe altele,dar pana cand apare commandos2 merge si un desperado
__________________ See you in Hell | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Cum trec ma de a 10-a dupa ce au venit toti prostio aia inapoi cu caii?
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Desperados ????/
Sunt la nivelul 9. am trecut de raul ala si am ajuns sa salvez omuletul ala care e legat de un stalp dar nu trebuie sa ma vada nimeni din jurul focului. ce dreaku fac, am incercat sa ma duc dupa caruta sa ii tai gatul aluia care sta pe lada , sau am incercat sa arunc cu cutitul in grasanul ala prost ce dreaku fac ca am stat 2 zile si nu am gasit nimic pls help me
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| pentru xi
xi ti-ar ramane dator daca ai fi mai explicit ca am incercat cum ai zis si tot ma vad bulangii adica aud copitele cailor
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti | Tot nivelul 9
Tot la nivelul 9 m-am blocat si eu... I-am omorat pe toti, in afara de aia din jurul focului, si am luat si toti caii. Problema e ca i-am dat un pumn lu' handicapatu' ala pe care trebuia sa il eliberez, si dupa aia l-am si legat, si acum nu mai pot termina misiunea. E vreo posibilitate sa-l dezleg pe cretinu' ala, ca sa pot trece mai departe ??? Nu vreau sa iau totul de la inceput ! | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | Need Help la Desperados
De 2 zile ma chinui sa trec de misiunea 24 , cea in care esti intr-o pestera , scap cu oamenii din celula , si o iau in sus , acolo este o poarta pe care habar nu am cum sa o deschid . Daca a trecut cineva de misiunea asta il rog sa ma ajute si pe mine .
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | ![]() ![]() ![]() ![]() multzam
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |