Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Thread Introduction
Intro movie | Movie | Screenshots [70] | Review [romana] | Demo

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2002, 23:27   #61 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Inseamna ca ar trebui sa fiu multumit pentru ca tin view distance la maxim si chiar si umbrele pe maxim(oricum nu se observa nici o crestere de performanta daca le pun pe low). Cred totusi ca e o scapare pe undeva si se va remedia cu un patch, asta daca au chef baietii sa-si bata capul.

Btw ati observat ce misto e implementat 5.1, ca pe dvd, vocile in boxa centrala , si cand trag aia din spatele meu cum trec gloantele pe langa ureche sau cand e o explozie in spate zici ca-mi sar boxele in aer.

Quote:
Nici nu mai poti fura masinile ca gta.
Ba poti fura masini, nu ca in gta3 dar oricum poti.

Si pe unde ati ajuns? Eu sunt la misiunea 15.(8)

stelistu is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 00:26   #62 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Exclamation

Domnilor ... ce trebuie sa fac ca sa atrag putina atentie pe aici...
Chiar nu doreste nimeni sa imi imprumute 10 minute cd-urile ca sa mi le fac si eu imagine(i)...
Va rog mult!
Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP

Prowler is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 00:42   #63 (permalink)
!! Trouble maker !!

!! DenieD !!'s Avatar

10$ ! Unde stai ca poate ti le dau eu cand mai am treaba prin oras ?

!! DenieD !! is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 01:37   #64 (permalink)
Registered User

stargate's Avatar

super joc. nu-mi vine sa cred... merge perfect pe radeon 32sdr, 256ram si celeron la 800. e mult mai marfa ca gta3, 3dpersonul se ridica la nivelul lui maxpayne (fara bullettime ) iar handlingul aduce a nfs5. ce mai vreti????? e unul din cele mai complete jocuri pe care le-am intalnit. super engine... nu-mi vine sa cred.

stargate is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 03:28   #65 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

pe athlon 1800, 256ddr, gef 3 ti 200 merge perfect in 1024*768 cu absolut tot la maxim. Se mai poticnea din cand in cand dar mi-am facut o partitie de 2Gb si am mutat fisierul de swap acolo si nu mai am probleme de atunci (98 si XP).
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 03:58   #66 (permalink)
Registered User

ce ma fac?
al 3-lea cd nu mai pleaca.pur si simplu cd-urile 1 si 2 merg dar cind il cere pe al 3-lea nu mai pleaca si imi deschide continutul de pe cd.am incercat sa copiez cd-ul dar nici asta nu merge.
aveti idee ce se intimpla?
multumesc

petre is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 14:58   #67 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Cumva cd-uri de la tarabe ?

42 is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 19:28   #68 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Exclamation Review

- http://www.computergames.ro/articole...view&review=71

Enjoy©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 21:28   #69 (permalink)
Registered User

Gionny's Avatar

Super joc!

In ceea ce priveste performanta, eu am PIII la 1,2 GHz, GeForce 3 Ti200 64 MB, 256 RAM, Win98 SE. Pe 1024x768, toate la maxim dar pe 16 bit pot sa spun ca nu am observat nici un moment de sacadare pana acum, merge snur. Nici vreo problema de sunet sa altceva (am un Creative SBLive! 5.1).
Acum sunt la misiunea "The Whore" unde trebuie sa il omor pe managerul hotelului si pe tirfa. Nu am prea incercat, dar mi se pare grea. Stie careva cum e structurat jocul? Adica e ca la GTA3, ti se mai deblocheaza vreo insula, ceva, sau continui cu misiuni pana la sfarsit?

Mersi!

Gionny is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 22:22   #70 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Am ajuns la misiunea 20. Hehe
In seara asta il termin.

Old 03-09-2002, 22:26   #71 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

E ceva ciudat fie cu jocu fie cu sistemul meu. Adica pe un PIV la 2Ghz cu 512 ram si Geforce 3ti500 si mi se misca intepat rau de tot !!!
A trebuit sa scad rezolutia la 800x600 si detaliile la minim ca sa se miste acceptabil, atentie acceptabil.

Dar ... mi-e lene sa reinstalez sistemul si sa-mi rezolv problema

Daca tot se fac atatea comparatii cu GTA 3 ar trebui sa tineti minte ca la GTA3 partea de cod avea practic 200 MB pe cand asta are 1,2 GB. Aparenta evolutie in materie de grafica s-a facut cu niste costuri ...

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 00:10   #72 (permalink)
Registered User

Apropo de bug-uri.
Cand te opreste politistu' pentru a plati amenda si cobori din masina, incepe si scrie o chitanta pe un carnetel care de fapt nu exista iar dupa aia o rupe, ti-o da tie si tu o bagi in buzunar (in continuare fara a se vedea).

In misiunea cu Frank la aeroport eu am luat un Flatbed si ii omoram pe aia dand cu masina peste ei. Langa Frank erau vreo 2-3 tipi imbracati in bej pe care ii omoram dar intr-una dintre incercari unul din ei a scapat, s-a urcat intr-o masina si se invartea in cerc cu ea pana in omora pe Frank.

In misiunea in care trebuie sa pui o bomba in biroul unui manager, ajungi la un moment dat pe acoperis si trebuie sa fugi de politai. Nu stiu cum am facut ca in timpul unei sarituri am aterizat pe acoperisul cladirii pe care tocmai o dinamitasem si am trecut ptin acoperis si am ajuns la etajul 4. In cladire erau politisti cu mitraliere care nu se miscau. Din cand in cand mai tragea cineva (pe care l-am cauta dar nu l-am gasit) care imi lua constant din viata. Plus ca ramaneai blocat in hotel deoarece usa din fata nu se deschidea.

Ma enerveaza de asemenea ca la unele misiuni zice sa te duci ori la Salieri ori la Louis (parca) si nu iti mai indica drumul. De fiecare data m-am descurcat sa ajung la destinatie dar ma enerveaza ideea.

Sunt curios cate misiuni are ?

Fanatic is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 02:00   #73 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Talking Hehehe l-am terminat

L-am terminat si nu pot sa zic decat : "Cu Mafia nu te joci". Vedeti voi de ce. Oricum mi-a placut finalul.

Quote:
E ceva ciudat fie cu jocu fie cu sistemul meu. Adica pe un PIV la 2Ghz cu 512 ram si Geforce 3ti500 si mi se misca intepat rau de tot !!!
Nu e sistemu tau de vina ci jocul.

Quote:
Sunt curios cate misiuni are ?
20.

Quote:
Apropo de bug-uri.
Cand te opreste politistu' pentru a plati amenda si cobori din masina, incepe si scrie o chitanta pe un carnetel care de fapt nu exista iar dupa aia o rupe, ti-o da tie si tu o bagi in buzunar (in continuare fara a se vedea).

In misiunea cu Frank la aeroport eu am luat un Flatbed si ii omoram pe aia dand cu masina peste ei. Langa Frank erau vreo 2-3 tipi imbracati in bej pe care ii omoram dar intr-una dintre incercari unul din ei a scapat, s-a urcat intr-o masina si se invartea in cerc cu ea pana in omora pe Frank.

In misiunea in care trebuie sa pui o bomba in biroul unui manager, ajungi la un moment dat pe acoperis si trebuie sa fugi de politai. Nu stiu cum am facut ca in timpul unei sarituri am aterizat pe acoperisul cladirii pe care tocmai o dinamitasem si am trecut ptin acoperis si am ajuns la etajul 4. In cladire erau politisti cu mitraliere care nu se miscau. Din cand in cand mai tragea cineva (pe care l-am cauta dar nu l-am gasit) care imi lua constant din viata. Plus ca ramaneai blocat in hotel deoarece usa din fata nu se deschidea.
Si eu am intalnit sute de buguri de genul la astea care le-ai descris dar ajungi sa te obisnuiesti cu ele dupa un timp. Oricum importanta e povestea la jocul asta si mai putin implementarea.

Asa ca dati bataie si terminati-l daca vreti sa va jucati Free Ride Extreme.

Old 04-09-2002, 02:06   #74 (permalink)
Registered User

stargate's Avatar

dar nu se compara ma cu gta3... adica nici nu poate fi comparat. intai jucati vreo 5 misiuni si dupa aia comparati. mai mult aduce a max payne... si aduce bine. bugurile sunt umbrite de complexitatea si fiabilitatea enginului. fine piece of software.

stargate is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 02:15   #75 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Quote:
dar nu se compara ma cu gta3... adica nici nu poate fi comparat. intai jucati vreo 5 misiuni si dupa aia comparati. mai mult aduce a max payne... si aduce bine.
Eu as zice ca e o combinatie de GTA3 cu Hitman. Erau unele misiuni unde ma simteam exact ca in Hitman. Ca poveste insa e ceva cu totul special. (si din pacate tot mai putine jocuri au asa ceva in zilele astea).

Old 04-09-2002, 09:50   #76 (permalink)
Registered User

raziel's Avatar

Quote:
Originally posted by stelistu

Ca poveste insa e ceva cu totul special. (si din pacate tot mai putine jocuri au asa ceva in zilele astea).
Subscriu. As adauga - unul din cele mai complexe universuri create intr-un joc

raziel is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 10:05   #77 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Mdea, my favourite game for GOTY is no longer GTA 3

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 10:39   #78 (permalink)
Registered User

raziel's Avatar

admini, dragutz review-ul , mi-a placut felul in care e scris, dar parca spunetzi numai de rau acolo. noroc ca finalul salveaza ceva. Cred ca era normal ca Salieri sa scoata in evidentza si sa-i placa felul in care arata(u) in reproducere, atmosfera din ganguri, cartieru'.
Mie mi-a telefonat Paulie si zicea ca De Niro e geja invidios!

raziel is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 13:31   #79 (permalink)
Registered User

Intr-adevar nu trebuie sa te legi tot timpul de bug-uri. Per total trebuie sa-ti placa.
Nu pot sa zic ca e exceptional jocul dar te prinde.

Fanatic is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 15:10   #80 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Nu stiu de voi,dar eu prefer un joc cu bug-uri dar care sa aiba gameplay-ul excelent,decat un joc bug-free dar cu gameplay-ul la pamant...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules