![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Intro movie | Movie | Screenshots [70] | Review [romana] | Demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
|
A APARUT. THANKS GOD! Informatzia e de pe isonews (cum s-a mai spus - nu e warez) din care imi permit sa va citez: "Convincing environments pull you into the 1930's with their attention to detail and style. From seedy bars and hotel rooms to train stations and airports every location is rendered in fantastic detail by the 3D "LS3D" engine, such as the Lost Heaven International Airport and Chinatown. Gun down enemies with weapons like the Tommy Gun, Colt 1911, S&W model 27 MAGNUM, or pump action shotgun. Drive over 60 different vehicles (including classics, roadsters and delivery trucks) with the most realistic car physics ever made in a game. " Avem un concurent serios pt GTA3!!! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Impresii dupa 10 minute de joc
Bai deci jocul e absolut bestial(de altfel cum ma asteptam) .Atmosfera anilor 30, cu gangsteri, cu muzica anilor cu urmariri spectaculoase si impuscaturi din masini, cu un oras absolut superb realizat.(clar peste GTA3) Foarte misto ca poti sa tragi si din masina. Dupa cum bine stiti e folosit motorul de nfs5 la condus(deci si aici peste GTA3). Faza cea mai misto e legatura masina-sofer. Sa vezi cand ai sub 50% la viata cum deraiaza masina si cat de greu o controlezi. PS: Sa vedezi ce "atmosfera" emana scena dupa prima misiune. Nu va povestesc ca stric tot farmecul. Mai multe impresii diseara ca ma duc sa joc... Aaa... am uitat, a aparut si Icewind Dale 2(2 cd). | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Hmmm, io nu am remarcat nici un bug pana acum. Jocul merge SNUR in 1280x1024 cu totul la maxim, de crapat nu crapa, pana mea. Singura chestie enervanta este AI-ul pietonilor care, din motive care imi scapa, mai imi sar in fata masinii din cand in cand. Sau unul dintre ei se opreste in mijlocul strazii si in spate se formeza ditamai coada de masini... In plus, ar fi trebuit sa scoata friendly fire-ul. Sunt la o misiune in care ma duc cu Paulie sa ii cumintesc pe niste baieti cu bata si, din cand in cand, desi lovesc pe cine trebuie, il mai ating si pe Paulie. In rest, roxorz. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Cele mai multe buguri sunt pe parte de script. Ex: daca nu ajungi cu masina(si ultima parte mergi pe jos) intr-o anumita misiune nu mai poti termina jocul. Si cel mai enervant e ca soferi , pietoni, politisti au la un moment dat un comportament ciudat. Sa vezi unii politisti cum nu isi gasesc drum spre mine cand incearca sa-mi dea o amenda si parca ar vrea sa treaca prin masina. O alta faza nasoala ma opreste politia sa-mi dea amenda,platesc dau sa plec si politistul intra din lateral pe traiectoria masinii si ma da in urmarire ca am agresat un politist.(stupid). Si multe alte buguri care nu mai am chef sa le scriu sau nu mi le mai aduc aminte. Quote:
Da-mi si mie un PM si zi-mi ce .exe ai(please). De crapat nu crapa nici la mine dar am avut la un moment dat niste probleme cu sunetul cand incepuse sa tiuie ca nebunu si a trebuit sa ies in Windows. Quote:
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Priemel impresii : nu cred ca e mai bun ca gta3. Cel putin la partea de condus masini nu e. Ii lipsete engine-ul a la carmageddon, masinile nu se indoaie. Plus ca libertatea de miscare este mult mai mica, iar controul masinilor foarte nasol. In schimb, are ce ii lipseste lui gta. O implicare profunda in viata mafiota, o poveste excelenta, cu regie , asemenea unui film. Partea de 3'd person shooter este cu mult superioara . Plus atmosfera aia superba a anilor '30. Am ajuns la nievlul cu cursa de masini, si ma oftica la culme.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Stelistule, ceva nu e in regula cu frameurile alea. Mie pe Athlon la 1.1, Radeon 32SDR si 384 ram merge la peste 30 de frameuri in 1024 cu toate detaliile la maxim, cu exceptia texturilor, care sunt compressed. Vezi ca sunetul haleste tone de resurse daca placa de sunet este incorporata. Am incercat si cu Ac97 aveam vreo 10 frameuri pe secunda. Bine, sunt momente in care framerateul scade pe la 15 frameuri, dar destul de rar. Oricum, fata de GTA, nu se compara. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |