![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Intro movie | Movie | Screenshots [70] | Review [romana] | Demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Viracocha nu stiu ce sa zic. Eu am Live 5.1 , dar poate e ca am activat si EAX si am pus pe 5.1 in setup. O sa incerc sa merg pe stereo sa vad. Oricum ciudat rau pentru ca in GTA3 in 1024 32biti cu totul la maxim merge pe la 40-50fps. Merge bine chiar si in 1280 adica pe la 30fps. Lunetistu controlul masini este mai real nu mai nasol, oricum mai usor decat in NFS5. Ma asteptam sa nu aiba prea mare succes la populatie tocmai din cauza asta. Quote:
| |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Word, Stelistule. Nu se ia curba tinand apasata acceleratia. Mi-a luat cateva incercari sa prind exact smecheria si acu e chiar fun. Eniuei, pe forumurile oficiale ale jocului jumatate din topicuri trateaza nivelul cu cursa , toata lumea urland ca e interminabil. Tocmai asta imi place la jocul asta, mai toate misiunile par la prima vedere infernal de grele, dar cu putin cap le faci cu sanatatea 100%. Roxorz | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Dragi butonari - poate cineva sa imi imprumute si mie jocul ca sa mi-l trag si eu? Pleezzzzz!
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Se pare ca nu sunt singurul care are probleme cu fps. Sunt altii cu calculatoare mai bune ca al meu si carora le merge mai prost: http://212.250.147.190/maf/ultimateb...&f=22&t=000012 Am observat totusi ca daca dezactivez soundul de tot am o crestere de 30%, dar tot nu e o solutie. Si totusi exista cumva mai multe versiuni aparute? sau are probleme jocul cu anumite sisteme? | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Mdea, se pare ca motorul grafic e facut cu fundul, cam ca Dungeon Siege. Adica performantza nu prea se scaleaza cu compul. Me are XP 1600+, ti 200 128 ram dus in 220/480 si 512 Mb RAM. Joc in 1024, totul la maxim doar cu umbrele la minim si field of view la jumate si nu-mi place cum merge. Ajunge si la 40, scade si la 18 FPS. Dar, ochiometric, la un moment dat mi se parea ca "trage", estimasem un FPS de 20 acolo, si de fapt era un 35. LOL. Plus ca diferentzele intre 1280 si 800 sunt insesizabile. Cam varzuca motorul.... Dar jocul e superb, n-am mai jucat un joc 12 ore la rand de nu stiu cand. Iar nivelul cu cursa e usor ca naiba, cine a jucat TOCA sau Sports Car GT, s-a scos... ![]() Io am terminat nivelul cu transportul de citirica, pplus cateva maruntzisuri dupa, bashca niste frumusatze de mashini in garaj. Catch me
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Domnilor, Va conjur... cu cine pot lua legatura ca sa pot sa ma bucur si eu de acest joc dupa care imi arde buza?
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
Si cand te gandesti ca asta o sa fie si motorul pentru Hidden & Dangerous 2!!! Quote:
| |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
1024, totul la maxim cu exceptia umbrelor, puse pe low si sunetul, fara eax si, foarte important, FARA sotware emulation ala care, contrar parerii generale, haleste tone de performanta. In plus, am impresia ca tot de aici vine si problema cu sunetul care se aude prea repede. Am mai scos si optiunea aia cu "alway clip" sau cum ii zice si am sesizat un spor mic de performanta. De asemenea, texturile sunt pe compressed. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
sistem athlon xp 1600+ , 256 SDRAM , geforece 3ti200. 1024x768x32, texturi copressed, dar truecolor (asta cam mananca din ramul sistemului), view distance la jumatate si umbrele pe low, restul la amxim. mi se misca aproape perfect, dar am scaderi de performanta cnad merg cu masina, ochiometric vorbind. Adica nu-mi place cum se misca. Pe sistemul meu ar trebi sa se miste impecabil, avand in vedere ca grafica nu e chiar cine stie ce, si nici numarul de poligoane foarte mare. Problema vine de la faptul ca e un engine de shooter, nu de simulator de masini (dupa parerea mea).
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
sistem duron 1200@1200 , 384 SDRAM , geforece2 gts. 1024x768x16, texturi copressed, view distance la jumatate si umbrele pe low, se misca normal(peste 25fps) dar sunt momente (la misiunea cu incendierea masinilor taberei adverse) in care am 10 fps. Asta e, oricum nu putetzi spune ca motorul grafic e varza, la ce nivel de detaliu e in joc si cum arata masinile, oamenii, etc. Traficul nu mai e ca in gta3 cind masinile iti apareau in fatza parca teleportate. Imi place foarte mult cu regulile traficului (parcarea pe marginea drumului, semafoare, etc) Jocul are feeling, atmosfera e geniala, armele imi plac (mitraliera are un recul foarte bine facut), masinile sunt super - imi place cum accelereaza masina cand esti in panta - abia se misca - sau cand depasesti cite unul cu o rabla d'aia mica asta e un joc de nota 10, pana acum nu i-am gasit cusur. exceptant bug-urile de inteles. apropos, in gta3 daca te puneai in fatza unei masini nu pateai nimic, ba din contra ala oprea masina in 1m, aici m-a lovit unu si m-a omorat (aveam 30 viatza). in plus imi place ca masina are suspensii, iar daca tragi un glontz in pneul unei masini , face pana. A si controlul, controlul e super. chiar si atunci cand tragi din masina offtopic: mersi dinamovistu | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Pai asta e misto, ca e foarte realist. Nici nu mai poti fura masinile ca gta. Oricum, dupa cum am zis, sunt jocuri complet diferite, atmosfera e cu totul alta, stilul de condus, regulile, gameplay-ul sunt complet difeite. Si oricum, pe parcurs, misiunile din masina devin mai putine. Am ajuns la nivelul unde tebuie sa-l omori pe tipul cu ochelari si la sfarsit il "gratiezi".
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
am incercat sa-l joc pe un TNT2 64 si sanchi. Isi pierde tot farmecul. Las' ca ajung acasa si-l bag pe Geforce3. Va spun si parerea mea mai incolo.
__________________ "I like stuff that's cool, I don't like stuff that sucks." Butt-Head | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |