![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Desperados 2 US Demo Desperados 2 Resources @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am instalat Desperados 2 si am o problema cu sunetul: Am sunet la filmulete, am sunetul de decor, dar nu am sunet la personaje: cand vorbesc, cand dau cu pumnul sau cand trag cu pistolul, etc. A mai avut cineva problema asta, si daca da, cum se poate rezolva? Daca ma poate ajuta cineva i-as fi tare recunoscator; am asteptat mult jocul asta si nu pot sa-l joc asa.
| ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
poti cauta un patch dar jocul in sine e ' laudat ' mai pe oriunde pentru probleme de ordin tehnic .
__________________ Nu chiar unicu responsabil cu curvăsăria .. Fondator RcC cu expansiune rapida . Fii inspirat : păru de la cur nu-i negru! Vrei sa ni te aliezi? Echipa RcC contine 4 membri,hai sa fim 5... Buric™ e marcă inregistrată (doma știe) | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
tre sa iei niste dinamita cu sam si sa o plantezi acolo langa pietrele care sunt langa copacii care blocheaza drumul.si dupa aia treci automat la o alta parte din misiune.sper ca ti-e de folos ce ti-am zis.si apropo am si eu problema cu sunetul(se aude doar muzica de fundal si cele din cutscenes,in rest nik)
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |